Profil Karakter

Propil Karakter Yame Yukana

Yame Yukana di Hajimete no Gal mangrupa salah sahiji karakter utama ti Anime. Anjeunna ogé kadangkala katingal salaku antagonis pikeun tokoh utama Junichi Hasaba, anu engkena jadi karesepna. Tulisan ieu bakal ngajelaskeun kahirupan dirina, karakter, penampilan, sareng seueur deui. Anjeunna tanpa ragu mangrupikeun karakter anu pangsaéna tina séri éta, langkung saé tibatan MC junichi, jeung alesan alus. Dina artikel ieu, urang bakal ngajelaskeun naha.

Tinjauan - Yame Yukana

Hayu urang mimitian ku anu atra, Yukana mangrupikeun salah sahiji jenis sareng endah pisan Anime Waifu pikeun mimitian ku. Urang munggaran papanggih Yukana dina episode munggaran, nalika anjeunna diwanohkeun ka urang nalika manehna nyekel Junichi maca majalah porno di kelas. Sakumaha anu anjeun ngarepkeun réaksina sanés jalma anu kagum pisan sareng anjeunna nyentak junichi nelepon anjeunna "disgusting".

Ieu dasarna susunan kerangka awal pikeun hubungan maranéhanana, sarta éta kumaha dua munggaran papanggih. Engké di Hajimete no Gal Yukana Yame papanggih deui nalika junichi miwarang manehna kaluar.

Penampilan Yame Yukana sareng Aura

© studio NAZ (Kabogoh Mimiti Kuring Nyaéta Gal)

Yame’s first thing to talk about would be her appearance, which is so amazing.

Yame is around average height, although sometimes she looks taller than Junichi in some of the scenes.

junichi is around average height so they aren’t too different in height. Yame has blonde hair which has dyed pink strips in it.

Sometimes the streaks aren’t visible but most of the time you can see them. Hajimete no Gal’s version of Yukana Yame may be a little different from the Manga, but this is no problem.

Her physique is very noticeable especially during certain scenes of the show such as when they travel to the beach.

Yame’s large bust and general figure are what keep fans loving this fan service type and anime harem.

kapribadian

Kapribadian Yame mangrupikeun campuran émosi, seueur anu nunjukkeun dirina janten promiscuous séksual tapi tetep cadang sareng yakin kana dirina.

Anjeunna ogé pinter sareng ngartos nalika aya anu nyobian nipu, nipu, atanapi malah ngabohong ka anjeunna.

Hal anu sanés pikeun nambihan nyaéta yén anjeunna jujur ​​​​sareng biasana henteu ngabohong pikeun ngamanipulasi jalma sapertos sababaraha karakter dina séri sapertos Ronko sahabatna.

The main aspect of Yame’s character that shines through would be that she is flirty.

She expresses this side of her mostly to junichi sarta ogé kadang karakter sejenna dina séri tapi ogé ka sababaraha karakter sejenna. Kitu ogé Yame ieu ogé bageur pisan sareng paduli nalika anjeunna peryogi.

Sajarah Yukana di Hajimete no Gal

Sajarah Yame Yukana dimimitian dina Manga nalika urang ningali yén anjeunna murid sakola anu sami junichi hadir ogé. Sanajan kitu, béda junichi, Yame is almost instantly popular and attractive to everyone.

This sets up the scene in the first episode because I established how popular and cute Yame is, whilst showing that junichi nyaéta pecundang sareng "saha waé" di sakola, sareng réréncanganna kirang pikahoyong bahkan katingalina ngan ukur freaks dina mimiti épisode, tanpa hatur nuhun ka salah sahiji Kang Junichi friends who’s basically a literal paedophile.

Sapanjang séri, Yukana jeung Kang Junichi relationship is put to the test, and time and time again Yame shows that she wants them to be serious.

In fact, she also gets upset when she finds Ronko, Yame’s best friend, and junichi together about to kiss.

If she didn’t care then she would not cry about it. It’s very simple, and you can see that this means the relationship that they have started means something to her more than just junichi jadi cocooan pikeun manéhna maén kalawan, atawa malah keur olok-olok.

Dina ahir Anime, sanajan sigana yén Yame rék ninggalkeun sarta indit kaluar jeung urut kabogoh nya, manéhna henteu, sarta Yukana jeung junichi end up together.

The happy ending we were all expecting and hoping for happens and this is of course the best part of the Anime, although the beach episode was very nice to watch.

Arc Karakter Yame Yukana

Propil Karakter Yame Yukana
© studio NAZ (Kabogoh Mimiti Kuring Nyaéta Gal)

Busur karakter Yame henteu pikaresepeun kusabab teu aya parobahan anu ageung dina karakterna, sareng ku kituna, busur karakter henteu katingali. Jalma anu boga busur pangbadagna bakal jadi junichi Kusabab anjeunna ngarobih dirina langkung seueur tibatan Yame dina pendapat kuring.

Hal anu hadé ngeunaan Yukana nyaéta karakterna henteu robih pisan. Tapi éta sanés kusabab éta henteu kedah atanapi henteu kedahna, kuring nyangka éta ngan kusabab Yame henteu gaduh alesan pikeun ngarobih karakterna sabab anjeunna henteu ngarobih kumaha anjeunna pikeun saha waé.

Anjeunna ngamimitian dina épisode munggaran kalayan kapribadian anu sami anu anjeunna laksanakeun dina épisode terakhir. Manehna teu robah.

This may be one admirable aspect of her character because it may suggest that she isn’t fake, unlike some of the other characters in the episode.

Significance karakter dina Hajimete no Gal

Yame ngabogaan significance badag dina Anime tangtu sakumaha manehna mangrupa salah sahiji karakter utama. karakter noticeable séjén kawas Nene Fujinoki, Yui Kashi, jeung Ayumi Kamisaka misalna. Sababaraha karakter ieu malah nyoba nyalin Yame dina usaha eunteung kasuksésan dirina jeung lawan jenis.

Nene sagemblengna robah karakter dirina sabab manehna mikir junichi bakal katarik dirina, sanajan teu bener mantuan cara manehna hayang ka sakumaha manehna ends up attracting, hayu urang nyebutkeun, perhatian teu dihoyongkeun lianna.

Baca eusi nu sarupa

Ninggalkeun comment hiji

Translate »