Anime en Espanol nyokot top

Top 10 Spanyol Dubbed Anime Dina Netflix

Spanyol Dubbed Anime on Netflix gancang jadi beuki loba kaprah. Kalayan Netflix ayeuna Dubbing acara énggal sareng lami, waktosna pikeun ningali sababaraha Anime pangsaéna sareng Dubs Spanyol anu ditawarkeun Netflix. Dina daptar ieu, kami ogé nyelapkeun klip supados anjeun tiasa terang kumaha sorana dina basa Spanyol. Sakabéh Anime nu numbu di handap sarta dibéré rating béntang Cradle View. Pariksa kami Anime En Español kaca, jeung mangga ngarasakeun daptar ieu.

10. No Game No Life (1 Usum, 12 Episode)

Duduluran tukang game legendaris Sora sareng Shiro diangkut ka dunya dimana kahirupan mangrupikeun séri kaulinan sareng umat manusa aya dina bahaya punah. Ayeuna residing di realm kaulinan-dipuseurkeun of Disboard, Sora outwits pamaén poker licik, sarta anjeunna jeung Shiro dimimitian neangan imah anyar. Naha aranjeunna tiasa ngatasi bédana sareng silih bantosan pikeun ngahontal tujuanana? Ayeuna aya dub Spanyol kalayan 1 usum sareng 12 épisode.

9. Jepang Tilelep 2020

Japan Sinks nuturkeun bintang lagu umur 14 taun Ayumu Muto sareng kulawargana — lanceuk pidéo umur 10 taun, lanceukna Gō, bapa Kōichirō anu licik sareng tiasa diandelkeun, sareng optimis, tilas indung perenang kalapa Mari — nalika aranjeunna nyobian kabur ti Jepang, anu tilelep ka Pasipik saatos ngalaman sababaraha gempa bumi anu dahsyat. Salami ngalintasan nagara Pulo, kulawarga mendakan sababaraha karakter anu ngabantosan aranjeunna dina perjalanan. Ayeuna aya 1 musim sareng 10 épisode.

8. Kabaneri tina Bénténg Besi

Sakelompok ageung anu salamet milarian panyumputan nalika iinditan dina karéta saatos stasiunna diserang ku agrésif, mahluk undead anu disebut Kabane. Nalika dunya aya di tengah révolusi industri, monster muncul anu teu tiasa dielehkeun kecuali jantungna, anu ditangtayungan ku lapisan beusi, anu ditusuk. Sababaraha pemirsa parantos ngajelaskeun salaku: "Attack on Titan met Snow-Pieceer meet The Walking Dead" nyandak tina naon anu anjeun pikahoyong.

7. Cannon Busters

Sam mangrupikeun robot silaturahim anu dipisahkeun ti sobat dalitna, Pangeran Kelby ti Bodica, nalika Bodica diserang ku penjajah anu kuat. Anjeunna nyiar ngahijikeun deui sareng anjeunna di Garas Keep, titik aman tradisional pikeun kulawarga karajaan Bodican. Sapanjang jalan, anjeunna sosobatan sareng perawatan 'bot Casey sareng anu diperyogikeun pelarang Philly the Kid, anu matak hanjakal. Upami anjeun milari aksi anu langkung nyanghareupan, dibungkus tindakan, Anime Naka Spanyol ku Cannaon Busters nyaéta sobat anjeun. Dunya mangrupikeun tempat anu bahaya bahkan upami metode transportasi anjeun mangrupikeun mobil ageung anu tiasa ngajantenkeun mecha bertema banteng ku ngalebetkeun opat suku kana slot na, tapi Philly gaduh tambahan aceg na: anjeunna abadi berkat sumpah tukang sihir . Aya ogé anu langkung Sam tibatan teu katingali, sareng cilaka pikeun saha waé anu ngabahayakeun salah sahiji baturna anu anyar! Ayeuna nuju hiji mangsa sareng 12 episode.

6. Tungtung Evangelion

The End of Evangelion mangrupikeun pilem anu kadua dina Neon Genesis Evangelion waralaba, sareng rilis anime terakhir pikeun séri dugi ka Ngawangun Deui tina Evangelion tetralogi. Ieu mangrupa tungtung alternatip pikeun séri TV, lumangsung sanggeus episode 24. Pilem ieu dirilis dina 19 Juli 1997. Versi Spanyol Dubbed Anime dibagi jadi dua kirang 45-menit épisode, unggal dibéré judul Inggris sekundér ku Gainax. Kami bakal nyarankeun anjeun masihan pilem ieu kusabab aya dub Spanyol ayeuna sayogi. Kami écés nyarankeun anjeun nonton acara TV heula sateuacan anjeun ningali pilem ieu.

5. Baki

Asalna dirilis dina taun 90an, Baki nuturkeun carita bajoang, katelah Baki The Grappler. Saatos muncul juara tina turnamén bawah tanah anu kejem, Baki teraskeun jalanna pikeun ngéléhkeun ramana, Yuujirou, jalma anu pangkuatna di dunya. Nanging, anjeunna henteu ngagaduhan waktos istirahat nalika pelari turnamén, Tokugawa Mitsunari, ngadatangan anjeunna di sakola. Anjeunna ngungkabkeun ka Baki yén lima tahanan tahanan anu bahaya pisan ti sakumna dunya — sadayana terampil dina seni bela diri — sakaligus kabur ti kurungan sareng nuju ka Tokyo, masing-masing hoyong tungtungna terang rasa éléh. Versi Anime anu dibéntangan Spanyol ngagaduhan 3 musim: Usum 1 Bagian 1, Usum 1 Bagéan 2, sareng turnamén The Great Raitai Saga.

4. Panyandakan Anu Hadé

Séri ieu nuturkeun Makoto Edamura, jalma modér leutik, modéren leutik di Jepang, anu ditipu ku maling gentra Perancis, Laurent Thierry nuturkeun anjeunna ti Tokyo ka Los Angeles. Di dinya, Laurent ngaganggu Edamura dina plotna pikeun ngabobodo produser pilem / mafia anu ageung jutaan dina perjanjian narkoba palsu. Anime Sipil Spanyol Ieu ayeuna ngagaduhan 1 usum sareng 14 Episod, sanaos seueur épisode ngalangkungan busur anu nutupan sakapeung dugi ka 3-4 episode. Aya ogé usum 2 datang dina 25 Nopémber.

3. Bibit Tujuh

7 Bibit nyaritakeun carita sakelompok Astronom anu leres ngaramalkeun yén Bumi bakal katabrak meteorit. Proyék Tujuh Siki nyokot grup pilih individu ngora ti unggal nagara jeung ningali aranjeunna cryonically-dilestarikan ngarah bisa salamet dampak ti meteor nu. Éta bakal ditangtukeun ku komputer yén Bumi tiasa ngadukung kahirupan manusa sareng bakal nyegerkeun unggal kelompok. Tapi nalika hudang, rombongan anu salamet dipapag ka dunya anu mumusuhan, teu dipikanyaho, tanpa kahirupan manusa. Anime Spanyol Dubbed Ieu sigana bakal niup up ayeuna sarta kami senang mun ngantep anjeun terang yén duanana Part 1 (12 Episode) jeung Part 2 (12 Episode) gaduh dubs Spanyol. Séri ieu unik pisan sareng urang bakal nyarios éta rada mirip sareng Classroom Of The Elite, nuturkeun kasalametan narasi anu paling pas.

2. Kakegurui

Drama anu gancang ieu dipuseurkeun di sakitar judi mangrupikeun kipas favorit diantara seueur. Anime Spanyol anu Disebat namina Kakegurui ngagaduhan dua musim berturut-turut anu masing-masing aya 12 épisode. Upami anjeun teu acan nonton Kakegurui éta museur di sakitar sakola anu ngadorong sareng latihan judi. Guru-guru teu katingali dimana-mana sareng sadayana dipiharep tiasa miluan judi, upami anjeun ngagaduhan hutang anjeun janten ingon ingon. Ieu hartosna anjeun kedah nurut kana paréntah sadayana.

Murid didorong kaluar tina hutang ku ngiringan langkung seueur judi. Ieu nuturkeun Yumeko Jabami murid di akademi éta, anjeunna boga tujuan pikeun nyandak déwan mahasiswa sareng ngéléhkeun aranjeunna dina pertandingan judi terbuka, anjeunna bakal peryogi bantosan upami anjeunna badé ngalakukeun ieu. Éta anime anu gancang pisan sareng tegang kalayan seueur saham dina hal hadiah judi sareng perlengkapan, éta pantes waktos anjeun upami anjeun henteu acan nonton.

1. Laguna Hideung

Henteu peryogi perkenalan, parantos aya ti saprak 2006 sareng éta mangrupikeun séri animasi anu pang populerna sareng terkenal dina waktosna. Serial ieu nuturkeun awak bajak laut anu néwak pangusaha Jepang anu ngangkut aset berharga pikeun perusahaanna. Sababaraha bursa lumangsung sareng saatos éta sadar yén anjeunna henteu tiasa ditebus anjeunna masihan ka aranjeunna sareng ngiringan aranjeunna saatos ngaleupaskeun bosna henteu paduli kana naon anu kajantenan anjeunna. Awak ngagaduhan bagian dina sababaraha padamelan sareng operasi pikeun artos, sareng ieu bakal pangaruh ka Rock, urang Jepang, sakumaha urang tingali transisi na. Upami anjeun henteu acan pasti urang nyarankeun anjeun masihan dub Spanyol pikeun Hideung Lagoon, kami pikir anjeun moal kuciwa. Versi Spanyol anu dibahas pikeun Hideung Lagoon nampilkeun 2 musim berturut-turut kalayan dub teras hiji OVA anu disebut "Roberta's Blood Trail" anu ogé ngagaduhan dub Spanyol.

Kami arepkeun anjeun resep maca tulisan ieu sareng pikaresepeun. Upami anjeun resep éta punten tinggalkeun anu resep sareng bagikeun upami anjeun tiasa. Ogé di handap anjeun tiasa ningali sababaraha produk di toko kami:

Maca deui:

Upami anjeun resep kana daptar ieu sareng mendakan éta mangpaat punten nimbangkeun parios sababaraha tulisan kami anu sanés. Peta sanésna nyaéta resep & mairan, ogé ngabagi tulisan ieu. Sagala aksi bakal diapresiasi pisan. Hatur nuhun parantos maca, tetep aman sareng gaduh dinten anu saé.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »