anime Anime en Espanol nyokot top

Top 10 Spanyol Dubbed Shonen Anime Pikeun Lalajo Dina Crunchyroll

Shonen Anime nyaéta genre Anime anu dimaksudkeun pikeun pamirsa anu langkung ngora sareng hartosna budak atanapi nonoman, sacara harfiah hartosna komik budak atanapi komik nonoman. Aya loba Anime populér nu kaluar unggal bulan patali Shonen tur éta genre pohara populér pikeun kalibet dina. Kami geus katutup loba anime dina genre Shonen on Témbong Lawu sateuacan. Janten, tanpa reureuh, hayu urang asup kana Top Top 10 Spanyol Dubbed Shonen Anime pikeun ditonton dina Crunchyroll.

10. ORIENT

Orient - Spanyol Dubbed Shonen Anime
Orient - Spanyol Dubbed Shonen Anime

WETAN nuturkeun periode sajarah disebut jaman Perang Amérika, dimana jenderal feuding ujug-ujug struck handap hiji sanggeus sejen ku demonic Kishin. Ayeuna, dina 150 taun ti saprak éta, kelompok individu terus nolak kontrol Kishin. Aranjeunna disebut band Bushi. Nalika aranjeunna ngora, Musashi jeung Kojiro bakal ngadéngé dongéng ngeunaan Bushi ti bapana Kojiro, jeung dua di antarana ngimpi pikeun ngabentuk band Bushi neneng. dub Spanyol Shonen Ieu sadia kiwari keur anjeun ngarasakeun jadi masihan eta lebet.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4.5 ti 5.

9. Hideung Clover

Asta ti Hideung Clover
Asta diulas dina Hideung Clover

hideung samanggi nyaeta Shonen Spanyol dub anime cukup panganyarna, nu kaluar dina 2017, ngajalankeun nepi ka 2021. The Anime kieu Asta, budak yatim anu ditinggalkeun digedékeun di panti asuhan babarengan sasama yatim, Yuno. Éta museurkeun kana kanyataan yén nalika unggal jalma dilahirkeun kalayan kamampuan ngagunakeun mana dina bentuk kakuatan magis, Asta, kalawan euweuh magic, kumaha oge, tinimbang museurkeun kana kakuatan fisik. Hal hébat nyaéta yén aya 28 épisode dina usum kahiji sareng éta Spanyol Dubbed Shonen Anime on Crunchyroll ayeuna. Anjeun kedah masihan Anime ieu upami anjeun resep kana jinis fantasi Anime.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4 ti 5.

8. NGABURUNG DUIT

BURN THE WITCH Spanyol dubbed Anime on Crunchyroll
BURN THE WITCH - Spanyol anu disebat Anime dina Crunchyroll

Anime ieu nuturkeun carita dua awéwé ngora anu ditugaskeun néwak komodo di Reverse London, hiji kota kawas London, dimana warga bisa ningali komodo. Di London normal, komodo henteu tiasa katingali ku masarakat. Ayeuna di Burn the Witch, Naga sanes mahluk mitis anu khas anu urang terang tina folklor, ieu mangrupikeun sato galak anu teu katingali ku kalolobaan jalma, tapi tiasa nyababkeun karusakan anu luar biasa upami henteu dijaga. The Anime boga ngan 3 episode sadia, ieu sabab Crunchyroll dibagi jadi 3 episode. Anime Shonen Ieu Dubbed dina basa Spanyol jadi ngarasa Luncat pikeun masihan eta nonton a.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 5 ti 5.

7. Dr. BATU

Senku Ishigami ti Dr Stone
Senku Ishigami diulas dina Dr Stone

Dr BATU diatur sababaraha rébu taun sanggeus fenomena misterius nu robah sakabéh umat manusa jadi batu, extraordinarily calakan, elmu-disetir budak, Senku Ishigami, hudang. Nyanghareupan dunya batu sareng total runtuhna peradaban, senku nyieun pikiran na ngagunakeun elmu pikeun ngawangun deui dunya. Dimimitian ku sobat budak leutik super kuat na Taiju Oki, Anu awakened dina waktos anu sareng, aranjeunna bakal ngawitan ngawangun deui peradaban ti euweuh. Anjeun kedah masihan ieu Spanyol Dubbed Shonen Anime a, sabab usum 1 ngagaduhan 24 épisode sareng usum 2 ngagaduhan 11.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4.5 ti 5.

6. Yamada-kun jeung Tujuh Dukun

Yamada-kun sareng Tujuh Penyihir
Yamada-kun sareng Tujuh Penyihir

Carita Yamada-kun sareng Tujuh Penyihir kieu Sakola Luhur Sazaku, dimana murid jeung budak masalah Ryu Yamada, aya dina kaayaan goréng sanggeus dimamah deui ku guru kiwari. Saolah-olah poé na teu bisa meunang sagala parah, anjeunna ragrag ka handap luhureun tangga jeung murid kahormatan, Urara Shiraishi! Nalika anjeunna datang ka, anjeunna switched awak jeung manehna! Dua jalma anu teu bisa jadi leuwih sabalikna ti silih manggihan diri ngajalankeun sabudeureun sakola dina awak silih!! Sadayana ti ciuman !! Masalahna henteu eureun di komedi romantis sakola ieu anu dimimitian ku ciuman! The non-stop senang geus ngan dimimitian!! "Dunya budak awéwé henteu parah pisan. Masihan ieu Shonen Spanyol dub hiji try bari na on Crunchyroll.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4 ti 5.

5. Sewa-A-Kabogoh

Top 10 Spanyol Dubbed Shonen Anime Pikeun Lalajo Dina Crunchyroll
10 Anime Shonen anu Digelar Spanyol Top Pikeun Dilalajoan Dina Crunchyroll - Nampilkeun Rent-A-Girlfriend

Kami katutupan Nyéwa-A-Kabogoh sateuacan on Témbong Lawu, jeung alesan alus. anime ieu nuturkeun hiji lalaki ngaranna Kazuya, saha, dina episode kahiji, megatkeun up kalawan kabogoh na, sanggeus waktu anu singget dating . Sanggeus ieu, Kazuya tanda up pikeun dating aplikasi mana anjeun bisa nyéwa awéwé pikeun periode pondok waktu pikeun hal kawas kanyamanan sarta kaping. Perkara éta, Kazuya jadi rada napel gadis, anu geulis pisan ngaranna Cizuru. Ieu meunang ka titik dimana Kazuya miwarang manehna pura-pura jadi kabogohna, sangkan bisa pamer di hareupeun batur-baturna. Kami nyarankeun pisan anjeun nonton anime ieu sabab ayeuna gaduh dugi ka 4 musim.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4.5 ti 5.

4. Kulawarga Spy X

Shonen Dubbed dina basa Spanyol - Nampilkeun Kulawarga Spy X
Shonen Dubbed dina basa Spanyol - Nampilkeun Kulawarga Spy X

Ieu mangrupikeun Anime anu sanés anu urang bahas dina kami Spy X kulawarga nonton pituduh pos. Spy X Family nuturkeun carita spionase anu kedah ngawangun kulawarga pikeun ngalaksanakeun misi. Sanajan kitu, nenjo utama, agén surup, teu nyaho yén mojang, (anu 6) anjeunna adopts jadi putri-Na, nyaeta telepath a, sarta awéwé anjeunna satuju janten dina nikah palsu kalawan mangrupakeun terampil, Assassin deadly. The Spy X Kulawarga Anime geus jadi pohara populér salila sababaraha bulan panungtungan, alatan karakter vibrant sarta lucu, dialog hébat sarta storyline metot. Ieu pasti hiji Anime anjeun bakal hoyong pariksa kaluar, sarta saprak Spy x Family nyaéta Spanyol Dubbed Shonen Anime, ayeuna teh wayah pangalusna bari éta sadia on Crunchyroll.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4.5 ti 5.

3. Angkatan Seuneu

Shonen Dubbed dina basa Spanyol - Nampilkeun Angkatan Seuneu
Shonen Dubbed dina basa Spanyol - Nampilkeun Angkatan Seuneu

Anime Shonen Basa Spanyol anu populer ieu dumasar di Tokyo, ibukota Jepang, anu ngalaman kahuruan massal saatos jalma-jalma sacara spontan ngaduruk. Ayeuna, jawab snuffing kaluar inferno ieu Angkatan Seuneu, jeung shira geus siap ngiluan tarung maranéhanana. Ayeuna, salaku bagian tina parusahaan 8, anjeunna bakal ngagunakeun tapak suku Iblis-Na pikeun mantuan ngajaga kota tina robah jadi lebu! Tapi masa laluna sareng rusiah anu ngaduruk di balik layar tiasa ngajantenkeun sadayana. Anime ieu geus katutupan ton ku loka béda kaasup urang sorangan, sarta kami sagemblengna nyarankeun Anjeun masihan anime ieu buka saprak éta Shonen Spanyol dub sadia on Crunchyroll sakumaha dina ayeuna.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4.5 ti 5.

2. Akademisi Pahlawan Kuring

Shoto Todoroki sareng Katsuki Bakugou -My Hero Academia
Shoto Todoroki sareng Katsuki Bakugou dina My Hero Academia

My Hero Academia mangrupikeun Anime anu kasohor pisan anu mimiti kaluar Agustus 2018. The Shonen Spanyol dub kieu Deku, anu ngumbara ka  Abdi-Expo, Pameran item pahlawan ngarah di dunya, tapi rencana jahat diatur dina gerak nalika villains hack sistem kaamanan. The Anime nyaeta insanely populér, kalawan fandom badag tur pangakuan sakuliah dunya. Tokoh utama dina Anime ieu nyaéta Izuku Midoriya, nu teu boga adidaya. Naha anjeunna tiasa janten pahlawan sareng kumaha waé nyumbang kana katengtreman sareng stabilitas di dunya, dimana anu lemah nyaéta minoritas anu kedah dibela? Pasti aya alesan yén Anime ieu populer sareng anjeun kedah perhatikeun éta. Pasihan Anime ieu sareng nonton dub Spanyol.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4.5 ti 5.

1. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Tanjiro Kamado jeung Zenitsu Agatsuma
Tanjiro Kamado sareng Zenitsu Agatsuma ditampilkeun dina Demon Slayer

Kami bakal kaget pisan upami anjeun henteu terang ngeunaan Anime ieu, éta mangrupikeun anime sadunya, dipidangkeun dina ton nagara anu béda, kalayan barang dagangan anu kasohor, sapertos Demon Slayer Anime on Cradle View Store. Anime nuturkeun budak lalaki anu digedékeun ku babi, anu ngagem sirah babi, naék ka Infinity Train dina misi énggal sareng Flame Pillar sareng budak lalaki sanés anu ngungkabkeun kakuatan anu leres nalika anjeunna bobo. Misi maranéhanana nyaéta pikeun ngéléhkeun sétan anu parantos nyiksa jalma-jalma sareng maéhan para pembunuh sétan anu nentang éta. Kulawarga tokoh utama diserang ku sétan sareng ngan ukur dua anggota anu salamet - Piring sareng adina nezuko. Kami pasti nyarankeun ningali Dubbed Spanyol anu populer pisan ieu Shonen Anime bari hurung Crunchyroll.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 5 ti 5.

Naha anjeun resep kana tulisan ieu? Upami anjeun leres, punten tinggalkeun koméntar di handap, resep, bagikeun atanapi dukung kami ku nyumbangkeun. Ogé punten ngadaptarkeun kiriman email kami supados anjeun tiasa diropéa pas kami ngeposkeun kontén énggal sapertos kieu! Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé. Ngadaptar handap.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »