nyokot top

Top 10 Irisan Hirup Anime Pikeun Lalajo Dina Funimation

Anime "Slice Of Life" diartikeun utamina salaku carita sareng kaayaan anu henteu normal dina penampilan awalna tapi masuk akal dina kahirupan nyata. Sababaraha urang gaduh kasulitan ngartos naon hartosna ieu sareng urang henteu tiasa leres-leres nawiskeun katerangan sabab éta sanés naha anjeun ka dieu. Dina tulisan ieu, urang bakal ngaliwat Top 10 Slice of Life Anime anu anjeun tiasa tonton dina Funimation

Sanaos kitu kami badé ngaliwat (saur kami) 10 anime top tina genre "Slice Of Life" anu sayogi dina Funimation pikeun streaming. Sakali deui ieu ngan ukur pendapat kami sareng teu langkung, upami anjeun resep maca ieu sareng mendakan manpaatna, punten pasihkeun atanapi bagikeunana. Kami parantos ngiringan daptar ieu anu didaptarkeun ogé anu ogé subbed.

10. D-Frag (Sub)

Top Slice tina kahirupan anime
© Dasar Otak (D-Frag)

Nincak nomer 10 dina anime Top slice of life ieu nyaéta D-Frag. Abdi badé jujur ​​sareng anjeun didieu, D-Frag sanés kanggo kuring, kuring henteu ngartos naon anu kajantenan nalika ningali éta sareng carita éta henteu aya artina pisan pikeun kuring. Tapi tina naon anu kuring pelajari, éta ngeunaan Kazama Kenji, anu pikeun sababaraha alesan "pikir anjeunna jalma jahat" dugi ka anjeunna "sareng geng na" mendakan grup budak awéwé anu langkung "rongkah" tibatan anjeunna. Anjeunna, sareng kuring ngadugikeun "Shanghai janten gabung sareng klubna, naon anu bakal kajadian hirupna sapopoe ti saprak éta?". Éta henteu saé khusus sareng éta sababna aya di handapeun daptar ieu. Éta geulis warni sareng pikaresepeun pikeun ditonton tapi teu aya dina hartos kamekaran karakter, hubungan antar tokoh atanapi narasi anu saé sareng pikaresepeun, tungtungna ogé ogé goréng pisan. Kuring ngan ukur bakal masihan ieu upami anjeun leres-leres bosen, sapertos anu hanjakalna.

9. Pamaén (Dub)

Top nyiksikan kahirupan Anime pikeun lalajo dina Funimation
© Pine Jam (Gamers)

Dina nomer 9 dina daptar anime kahirupan Top kami nyaéta Gamers, kuring mendakan Gamers janten pikaseurieun sareng pikasebeleun mimitina tapi pas kuring asup, carita na janten rada lucu sareng gampang dicaritakeun. Caritana nuturkeun Keita Amano anu kataji ku pidéo vidéo, langkung milih perusahaan game tibatan jalma-jalma. Ieu sadayana robih kumaha nalika anjeunna ngaheureuyan ka Karen Tendou anu ogé resep kana pidéo. Anjeunna ngajak Amano ngiringan (anu kuring percanten) klub kaulinan sakola. Anjeunna pendak sareng sababaraha rerencangan énggal sareng sababaraha hubungan dijalin akibat tina ieu. Carita na sapertos rumit sareng henteu raoseun pisan. Memang, éta mangrupikeun salah sahiji jaman baheula anu kuring nonton tapi teu aya anu penting teuing pikeun kuring. Anjeun kedah masihan deui upami anjeun kana jinis anime Kawaii kusabab éta rupa-rupa hal anu loba di Gamers.

8. Kabogoh Toko Raheut (Dub)

Top Slice tina kahirupan anime
© Pierrot (Kabogoh Toko Genah)

Datang dina nomer 8 pikeun nyiksikan Top ieu daptar anime kahirupan téh Kabogoh Toko Genah, nu struck kuring salaku geulis boring waktos fist kuring mimiti ningali eta. Kuring kedah nyarios yén anjeun bakal lami-lami pikeun lebet kana éta, janten éta caket luhureun daptar ieu. Tokoh-tokohna sagala rupa sareng sorana sami, caritana rada kusam sareng teu asli sareng sanés hal anu khusus pikeun kuring. Sakali anjeun meunang kana eta sanajan carita progresses. Ieu ngeunaan 6 budak SMA anu nongkrong di hiji toko kanyamanan maranéhanana papanggih sababaraha katresna aya anu ogé dina taun maranéhanana jeung ieu kumaha maranéhanana papanggih. Ngaliwatan kursus séri babaturan papanggih up na dibere nyaho silih, ngabentuk duanana jenis hubungan seksual jeung silaturahim. Ieu rada pikaboseneun dina mimitina tapi tiasa janten saé upami anjeun lebet kana éta.

7. HenSuki (Naha Anjeun Daék Asmara Sareng Pervert Salami Anjeunna Éndah (Dub)

Top Slice of Life Anime pikeun lalajo dina Funimation
© Geek Toys (Hensuki)

Di angka 7 keur nyiksikan Top ieu anime kahirupan urang boga HenSuki. Kuring nyaho yén sababaraha anjeun bakal mertimbangkeun HenSuki salaku roman atawa anime Harem tapi bakal kudu teu satuju. Henteu aya seueur jalan roman anu saleresna upami anjeun naroskeun ka kuring dina séri ieu sanaos seueur pamandangan jinis Harem sareng éta naha éta ogé bakal aya dina daptar anime Harem urang ogé. Atoh HenSuki nyaeta ngeunaan hiji budak ngaranna Kekei atawa Cakey sakumaha eta urang dilafalkan anu hiji poé manggihan sababaraha katresna baju jero dina loker na jeung surat cinta.

Suratna henteu nyarios saha anu nyerat sareng sadayana séri dasarna Kekei nyobian terang saha "unduerella" (gadis anu nempatkeun baju jero dina loker na). Aya kavling tersangka sakabéh saha boga fetiches aneh kayaning cinta kana bau bau awak budak, keur pervert masochist obsessed jeung anjing atawa boga kapentingan pikeun ngabogaan Kekei salaku budak maranéhanana. Nyaéta endingna nyéépkeun kuring sareng kuring henteu ningali éta sumping. Abdi badé nyobian ieu kusabab éta lucu pisan sareng aya seueur Harem sareng aksi jasa kipas.

6. Ben-To (Dub)

Nyiksikan pangsaéna tina anime kahirupan
© David Production (Ben-To)

Najong kaluar pikeun nomer 6 dina nyiksikan Top ieu daptar anime kahirupan nyaeta Ben-To. Carita Ben-To anu cukup menarik sareng asli sareng ieu anu narik kuring pikeun ningali éta di tempat munggaran. Ben-Ka nyaeta ngeunaan toko supermarket leutik nu dina sababaraha kali nempatkeun Bento diobral satengah harga naon éta. Saha waé anu hoyong kéngingkeun harga ieu kedah silih tarung pikeun kéngingkeun éta. Tokoh utama urang, diajar ieu cara teuas nalika anjeunna nyoba balik pikeun eta kalibet dina tarung nu ensues sanggeus anjeunna balik pikeun produk.

Plotna nyaéta yén upami anjeun daék nyandak satengah harga daging éta, anjeun kedah siap langsung pikeun saha waé anu hoyong éta. Ieu carita geulis basajan ngartos tur abdi tiasa ningali naha jalma lalajo eta. Sajauh kami terang aya ngan hiji usum kalawan 12 episode, tapi meureun aya tambahan.

Tulisan anu sami sareng Top 10 Slice of Life Anime pikeun ditonton dina Funimation

Ayeuna kami ngarepkeun anjeun resep kana daptar ieu, sareng tangtosna, upami anjeun mendakan éta mangpaat, mangga ngalanggan daptar email kami, koméntar, resep sareng bagikeun tulisan ieu. Eta bakal greatly ngaapresiasi. Ayeuna, dina daptar.

5. Hyouka (Dub)

Nyiksikan anime hirup pangalusna pikeun lalajo
© Kyoto Animation (Hyouka)

Dina nomer 5 pikeun daptar ieu Top slice of life anime nyaéta Hyouka, anu ngagaduhan nada anu sami sareng Kimi ni Todoke dina cara anu dipasihkeun sareng ieu narik kuring ti mimiti. Éta ngeunaan klub sakola anu disebut "Klub Sastra Klasik". Sakabéh séri dasarna nyaéta anggota klub ngarengsekeun "misteri" sareng jalan-jalan petualangan sakedik.

Tokoh utama pisan calakan tapi horéam ngalakukeun nanaon ngeunaan eta. Tapi, sakelasna, Eru Chitanda, ngalakukeun anu saé pikeun ngabujuk anjeunna ngiringan sareng ngabéréskeun unggal misteri anu aranjeunna datang. Grup opat dasarna ngurilingan ngarengsekeun misteri sakedik sareng ngabantosan jalma kaluar, aranjeunna ogé mendakan anu nyababkeun kreasi klubna. Ieu mangrupikeun jinis anime anu amis sareng gaduh 22 épisode. Éta sanés anu kuring pikahoyong tapi éta tetep saé pikeun ditingali di sisi.

4. Sakumaha beuratna Dumbbells Anjeun Angkat? (Dub)

©Doga Kobo (Sabaraha Beurat Dumbbells Anjeun Angkat)

Pikeun nomer 4 dina ieu Top slice of life anime nyaéta Sabaraha beurat dumbbells anu anjeun angkat? Kuring mendakan anime ieu lumayan pikaresepeun pikeun ditonton sareng caritana henteu sesah nuturkeun ogé. carita kieu 17 taun heubeul Hibiki Sakura anu, sanggeus ningali yén manéhna geus miboga beurat leuwih libur, hayang gabung dina gim lokal anyar nu kakarék sprung up. Nanging, nalika anjeunna lebet, anjeunna mendakan yén aya seueur pembina awak satengah taranjang anu damel. Sanajan ieu teu resep nya, manehna narima salaku sobat nya persuades dirina jeung manehna oge manggihan instruktur pribadi nya pikaresepeun.

Sesa carita nyaeta instruktur ngajarkeun grup kumaha ngalakukeun workouts tangtu jeung kumaha workouts ieu éféktif jsb Ieu teu disada geulis boring ngan kaluar tina pedaran ieu tapi jujur ​​kuring manggihan carita geulis hilarious jeung senang lalajo, sanajan Arnold Schwarzenegger ngajadikeun penampilan ringkes. Kuring pasti bakal masihan sareng upami anjeun parantos anjeun tiasa maca kami tulisan ngeunaan usum ka-2.

3. Ruang Kelas Élit (Dub)

© Studio Lerche (Kelas Élit)

Datang di tempat ka 3 pikeun daptar anime slice of life Top ieu nyaéta Classroom Of The Elite anu mangrupikeun séri anu langkung berkesan anu kuring nonton taun ayeuna, sareng kuring leres-leres nyarankeun éta pikeun saha waé. Caritana ngabandungan anjeun sareng sanaos kuring henteu resep kana kalolobaan tokohna, kuring masih tetep dina korsi kuring bari ningali éta. Carita na ngeunaan sakola di Jepang anu parantos dibiayaan pisan ku badan nagara pikeun nguji sareng ngalatih murid supados tiasa ngahasilkeun anggota masarakat anu paling épéktip sareng produktif atanapi dina kecap sanés, élit Japans. Aranjeunna dibagi kana 4 kelas A, B, C sareng D anu béda (D anu panghandapna). Unggal kelas kéngingkeun poin pikeun ningkatkeun jabatanana salaku kelas. Upami kelas ngahontal poin anu cekap aranjeunna bakal nyusul kelas payun sareng janten kelas éta. Ogé, poin tiasa dianggo pikeun ngagaleuh naon waé anu dipikahoyong ku murid. Palaku utama ogé sosiopat, anu ngan ukur resep naék ka luhur sareng ngagunakeun saha waé. Upami anjeun parantos nonton éta nyarankeun kami maca blog ngeunaan Ruang Kelas Élit sareng kamungkinan pikeun usum 2.

2. Kaguya Sama (Cinta Adalah Perang) (Sub)

© A-1 Pictures (Kaguya Sama (Love Is War)

Dina nomer 2 dina daptar 10 potongan anime kahirupan Top ieu kami ngagaduhan Kguya Sama! Atanapi Cinta Adalah Perang upami anjeun pikaresep. Anjeun tiasa kaget ningali ieu dina daptar ieu sabab anjeun bakal nyangka yén Kaguya Sama bakalan asmara, tapi ngan ukur nguping kuring kaluar. Aya seueur anu ngéléhkeun sakuriling tindakan rungkun sareng Kaguya Sama sareng anu dasarna mangrupikeun tujuan anu lengkep dina séri. Caritana ngeunaan 2 murid SMA, Kaguya Shinomiya jeung Miyuki Shirogane anu duaan silih pikanyaah. Nanging, aranjeunna henteu hoyong ngaku kana silih sareng teu saurang ogé anu daék ngaku cinta aranjeunna ka anu sanésna. Duanana terang yén anu sanésna bogoh ka aranjeunna sareng séri difokuskeun kana trik sareng ploys anu duanana dianggo pikeun nyobaan sareng anu séjén ngaku ka aranjeunna.

Ieu ngarah aranjeunna tiasa janten anu ditaros heula. Éta carita anu cukup bodo sareng teu réalistis (acan masuk akal) anu museurkeun kana karakter sanésna ogé. Love Is War ogé ngagaduhan seueur sub narasi anu béda anu janten carita alit anu ngajantenkeun langkung sapertos jinis Slice Of Life. Éta ngagaduhan aura anu tiasa ngajugjug waé sareng éta lucu sareng pikaresepeun pikeun ditonton. Éta ngagaduhan dua usum ayeuna sareng aranjeunna duaan dina Funimation.

1. Kono Oto Tomare! (Sounds Of Life) (Dub)

nyiksikan pangsaéna tina anime kahirupan pikeun ditonton dina funimation
© Platinum Vision (Kono Oto Tomare!)

Tungtungna di nomer hiji pikeun daptar anime slice of life Top ieu urang gaduh Kono Oto Tomare! Atanapi Sounds Of Life upami anjeun resep. Kuring ngan ukur hayang ngomong, dina pamanggih kuring, Kono Oto Tomare! mangrupikeun gambaran anu hadé pikeun jinis anime Slice Of Life di luar sana sareng upami anjeun kana anime Slice Of Life sareng teu acan masihan Kono Oto Tomare, kuring sacara serius nyarankeun ieu.

Pokokna Kono Oto Tomare gaduh carita anu cukup saé sareng lempeng ka hareup dina pendapat abdi. Ieu nuturkeun carita kleub Koto di Tokize highschool, anu badé turun sabab kurangna anggota dugi ka Kurata (présidén klub) kaget mendakan yén Kudo, budak anu sadayana ningali salaku panyusahkeun mutuskeun pikeun ngiringan kleub. Klub ieu ogé ngagabung sareng Hozuki, anu saurang pamaén Koto propésional dina tingkat anu langkung luhur tibatan Kudo sareng Kurata. Nanging anjeunna janji bakal nyandak aranjeunna ka warga negara. Sésana carita nyaéta klub anu nyoba lolos pikeun kawarganagaraan kalayan bantosan sababaraha anggota klub sanés anu ngagabung ogé. Aya ogé sababaraha sub karakter sanés anu ngiringan tapi kami henteu gaduh waktos kanggo nyebut aranjeunna ayeuna.

Jigana Kono Oto Tomare brilliantly néwak genre Slice Of Life sampurna tur éta pokok pikeun naon unggal séri nu fits kana genre anu sakuduna. Upami anjeun teu acan ningali Kono Oto Tomare maka kami leres-leres nyarankeun anjeun. Sareng di sisi anu sanés, upami anjeun parantos, kami nyarankeun anjeun maca tulisan kami ngeunaan éta poténsial pikeun usum 3.

Blog kami ngembang sareng unggal dinten urang ngagaduhan pemirsa sareng pengikut anyar. Kami nyungkeun anjeun maca sababaraha blog anu sanés. Upami anjeun resep Top 10 ieu, anjeun tiasa maca ieu Top 5 dina anime roman kami milih, kami arepkeun anjeun nganikmatanana sareng kami leres-leres ngarepkeun salamet!

Ninggalkeun comment hiji

Translate »