anime Pituduh Anime nyokot top

puncak 10 pangalusna lamunan / aksi / roman Anime

Urang sadaya resep ningali anime, tur kalawan jadi loba genres béda pikeun milih tina, geus ilahar yén genres bisa nyampur leuwih sarta ngagabungkeun. Upami Anjeun keur néangan hiji anime anu nampilkeun fantasi, aksi sareng asmara dina caritana, maka kami parantos katutupan anjeun. Muga, bakal aya sababaraha hébat anime pikeun anjeun nonton sareng ngawitan nambihan kana daptar anjeun. Janten éta sababna kami nyangking anjeun Top 10 Anime Fantasi / Aksi / Asmara Terbaik pikeun anjeun nikmati.

10. Denpa Kyōshi (1 Usum, 24 Episode)

Denpa Kyōshi pariksa Top 10 Best Fantasy / Action / Romance Anime
Denpa Kyōshi - ieu luhureun 10 Best Fantasy / Aksi / Romance Anime

Carita Anime Fantasi/Aksi/Romawi ieu nuturkeun carita Otaku umur 22 taun ngaranna. Kagami Junichirou anu hoream jadi guru. Séri ieu sigana diideuan dina téma sareng sumanget ku séri manga sanés anu disebut Hébat Guru Onizuka. Palaku utama horéam jadi guru. Anime mimiti kaluar 2015 sarta meunang sababaraha eupan balik positif. Upami anjeun resep kana jinis Anime ieu maka pasti bakalan anime ieu.

9. No Game No Life (1 Usum, 12 Episode)

Taya Game No Kahirupan Anime
Taya Game No Kahirupan Anime

Taya Game No Kahirupan mangrupa Anime nu urang katutupan on kami Top 10 Anime Spanyol Disebut Dina Netflix [Kalayan Klip Selapkeun] pos. Acara ieu nuturkeun dua duduluran anu katelah pamaén kosong anu misterius. Aranjeunna disebut ieu kusabab aranjeunna pernah ngeusian ngaran maranéhanana. Pamaén kosong dianggap pamaén anu pangsaéna di dunya, henteu pernah éléh henteu paduli pertandingan. Duduluran hiji dinten nampi email anu misterius sareng tungtungna diteleportasi ka dunya sanés. Dua karakter disebut SORA jeung Shiro meunang kana dunya nu puseur sabudeureun kaulinan. anime ieu boga hiji 8.5 / 10 on MyAnimeList sarta meureun ngan jadi naon butuh. Cobaan.

8. Bodas Salju jeung Rambut Beureum (2 Usum, 24 Episode)

Salju Bodas sareng Rambut Beureum diulas dina Best Fantasy / Action / Romance Anime
Salju Bodas sareng Rambut Beureum - diulas dina Best Fantasy / Action / Romance Anime

Anime Ieu Anime pisan vibrant tur lucu kalawan ton aksi, roman jeung drama ogé. Ieu kombinasi sampurna pikeun anjeun ngarasakeun jeung alesan alus. Carita nuturkeun anu megah Shirayuki, gadis dilahirkeun kalayan bulu apel beureum unik subur. Hiji poé, manéhna papanggih jeung Pangeran Raji, anu langsung murag asih jeung manéhna. Anjeunna maréntahkeun anjeunna janten selir na. Ieu pasti hal éta Shirayuki teu hayang, jeung eta, manéhna motong buuk nya, escapes jeung kabur ka nagara tatangga pikeun indit dina petualangan. The Anime sumping kaluar 2015 sareng sayogi dina Amazon Prime Video. Éta ogé sayogi dina Funimation. on Crunchyroll, eta boga 4.9 / 5 sarta 7.7 / 10 on Crunchyroll. Cai mibanda ogé 2 endah 12 usum episode. Masihan deui, sabab aya alesan ieu Top 10 Best Implengan / Aksi / Romance Anime jadi populér.

7. Inuyasha (7 Musim, 167 Episode)

Inuyasha nyaéta Anime populér anu mimiti kaluar Oktober 16, 2000, nu kieu teh carita ngeunaan anjing satengah sétan anu terus-terusan sanggeus permata kakuatan gede pisan. Ieu teh  Shikon permata. Inuyasha hirup di leuweung deukeut kampung tempat permata ditangtayungan ku pandita ngaranna Kikyo. Kagome Tokoh utama anu sanés dina éta acara mendakan dirina terus-terusan diburu ku mahluk-mahluk anu jahat ieu, sadayana ngarep-ngarep barang anu teu disadari anjeunna dibawa: Shikon Jewel, bal leutik nyekel kakuatan rongkah. Sababaraha fans na kritik nyebutkeun ieu teh Anime pangalusna abad. Coba anime ieu pasti.

6. Rékam Perang Lodoss (1 Usum, 13 Épisode)

Rékam Perang Lodoss - Implengan / Aksi / Romance Anime
Rékam Perang Lodoss diulas dina Fantasi / Aksi / Romance Anime

Lamun Anime heubeul ti 90an mangrupa hal anjeun, lajeng masihan Catetan Perang Lodoss a indit. Anime ieu nuturkeun grup adventurers abad pertengahan anu kudu ilubiung dina perang ngalawan pasukan poék di tanah Kasar. Dina buana pulo dilaknat tina Kasar, pihak adventurers jadi bray up dina perjuangan ngalawan plot nalukkeun Lodoss sarta nyegerkeun hiji déwa jahat kuna lila-dormant. Implengan / Aksi / Roman Anime ieu sadia dina Funimation ayeuna sareng kami bakal nyarankeun anjeun nyobian bari éta sayogi.

5. Yona of the Dawn (1 Usum, 24 Episode + OVA)

Yona of The Fajar
Yona of The Dawn diulas dina Top 10 Best Fantasy / Action / Romance Anime

carita kieu Yona, hiji putri nu hirup bagja di karaton jeung bapana sarta babaturan, teu sadar kasangsaraan karajaan rezim bapana ngatur. Sanajan kitu, dina ulang 16th nya, hal dahsyat kajadian, kaisar tiwas, sarta Yona kudu kabur pikeun salamet. Anjeunna dibantuan ku réréncangan sareng pangawal pribadina, Jendral Hak. Anime Fantasi/Aksi/Romantis ieu mangrupikeun anime jinis petualangan anu saé pikeun ditonton, sareng masihan wawasan kumaha buta. Yona éta ka putus asa, korupsi jeung woes karajaan bapana diatur. The Anime lumpat ti 2014-2015, ngabogaan 24 episode na hiji OVA.

4. Cross Ange (1 Usum, 25 Episode)

Palang Ange - Adegan ciuman
Palang Ange némbongkeun adegan Kiss

Puseur Anime ieu sabudeureun kebat karakter awéwé anu ngan lumangsung janten pejuang. Anjeun bakal resep Anime ieu upami anjeun resep kana aksi jasa kipas sareng resep awéwé pejuang anu gaduh kakuatan super. Carita kieu kieu: Angelise, putri kahiji ti Kakaisaran Mitsurugi kakeunaan salaku Norma, nu nyiptakeun katengtreman. Nanging, anjeunna janten sosok anu dibenci diantara jalma-jalma sareng ngamimitian kahirupan anyar di pulo anu jauh. Acara ieu salawasna nuturkeun tumuwuhna putri anu mimiti ragrag tina rahmat tapi tumuwuh nepi ka mingpin pemberontakan sakali manehna learns bebeneran ngeunaan jahiliah rasisme di tanah nya. Ieu salah sahiji pangalusna Implengan / Aksi / Romance Anime pangalusna pikeun ngarasakeun saprak éta boga 25 episode lalajo.

3. Rakudai Kishi no Kavaleri (1 Usum, 12 Episode)

Rakudai Kishi euweuh Kavaleri
Rakudai Kishi euweuh Kavaleri

Rakudai Kishi euweuh Kavaleri nuturkeun carita ngeunaan dua nalika anjeunna nyobian ngabuktikeun kakuatanana ka dunya anu percaya yén anjeunna anu paling lemah, samentawis nampi babaturan, hikmah, sareng pangalaman anyar. Ieu lumangsung dina waktu nalika tukang sihir modern disebut Mage-Knights roam darat. Ayeuna, Sanajan Ikki Kurogane nyaéta mahasiswa di lembaga anu ngalatih Mage-Ksatria, anjeunna henteu ngagaduhan bakat khusus dina sihir sareng dilabélan "Ksatria Gagal" atanapi "Anu Pangawonna." Kéngingkeun skor kirang ti rata-rata, anjeunna kapaksa ngulang sataun. Tapi kalayan datangna kapala lembaga anu anyar, aturan anyar diciptakeun: ksatria anu kamampuanna cocog, sakumaha anu diputuskeun ku dewan, kedah ngabagi kamar sareng ngahadiran latihan sareng latihan babarengan sapanjang taun sakola pikeun ningkatkeun kamampuanana ka max. Éta aturan pikeun ngalaksanakeun putusan mutlak kamampuan. Ieu Top 10 Best Implengan / Aksi / Romance Anime geus meunang loba ulasan positif dina Google kalawan loba fans senang yén maranéhna lalajo eta.

2. Noragami (2 Usum, 25 Episode)

Noragami diulas dina pangalusna Implengan / Aksi / Roman Anime
Noragami diulas dina Fantasi / Aksi / Romance Anime

Noragamai mimiti kaluar dina 5 Januari 2014, tur jujur, éta salah sahiji Anime Kuring geus wanting pikeun masihan hiji try bari ayeuna. Éta kusabab penampilanna sareng cara sababaraha karakter anu tumbuh dina kuring, sapertos Hiyori Iki. Jigana dina mangsa nu bakal datang kuring bakal masihan Anime ieu, sarta pikeun ayeuna, éta pasti dina daptar abdi. Atoh, carita ieu nuturkeun hiji déwa minor néangan mangtaun ibadah nyebar anu tim nepi ka gadis manusa anjeunna disimpen pikeun meunangkeun Kinérja, pangakuan sarta sahanteuna hiji kuil dedicated ka anjeunna. Abdi nyarios yén acara ieu mangrupikeun Anime anu saé kalayan konsép anu unik. Kitu ogé, éta gaduh karya seni anu saé sareng carita anu gampang diturutan sareng pikaresepeun. Ieu pasti salah sahiji luhur 10 pangalusna Implengan / Aksi / Roman Anime jeung anjeun kedah masihan eta.

1. Gintama (9 Usum, 367 Episode)

Anime Gintama
Anime Gintama

Gintama mangrupa carita tukang ngarana Gintoki, samurai anu teu hormat kana aturan anu ditetepkeun ku penjajah, anu siap nyandak padamelan naon waé pikeun salamet. Nanging, anjeunna sareng gengna mangrupikeun sakedik anu henteu hilap kana moral pendekar pedang. Dimana wae aranjeunna angkat, sadaya anu aranjeunna lakukeun nyaéta nyiptakeun masalah. Hiji deui hal pikeun nambahkeun éta Gintama boga plot kaayaan anu gerak lalaunan bari ngawanohkeun karakter penting plot ngaliwatan bagéan tilu nepi ka opat episode. Kalawan whopping 367 episode pikeun anjeun ngarasakeun euweuh alesan teu masihan ieu Top Implengan / Aksi / Romance Anime.

Naha anjeun resep daptar Top 10 Implengan / Aksi / Romance Anime pangsaéna? Upami anjeun leres, punten resep sareng bagikeun pos ka réréncangan anjeun sareng tinggalkeun koméntar anu nunjukkeun dukungan anjeun atanapi masalah sareng postingan éta. Ogé, punten ngadaptarkeun kiriman email kami di handap, pikeun kéngingkeun apdet instan dina tulisan kami. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé. Ngadaptar handap.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »