Pop Kota nyokot top

Pop Kota Jepang - Top 25 Lagu Pikeun Didangukeun [Kalayan sisipan]

Jepang Pop Kota geus jadi cukup populér utamana dina situs kayaning YouTube mana mixes keur diunggah poean ngandung loba lagu. Ieu genre 80s Jepang Pop Kota tangtosna mangrupikeun waktos anu saé pikeun musik kalayan lagu-lagu anu pangheulana kaluar ti 1979 - 1990. Janten dinten ayeuna urang nutupan Top 25 Jepang urang. Pop Kota Lagu pikeun didangukeun sareng sisipan klip. Upami anjeun resep kana daptar ieu, punten like sareng bagikeun upami anjeun tiasa. Sadaya daptar ieu ngagaduhan lagu-lagu anu berkisar ti 1970-an dugi ka 1990-an.

25. Momoko Kikuchi - Glass no Sogen (1987)

Asalna kaluar taun 1987 Kaca euweuh Sogen (ガラスの草原) ditarjamahkeun dina basa Inggris kana: Kaca Grasslands. Kikuchi nyerat lagu ieu sababaraha taun sateuacanna sareng ngalaksanakeunana langsung di 1987. Lagu ieu ngagaduhan 25 ayat sareng dilaksanakeun dina 1987 ku Kikuchi dirina nalika yuswa 19 taun. Lagu ieu janten hit nalika dileupaskeun sareng ditampilkeun dina 4 tangga lagu,

24. Mai Yamane - Tasogare (1980)

Anjeun panginten kantos kantos ngupingkeun lagu ieu dimana waé, sabab muncul dina intro "nak cudi” lagu anu dibawakeun ku Playboy Carti. Henteu seueur anu terang yén intro asli pikeun lagu ieu dicandak tina lagu ieu ku Mai Yamane, artis Jepang anu nyieun loba lagu sarupa jeung suksés. Ieu salah sahiji pangalusna Jepang Pop Kota Lacak. Lagu "Tasogare” anu dihartikeun salaku "beurang" atawa "beurang" sumping kaluar dina 25 Méi 1980 éta hit badag sarta diwangun ku Kintaro Nakamura, saha éta gitaris di band tukang Joe Yamanaka, jeung "Get Away" dikarang ku Tomaru Yoshino ti SHOGUN, anu engké gawé bareng Makoto Matsushita dina AB. Ieu pas kana 80s Jepang Pop Kota Genre

23. Anri - Budak Malu (1983)

Lagu Pop Jepang Kota pangsaéna pikeun didangukeun - Budak Malu

Aslina, Budak isin sumping kaluar dina 1983 tur éta hit badag sejen dina daptar ieu. Lagu ieu ditembangkeun ku Anri, urang Jepang populér Pop Kota artis dina waktos éta. Lagu ieu kasohor pisan sareng gancang naék dina tangga lagu. Anjeun tiasa maca lirik (Ieuh). Jepang 80an ieu Pop Kota lagu ieu ogé dirilis salaku Single ku Anri sarta ogé-dipikacinta ku Fans.

22. Momoko Kikuchi – Deja Vu (1986)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Deja Vu

Lagu anu pikaresepeun anu disebut Deja Vu ieu mangrupikeun hit nalika kaluar taun 1986, sareng pastina 80an Jepang anu hébat. Pop Kota lagu pikeun ngadangukeun. Deja Vu dipigawé ku artis, Momoko Kikuchi kumaha parantos nyerat sareng ngalaksanakeun seueur Jepang populér anu béda Pop Kota lagu leuwih taun, sarta masih mangrupa artis musik loba dipikacinta diantara fans.

21. Mariko Takahashi - Nigai Rhapsody (1992)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Nigai Rhapsody

Asalna dirilis dina 1992-07-22, lagu upbeat sareng harmonik ieu dipikacinta nalika kaluar. Mariko Takahashi, anu ngalaksanakeun lagu, éta aktip ti 1973 saterusna sarta mangrupakeun penyanyi pisan suksés sarta panulis lagu pikeun loba kahirupan musik nya. Ieu lagu fitur loba vokal entrancing ti Mariko sarta ciri anu hébat 80s Jepang Pop Kota gaya ngéléhkeun ogé.

20. Meiko Nakahara - Go Away

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Go Away

Meiko Nakahara nyaéta urang Jepang anu kasohor Pop Kota artis anu nempo jumlah badag kasuksésan salila 1980s. Lagu anu dipidangkeun dina daptar ieu katelah "Kadituh"sarta dihasilkeun dina massa dina cakram kompak pikeun sababaraha listeners asing nya. The jalan satapak pisan catchy sarta fitur loba instrumen dipaké salila 80s, malah kaasup kacapi nu beautifully fits kana lagu kalawan betah. Lagu ieu kaluar dina 1982 sareng dipikacinta diantara fans.

19. Kingo Hamada - Yokaze No Émbaran (1985)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Yokaze No Inpormasi

Yokaze No Émbaran éta lagu hit dirilis dina 1985 ku panulis lagu populér Kingo Hamada, Anu jadi kawentar dina 80s sanggeus nyieun loba lagu gaya Jepang béda. Lagu ieu kalebet seueur tarompét sareng bagéan gitar sahingga janten lagu anu luar biasa, sareng mereun pikeun didangukeun kalayan ati-ati. Ieu mangrupikeun lagu anu santai sareng upbeat pikeun didangukeun sareng anjeun pasti kedah ngadangukeunana nalika anjeun gaduh kasempetan.

18. Suku Omega - アクアマリンのままでいて

Lagu Pop Jepang Kota Terbaik pikeun didangukeun - アクアマリンのままでいて

Lamun Anjeun keur pilari lagu catchy tur upbeat kalawan vibe tropis ka dinya, teras tingali lagu ieu. Dirilis dina taun 1980-an, lagu ieu disebut "Tetep aquamarine"Jeung éta hit badag nalika dirilis sabab mangrupa bagian ti Suku Omega, Anu éta grup musik Jepang populér salila ahir 1980-an jeung awal 1990-an.

17. Takako Mamiya - Midnight Joke (1982)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Bobodoran Tengah wengi

Lagu santai ieu ti 1982 mangrupikeun lagu anu populer pisan sareng anu dipikacinta Pop Kota pameget. Ieu tina lagu ka-3 tina album "Lalampahan Cinta” (1982) Koméntar pikeun lagu ieu ogé ngadukung pisan, kalayan seueur jalma non-Jepang nyarios yén aranjeunna resep. Panutup albeum nampilkeun anak ucing hideung kalayan kecap "kucing" beureum di handapeunna.

16. Anri - Remeber Summer Days (1983)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun -Inget Poé Usum Panas

Mun anjeun fans panungtungan Pop Kota lagu ku Anri mangka anjeun bakal cinta lagu ieu nu kaluar dina 1983. Jumlah denok ieu dipikacinta lamun eta sumping kaluar sarta éta instan hit. Loba nu anyar Pop Kota fans geus manggihan lagu ieu sarta geus cinta eta. Lagu Anri dirilis dina album anu disebut Timely!! tur gampang salah sahiji lagu pangalusna dina albeum.

15. CINDY - Angel Touch (1990)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Angel Touch

Ieu pasti salah sahiji karesep kuring tina daptar ieu, sareng kuring hoyong upami anjeun ogé ngadangukeunana! Lagu ieu disebut "Angel Touch" sareng gaduh sababaraha vokal anu éndah ku seniman CINDY tur éta saukur salah sahiji lagu pangalusna yén Aisyah geus ngarilis jadi jauh, jeung pasti salila 1990s. Ieu mangrupikeun nada anu santai sareng harmonis sareng saé pisan Pop Kota lagu pikeun ngadangukeun.

14. Mai Yamane - Wave (1980)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Gelombang

Diomongkeun santai Pop Kota lagu, ieu ti Mai Yamane, Anu kami saacanna diulas dina daptar ieu, pisan sarupa jeung loba deui diteundeun deui ti sababaraha lagu sejenna dina daptar ieu. Mai Yamane mangrupikeun panyipta musik anu kasohor sareng paling dipikacinta sareng parantos ngadamel seueur lagu anu langkung saé anu sadayana paling suksés.

13. Tomoko Aran - Midnight Pretenders (1983)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Midnight Pretenders

Ieu lagu denok tur harmonik ti Jepang nu kaluar taun 1983, nampilkeun panutup albeum eye-catching digambarkeun dina warna geulis cocog, jeung artis, Runtah dfulana, muncul linggih dina naon sigana subway a. Lagu, nu ieu hit loba-dipikacinta lamun datang kaluar fitur endah béda, mélodi sarta pohara alus Pop Kota jalur

12. Tatsuro Yamashita - Silent Screamer (1980)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Silent Screamer

Asalna dirilis dina bulan Séptember 1980, lagu ieu ditulis ku Tatsuro Yamashita, nu nulis lumayan loba sakabéh lagu na. Tatsuro nyaéta artis Musik Jepang anu kasohor, ngahasilkeun sareng nyerat seueur lagu anu béda-béda salami sababaraha taun dugi ka ayeuna. Silent Screamer pasti urang Jepang 80an Pop Kota lagu jeung cocog katuhu dina genre musik. Lagu, anu disebut Silent Screamer, dimimitian ku solo gitar anu saé, dilakukeun ku Kazuo Shiina, lajeng dituturkeun ku sababaraha vokal endah ku Tatsuro dirina.

11. Toshiki Kadomatsu – Hatsu Koi (1985)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Hatsu Koi

Lagu anu keren sareng upbeat ieu gaduh sadayana ngeunaan éta anu ngan ukur ngajerit Jepang 80an Pop Kota lagu, sarta eta oge boga panutup album pikeun buka kalayan eta. Karya seni nembongkeun Kadomatsu nangtung dina hateup di kota di Jepang. lagu ieu pisan catchy sarta memorable sarta sarupa jeung loba béda populér séjén Jepang Pop Kota lagu.

Top 10 Contenders - Pop Kota Jepang

Kami parantos nutupan 15 Jepang pangsaéna Pop Kota lagu pikeun didéngékeun, kami miharep anjeun geus ngarasakeun picks ieu sarta kami senang anjeun geus nyieun jauh ieu. Lamun hayang tetep nepi ka tanggal jeung Témbong Lawu sareng tulisan anyar kami sareng tulisan blog, maka anjeun kedah mertimbangkeun ngadaptarkeun Kiriman Email kami di handap.

Ngalanggan Email Dispatch kami

* nunjukkeun diperlukeun

Kami ngarepkeun anjeun resep lagu-lagu dina daptar ieu. Atoh, tanpa ragu deui, hayu urang lebet kana 10 final Jepang Pop Kota lagu ngadangukeun kalawan inserts.

10. Miki Matsubara - Tetep sareng abdi (1980)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Cicing sareng abdi

Ayeuna upami anjeun terang naon waé ngeunaan genre musik ieu, maka anjeun pasti bakal nguping lagu ieu. Éta sabab parantos aya di mana waé sareng dina seueur pidéo musik Anime anu béda. Lagu ieu geulis populér nalika kaluar tapi kapanggih malah leuwih sukses nalika eta dijieun jalan na onto TikTok, Instagram sareng tangtu YouTube, dimana pidéo na nampilkeun lagu éta ngagaduhan seueur pandangan sareng koméntar anu ngadukung. Lagu ieu dipigawé ku Miki Matsubara tur mangrupakeun salah sahiji lagu tersukses nya pikeun titimangsa ieu.

9. Anri - Usum Panas Terakhir (1982)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Whisper Musim Panas Terakhir

Visual pikeun video ieu lumayan nyimpulkeun rasa lagu anu kami ngarepkeun anjeun resep. lagu pisan tenang jeung rileks, kalawan ketukan basajan dina latar topped kalawan bagian vokal geulis ti Anri bari mélodi bener nice muterkeun dina latar tukang.

8. Taeko Ohnuki - Jajauma Musume

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Jajauma Musume

Hiji hal anu pasti ngeunaan Taeko Ohnuki nyaéta yén anjeunna gaduh sora sajuta. Momen anjeun nyandak waktos ngadangu sora nya anjeun bakal murag asih ampir langsung. Meureun aya sababaraha lagu deui ku Taekwo dina daptar ieu, tapi pikeun ayeuna, dengekeun lagu ieu terasrasakeun eta, sabab geus pasti hébat sarta memorable 80s Jepang Pop Kota jalur

7. Junko Ohashi - Nomer Telepon (1981)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Nomer Telepon

Ayeuna upami anjeun hoyong lagu anu émut, pikaresepeun, sareng melodic ngeunaan nomer telepon batur maka lagu ieu kanggo anjeun! Nomer anu dipikacinta pisan ieu Junko Ohashi kaluar dina 1981 tur mangrupakeun salah sahiji lagu tina genre ieu anu kuring dengekeun munggaran, jadi dina cara, éta jenis husus ka kuring. lagu mangrupa bagian tina Kang Junko albeum disebut Magic sarta engké dirilis dina 1984.

6. Mariya Takeuchi - Plastic Love (1984)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Plastic Love

Ayeuna bakal hese ngomong nanaon ngeunaan genre musik ieu tanpa nyebut lagu ieu, éta lumayan loba kumaha genre musik ieu amplified kana panon rata. YouTube pamaké. Nyatana, lagu éta, nalika dirilis dina taun 1984, henteu saé pisan. Éta henteu suksés pisan sareng boro muncul dina tangga lagu. Nanging, tina segi jumlah ayeuna, lagu éta parantos ditingali sahenteuna langkung ti 50 juta kali. Saé pisan yén lagu éta henteu acan suksés sareng populer nalika kaluar, masih tiasa diapresiasi ku generasi jalma anu puluhan taun sateuacanna sababaraha pamirsa asli dina taun 80an.

5. Junko Yagami - Bay City (1984)

Lagu Pop Jepang Kota pangsaéna pikeun didangukeun - Bay City

Ieu mangrupikeun lagu sanés anu anjeun kedah kantos nguping upami anjeun ngadangukeun naon waé jinis 80an Jepang Pop Kota playlist leuwih taun. Bay Kota mangrupakeun lagu kawentar tur memorable ti 80s. Anjeun tiasa maca lirik lagu (Ieuh) sareng nonton dina YouTube di luhur. Lagu éta mangrupikeun bagian tina albeum Junko's Bay City, anu mangrupikeun bagian tina genre musik Funk and Soul dina waktos éta.

4. Takako Mamiya - Love Trip (1982)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Love Trip

Datang dina nomer 4 mangrupakeun lagu hébat sarta memorable ti 1982 éta pohara populér nalika eta sumping kaluar. Sababaraha komentar ku listers éta pisan ngajangjikeun, sarta kana Listing ka lagu ieu sarta manggihan eta, Kuring terang kuring kungsi ditambahkeun kana daptar ieu pas! Hiji jalma nyerat:

"Sora leres pisan, senarna leres-leres kaluar dina ieu sareng sadayana jelas pisan"

Simkuring miharep anjeun gaduh salaku loba fun maén ieu salaku urang.

Top 3 Contenders - Pop Kota Jepang

Kami ngarepkeun anjeun parantos ngaraosan daptar ieu sapertos anu kami gaduh sabab peryogi waktos anu lami pikeun nyusun sareng ngahijikeun sadaya lagu, sabab kami sesah milih 3 lagu terakhir sabab aya seueur pesaing Top anu kami hoyongkeun. ngawengku. Janten tanpa ngobrol deui, hayu urang angkat ka 3 Jepang pangsaéna Pop Kota lagu tina daptar urang.

3. Tatsuro Yamashita - Gelombang Magic

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Gelombang Ajaib

Urang ngarti yén lolobana seniman dina daptar ieu téh awéwé, tapi urang teu bisa mantuan éta! Henteu lepat urang. Sanajan kitu, pikeun nyobaan jeung malah kaluar saeutik di dieu Tatsuro Yamashita, kalawan bagan na hit single, Gelombang Magic. lagu ieu bener lagu hébat ti Pop Kota genre, keur lagu hébat sarta upbeat nu pisan encapsulates musik ti jaman husus ieu. Kami ngarep pisan anjeun resep ieu!

2. Hiromi Iwasaki - Street Dancer (1980)

Lagu Pop Kota Jepang pangsaéna pikeun didangukeun - Penari Jalanan

Dina nomer 2, urang gaduh lagu santai anu pikaresepeun anu nampilkeun panyanyi Hiromi Iwasaki, anu sorana bener-bener salah sahiji jenis. Lagu Hiromi: Street Dancer mangrupikeun bagian tina albeumna anu disebut "Wish", anu dirilis dina 1980 ngalangkungan labél. Victor. Lagu éta saé pisan kanggo didangukeun sareng gaduh sababaraha vokal anu leres-leres teu tiasa hilap ku penyanyi berbakat Iwasaki.

1. Junko Yagami - 1984 (1985)

Lagu Pop Jepang Kota pangsaéna pikeun didangukeun - 1984

Teu matak bingung jeung buku populér ku panulis George Orwell, lagu indelible ieu pasti kungsi kuring nambahkeun kana playlist YouTube Kota Pop kuring ampir instan. lagu ieu pasti boga leuwih ti hiji Vibe 80s, sarta ti Spanyol sorangan, dimana musik 80s masih pohara populér, Kuring noticed nu keur disada leuwih kawas mainstream 80s / 90s lagu Kuring geus uninga ti budak leutik kuring. Ieu utamana kusabab lagu fitur loba synths sareng mixer anu sadayana populer dina waktos éta. Ieu ogé sami sareng ketukan. Nyandak sakabéh éta, éta gampang pikeun nempo naha urang resep lagu ieu, sarta sanajan anjeun bisa jadi teu satuju yén éta kudu di luhur daptar ieu, urang miharep anjeun bisa ngarti naha éta salah sahiji lagu pangalusna dina daptar ieu.

Lagu ieu ku Junko Yagami, anu kami parantos nampilkeun sateuacana dina daptar ieu mangrupikeun seniman anu saé pikeun ditungtungan, sareng pasti aya anu badé didatangan deui di hareup. Naha anjeun resep daptar ieu? Hayu urang terang ku mairan di handap, atanapi bagikeun sareng resep kana pos ieu. Kami ngarepkeun anjeun resep kana daptar ieu sareng ngarepkeun anjeun leres-leres mendakan Jepang énggal Pop Kota lagu nu bisa jadi teu aya dina daptar ieu. Hatur nuhun pikeun maca, mudah-mudahan urang pendak deui pas!

Ngabantosan ngadukung Cradle View ku ngagaleuh barang dagangan

Upami anjeun leres-leres hoyong ngadukung Cradle View maka mangga mertimbangkeun mésér barang dagangan ti toko kami di Cradle View. Sadaya desain 100% asli sareng diciptakeun ku seniman khusus anu resep ngarancang seni anu dipuseurkeun di sekitar Seni/Budaya Tradisional Cina & Jepang. Anjeun ngan bakal manggihan desain ieu dina cradleview.net atanapi dina situs adina urang cradleviewstore.com

Ninggalkeun comment hiji

Translate »