nyokot top

Top 5 Romance Anime

We all love the anime romance genre, but what are those memorable series that you never forget? In this blog I’ll be detailing all the anime I’ve seen which fall under this category, and which I personally loved myself. Some picks in this list may be seen as offensive so we apologize for this. We do hope that most of our readers are over 18 but nevertheless we will proceed. We also have included some anime that is English dubbed and some that aren’t. Here are the Top 5 Anime roman, we hope you will enjoy all of them.

5. (Dubbed)

© J.C.Staff (Kaichou Wa Maid-Samma!)

Kaichou Wa Maid - Samma! mangrupikeun salah sahiji karesep kuring sareng éta ogé rada berkesan. Kuring resep pisan kana karakterna sareng kuring resep tegangan antara Ayuzawa sareng Usui anu antukna tumpah tungtungna. Caritana lumayan saderhana dina pamanggih kuring sareng gampang dipikacinta. Carita ieu ngurilingan Ayuzwa sareng Usui nalika aranjeunna ngamimitian perjalanan pikeun silih asih.

Ayuzwa damel di cafe babu dina cicingeun sareng dina hiji dinten Usui ningali anjeunna damel, anjeunna hasil ngancam anjeunna sareng ngawartosan yén upami anjeunna henteu hoyong anjeunna ngawartosan ka sadayana yén anjeunna kedah janten babu pribadina. Urang badé ngagaduhan Pembantu Samma! eusi anu aya dina téma YouTube kami, janten tetep update pikeun éta.

Peunteun umum:

Rating: 4.5 ti 5.

4. Kimi ni Todoke

Top 5 Romance Anime
© Production I.G (Kimi ni Todoke)

Kimi ni Todoke ngagaduhan jinis pesona khusus pikeun anu kuring resep. Musikna, cara ngagambarna, sora para tokoh sareng seueur aspék dasar anu sanés tina séri animasi ieu pikeun kuring. Caritana saderhana sareng kuring resep tungtung na. Mangrupikeun jinis anime anu amis sareng polos pisan. Upami anjeun milari tindakan erotis atanapi busty Kimi ni Todoke sanés pikeun anjeun. Tempatna sakitar sepi, isin sareng saé Sawako Kuronuma sareng hubungan dirina sareng Shouta Kazehaya, nalika aranjeunna janten babaturan silih dina épisode anu langkung tiheula, saatos nunjukkeun minat ngahijikeun ucing sesat anu dipendakan.

Sawako is very kind to everyone and treats everyone fairly, this makes her character very admirable and likeable. It’s great because we know for certain now who we are supposed to be sympathising with. That’s why it’s on the Top 5 Romance Anime list.

Peunteun umum:

Rating: 4.5 ti 5.

3. Kahoyong Scum (Disebut)

Top 5 Romance Anime
© Studio Lerche (Scum’s Wish)

Upami anjeun henteu kana tungtung anu henteu konklusif maka kami moal nyarankeun kahoyong Scum. Ieu kusabab henteu ngagaduhan tungtung anu pasti pisan. Carita na matak pikasediheun sareng pikasebeleun, kalayan henteu aya karakter anu ngahontal naon anu aranjeunna pikahoyong tungtungna, anu cinta sajati. Hanabi Yasuraoka sareng Mugi Awaya henteu silih pikanyaah, tapi anu aranjeunna teu tiasa dipiboga. Upami anjeun hoyong maca langkung seueur ngeunaan Kaharepan Scum anjeun tiasa parios blog kami ngeunaan usum poténsial 2 dina halaman tulisan blog kami. Seueur pemirsa anime ieu nyarios yén adegan séks pisan réalistis sareng kuring sadar yén kuring satuju kana sababaraha tingkatan. Aranjeunna rada réalistis dina cara karakterna silih papanggihan séksual, upami anjeun kéngingkeun naon anu kuring cobian. Kuring kedah negeskeun yén éta téh érotis pisan pikeun ditonton, janten upami anjeun gampang tersinggung ku jinis hal éta kuring moal nyarankeun, tapi tetep waé.

Duanana kedah pura-pura silih bogoh ngarah tiasa kacumponan. Ieu kusabab Mugi cinta ka guru musikna sareng Hanabi cinta ka guruna ogé. Ieu nampilkeun masalah, sabab duanana henteu tiasa gaduh anu aranjeunna pikahoyong. Janten, aranjeunna mutuskeun kaluar sareng silih ngadukung ngalangkungan séks. Aranjeunna nganggo ieu salaku mékanisme ngungkulanana, sareng ieu ngajantenkeun carita janten tragis sareng pikaresepeun. Akhir na saé, tapi sababaraha urang henteu resep. Abdi nekenkeun yén Kaharepan Scum memang mindahkeun kuring sacara émosional, sareng kuring bakal nyarankeun nonton éta. Kakara siap-siap.

Peunteun umum:

Rating: 5 ti 5.

2. Say I Love You (Dijuluki)

Top 5 Romance Anime
© Zexcs (Say I Love You)

Say I Love You lumayan mirip sareng Kimi ni Todoke dina cara ngagambar sareng ditingalikeun, sanaos Kimi ni Todoke langkung warni. Éta nampilkeun jenis carita anu sami, aya mojang awéwé anu isin anu henteu leres-leres nyarios sareng sasaha, jalmi populér mendakan anjeunna sareng mimiti nyarios sareng anjeunna sareng sajabana karakter anu béda sareng caritaan masihan karakter langkung jero.

It has a nice sort of ending and the characters are likeable and easy to watch. There is a dub so we would suggest you give it a try. The story isn’t too hard to understand and it teaches the characters a lesson regarding friendship and popularity. It also shows the perspectives of several different characters at the same time, this makes the characters easier to like. This was a great addition to the Top 5 Romance Anime list.

Peunteun umum:

Rating: 4 ti 5.

1. Clannad (Disebut)

Top 5 Romance Anime
© Kyoto Animation (Clannad)

Upami anjeun anyar kana jinis romansa anime, maka anjeun kedah mimitian dimana-mana, sareng kami bakal nyarios yén upami anjeun henteu acan nonton anime dina jinis ieu maka anjeun mimitian ku Clannad. Carita Clannad endah pisan sareng urang ningali carita cinta epik antara sababaraha karakter. Dunya anu Clannad ayana dina konsép multiverse. Ieu ngandung harti yén aya sababaraha kanyataan anu sadayana babarengan dina waktos anu sasarengan. Sababaraha urang percanten kana téori multiverse sareng aya sababaraha buktos anu nunjukkeun ayana éta. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur perkawis éta Ieuh.

Anyway Tomoya Okazaki and Nagisa Furukawa are in love with each other and have been since high school. Their relationship will face challenges along the way, and also there are 25 episodes in the first season, plus another 25 in the second season. This means it’s a good anime to get invested in, and the story wont be over just like that. The ending to Clannad is what makes it so gripping though, and it’s a real sad one. Clannad is the flag ship of romance anime and it’s one you will certainly encounter when you are searching for anime like this. There was no doubt that Clannad would be on this list of Top 5 Romance Anime.

Peunteun umum:

Rating: 5 ti 5.

Sakumaha biasa kami ngarepkeun yén blog ieu épéktip pikeun ngawartosan anjeun sakumaha anu sakuduna dilakukeun. Kami narékahan pikeun ngeposkeun langkung seueur kontén anu sami sareng ieu sareng kami narékahan ngirim sahenteuna sahenteuna unggal minggu. Kami arepkeun anjeun resep maca blog ieu, sareng kami ngucapkeun salamet.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »