Anime Dina-jero Kaluaran anyar

Saha Komi Shoukou – Komi Teu Bisa Komunikasi

Komi Shouko nyaéta tokoh utama ti populér Anime Komi Teu Bisa Komunikasi. Tapi aya anu anéh ngeunaan dirina. Manehna teu bisa ngomong. Manehna malah teu bisa ngucapkeun hiji kecap. Janten saha Komi Shouko? Sareng naon peranna dina Anime. Dina artikel ieu kami baris ngabahas karakter dirina jeung peran na anime.

Dangukeun versi audio tina tulisan ieu di handap:

Komi Shouko
Komi Shouko

Penampilan dina episode 1

Dina episode mimiti Komi Teu tiasa Komunikasi na nyatakeun yén hiji jalma kalawan kahariwang ekstrim kadang bisa manggihan incredibly hésé ngobrol jeung jalma anyar. Komi ngamimitian dinten kahiji di sakola kalayan bangor. Sarerea geus aya panon on Komi sarta éta pisan gampang pikeun nempo naha. Anjeunna endah pisan, elegan sareng pinter. Kitu ogé ieu manéhna ogé némbongkeun hiji aura alam tiis tangtu.

Komi Shouko dina Manga

dina anime, Komi Sigana geulis sarupa kumaha manehna teu di manga. Abdi resep pisan cara anjeunna katingali dina manga Sajujurna. Gambarna rinci pisan sareng digambar saé pisan. Karakter nonton dipasihan hirup ku cara anu kreatif sareng mereun sareng tangtosna urang tiasa ningali dimana ideu pikeun anime sumping ti.

Komi Teu Bisa Komunikasi Penampilan Manga
Komi Teu Bisa Komunikasi Penampilan Manga

Urang teu bisa nyebutkeun pasti lamun éta Komi Teu Bisa Komunikasi Manga jeung Komi Teu Bisa Komunikasi Anime sagemblengna sarua. Anjeun tiasa mutuskeun ieu pikeun diri anjeun ku ningali tulisan anyar kami ngeunaan dimana maca éta Komi Teu Bisa Komunikasi Manga. Hanjakal keur Komi sabab unggal waktu manehna neuteup ka batur nalika aranjeunna nanya ka dirina pertanyaan atawa meunang perhatian dirina, manehna mere eta gaze pisan pasti tur pikasieuneun.

Komi jeung Tadano

Paneuteupna kajantenan sababaraha kali dina Anime sareng éta salawasna ditungtungan ku cara anu sami: boh anu sanésna kabur sieun pisan atanapi aranjeunna hapunten kalayan ikhlas pisan. Ieu masalah umum pikeun Shouko tapi kabeneran, manehna meets Tadano Hitohito, murid anu ramah di kelasna anu mimiti ngadeukeutan anjeunna. Manéhna méré manéhna salah sahiji glares nya tapi tinimbang kabur manéhna nyoba nyarita jeung Komi sareng ngartos anjeunna. Ieu ngakibatkeun pamandangan papan tulis.

Komi jeung Tadano dina Papan Tulis
Komi jeung Tadano dina Papan Tulis

Tadano nawarkeun janten sobat nya nalika manehna ngabejaan manehna ngeunaan kaayaan sarta yén Aisyah hayang nyieun babaturan 100. Komi bagja pisan éta Tadano nawarkeun ieu sareng gladly hatur anjeunna. Ieu nunjukkeun yén Komi nyaéta karakter anu saé sareng bageur anu ngahargaan jalma anu nyobian ngabantosan anjeunna.

Gantina akting dina cara narcissistic kawas anjeun bakal nyangka manehna ngalakukeun, manehna tetep leres saha manehna jeung Ngaruwat dulur sarua. Ieu ditémbongkeun paling di episode 5, dimana Shouko kudu nolak gadis anu geus stalking na obsessing leuwih dirina.

Interaksi munggaran Komi

Kang Komi penampilan munggaran dina anime nyaeta nalika manehna keur admired ku sarerea salaku sirah ka sakola. Interaksi kahijina kumaha ogé leres-leres asalna nalika anjeunna mimiti komunikasi Tadano ngagunakeun papan tulis. Ku cara ieu aranjeunna tiasa nyarios langkung bébas silih sareng tangtosna ngawanohkeun diri.

Komi Shouko ngagunakeun Blackboard pikeun komunikasi
Komi Shouko ngagunakeun Blackboard pikeun komunikasi

Komi ngagunakeun salembar kapur tulis pikeun nyarita Tadano jeung manehna ngalakukeun eta kalawan gaya. Malah dina épisode kahiji basa manéhna ditanya ku guru pikeun ngawanohkeun dirina. Manehna bangun sarta teu nyebutkeun hiji kecap pikeun naon sigana hiji kalanggengan, lajeng ujug-ujug, manehna balik ka dewan jeung gancang tur amazingly nulis ngaran dirina dina gaya stunning on dewan.

Ieu ngajadikeun dampak badag dina kelas jeung dulur anu amazed. Ti titik ieu dulur sigana ibadah jeung cinta Komi tanpa saratna. Sareng urang tingali deui ieu anjeunna dituturkeun ku karakter anu disebut Ren Yamai, Anu kuring kapanggih utterly creepy sarta teu kaampeuh.

Urang bakal pendak deui sareng Komi, sareng anjeun ogé

Komi Can't Communicate mangrupikeun Anime anu kasohor anu masih dileupaskeun sareng épisodena dileupaskeun mingguan. Ayeuna aya dina minggu 3 tina Anime, sareng épisode salajengna datang minggu ieu. Kusabab ieu, Komi Teu tiasa Komunikasi bakal janten Anime anu bakal urang bahas dina sasih bulan ka hareup. Hatur nuhun pikeun maca, urang bakal ningali anjeun dina kiriman salajengna. Anjeun tiasa tetep diropéa dina blog kami ku ngalanggan daptar email kami di handap.

Mésér Cradle View Merchandise sareng ngadukung panulis situs

Ninggalkeun comment hiji

Translate »