Anime Dina-jero Panungtung Dijelaskeun Kuzu No Honkai

Kahayang Scum urang Dijelaskeun

Kahayang Scum nyaéta anime roman dramatis anu medal 3 taun ka pengker. Anime nuturkeun carita Hanabi Yasuraoka jeung Mugi Awaya anu keur hubungan sanajan kanyataan aranjeunna henteu cinta. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngécéskeun Scum's Wish Ending / Kuzu No Honkai Ending ngajelaskeun. The anime nampi ulasan anu luhur kusabab carita émosional anu ngajantenkeun éta jam tangan anu saé pikeun seueur pemirsa. Alesan pikeun ieu carita sedih cinta unrequited sarta ngalibatkeun duanana Yasuraoka na Awaya sareng sajumlah host karakter séjén.

Panungtung tina Kahayang Scum ieu katempona teu sugema jeung teu ngayakinkeun sabab hanjakalna, éta teu sabenerna alamat salah sahiji masalah anu timbul ti usum kahiji. Urang geus katutupan anime ieu dina artikel urang ngeunaan Kahayang Scum Season 2.

Kumaha carita antara aranjeunna dimimitian

Carita ieu nuturkeun 2 murid SMA, Hanabi Yasuraoka jeung Mugi Awaya anu manggihan ngeunaan kapentingan seksual séwang-séwangan. Yasuraoka resep guruna sareng mentor budak leutik, Ceu Kanai jeung Awaya bogoh ka guru musikna, Akane Minagawa. Dina episode munggaran, Yasuraoka, atawa Hana sakumaha Abdi gé nujul ka dirina salaku na Awaya atawa mugi sakumaha Abdi gé nujul ka anjeunna, nyaeta cinta jeung Minagawa. Hana perhatoskeun ieu sareng naroskeun mugi ngeunaan kaasihna ka dirina. mugi nyaritakeun Hana sadayana tentang cinta anjeunna guru ieu sareng sabaraha lami anjeunna ngagaduhan parasaan ieu pikeun anjeunna. Carita antara dua karakter penting pisan pikeun ngajelaskeun Scum's Wish ending.

Janten dina hakékatna, duanana duanana satuju pikeun ngamimitian hubungan séks palsu pikeun ngandelkeun silih pikeun dukungan sareng cinta, sanajan cinta éta henteu nyata. Ieu kusabab Hana na mugi ngan pura-pura anu sanés mangrupikeun anu aranjeunna dipikacinta. Nyatana, dina tungtung épisode anu munggaran, Hanabi nyebat paktana dirina "Scums Wish" sareng ieu écés dimana nami asalna. Éta mangrupikeun prakték anu teu damang sareng berpotensi ngarusak anu dua mutuskeun pikeun ngalaksanakeun ieu tapi aranjeunna tetep ngalakukeun éta mikir yén aranjeunna bakal nampi kapuasan ngaliwatan éta.

Hubungan Yasuraoka & Awaya - Ending Kahayang Scum Dijelaskeun

Duanana silih sual ngeunaan kapentingan cinta sorangan sarta duanana ngaku aya kasempetan pisan langsing maranéhna bakal kantos malah meunang ngaku ka leuwih aranjeunna cinta. Dina episode kahiji, dua lajeng ngamimitian pakta sarta satuju kaluar saling, tapi teu sabab cinta silih. Duanana satuju pikeun pura-pura bogoh ka masing-masing supados nyeri tina panolakan henteu langkung ageung nalika datang. Hana nyamar yén Mugi téh Mr kanai sabalikna.

Ieu ngabalukarkeun mugi jeung Hana ngabogaan sababaraha encounters seksual jeung pretending yén séjén nyaéta salah sahiji aranjeunna cinta jeung ngarah teu mikir ngeunaan maranéhanana bener hayang. Ieu lumangsung loba kali ngaliwatan kursus séri anime jeung dua coba hardest maranéhna pikeun nyadiakeun keur silih.

Iraha Mugi atanapi Hana merhatikeun anu sanésna diganggu ku anu leres-leres dipikacinta, teras aranjeunna bakal nyandak anu sanés ka tempat anu aranjeunna tiasa nyalira supados tiasa ngaganggu aranjeunna. Sistim warped Ieu aranjeunna sigana geus Isro on lila, malah kana episode engké, nalika Hana mimiti ékspérimén kalawan karakter bikang sejen kalawan saha manehna mimiti ogé mibanda encounters seksual kalawan ogé.

Tungtung tina hubungan maranéhanana

Ayeuna pikeun ngaliwat Scum's Wish Ending Dijelaskeun urang kedah ningali épisode ahir dimana dua satuju pendak di taman jam 6PM. Near tungtung carita, mugi jeung Hana satuju yen maranehna bade nanya ka nu dipikacinta lamun maranehna ngarasa cara nu sarua sarta ahirna ngaku cinta maranéhanana.

Duanana satuju pikeun ngalakukeun éta dina waktos anu sami dina dinten Jumaah, aranjeunna satuju yén upami aranjeunna ditolak aranjeunna bakal pendak deui di taman caket bumi supados tiasa babarengan deui, upami aranjeunna henteu muncul dina waktos anu disatujuan. , teras anu sanésna bakal nganggap yén aranjeunna henteu ditolak. Dina dinten acara ieu, Hana angkat pikeun curhat Ceu Kanai sareng ngawartosan anjeunna ngeunaan kumaha perasaanna sareng mugi mana anu sami lakukeun Ny Minagawa.

Hanjakal di anime kanggo Hana, mugi teu balik sarta Hana ditinggalkeun sorangan di taman ngantosan anjeunna. Ieu mangaruhan Hana jeung manehna geus kuciwa yén anjeunna teu aya keur dirina, nalika manehna manggih kaluar dimana anjeunna ieu manehna oge teu reuwas.

Saatos ieu Hana sadar yén mugi henteu sumping sabab nalika anjeunna nyarios sareng Minagawa manehna satuju pikeun hubungan séks sareng anjeunna tapi ngan ukur nipu anjeunna sabab éta anu dipikahoyong. Minagawa henteu leres-leres bogoh ka mugi pisan jeung teu boga kapentingan naon baé, manehna ngajaga anjeunna sabudeureun sabab manehna diaku perhatian. Kanyataanna, Hana nujul kana mugi salaku "salah sahiji Akane urang fanboys" sabab anjeunna resep ku seueur budak lalaki di sakola.

Sanggeus kajadian ieu, Hana jeung mugi mimitian ningali silih kirang na kirang lajeng ujug-ujug, tapi henteu lami teuing saatos panolakan Hana na mugi lirén ngobrol jeung sabulan engké malah ulah kasampak silih nalika aranjeunna liwat silih di aula atawa di mana waé pikeun urusan éta.

Hana catetan kumaha aneh ieu, tempo dua geus miboga kavling encounters seksual jeung confided dina silih keur lila. Dina artikel kami ngeunaan naha atanapi henteu Scums Kahayang bakal kéngingkeun a usum 2 urang indit ka jéntré tur ngabahas naon anu lumangsung sanggeus acara ieu dina manga. Kusabab aya manga spin-off kadua anu katelah Kuzu no Honkai decor nu nawarkeun hiji wawasan naon karakter geus nepi ka bari sababaraha waktu geus kaliwat.

Masalah sareng manga spin-off nyaéta sapertos anu aslina éta henteu nawiskeun tungtung anu pasti pisan sareng ngan ukur masihan tungtung anu langkung henteu pasti. Éta nunjukkeun dina panél tungtung sawangan Hana anu diajak ngobrol mugi dimana anjeunna ngawartosanna supaya teu meunang kabogoh. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan éta dina tulisan ieu:

Kahayang Scum urang Dijelaskeun

Saatos mendakan yén Hana parantos ngamimitian hubungan séksual lesbian sareng karakter sanés dina séri éta, Sanae Ebato, Mugi sigana kaleungitan minat ka Hana sareng ieu dibuktikeun kumaha anjeunna mimiti ngahindar. Duanana teu malire unggal lianna nalika maranéhna lulus lianna di sakola. Teu lila boro-boro panggih. Urang lajeng meunang ka adegan tungtung.

Adegan ahir Scums Wish ngagerakeun, sedih sareng émosional pikeun nyarios sahenteuna sareng éta ogé henteu konklusif. Endingna nampilkeun sora-sora anu saderhana ti Hana anu nyarioskeun naon anu kajantenan hubunganana sareng naon anu bakal kajantenan di hareup.

Sanggeus ieu Hana mimiti mikir lamun ningali Mugi sabenerna bakal nguntungkeun dirina jeung lamun maranéhanana kudu ngalakonan hubungan ieu. Manehna nyadar yén cinta unrequited teu jadi endah lajeng nyadar teu sakabeh cinta endah tur rewarding.

Hana lajeng nyebutkeun dina voice-over yén mudahan duanana bakal manggihan cinta tur moal pernah kudu ngalakukeun hal kawas kieu deui, teu yén maranéhna sabenerna kungsi ngalakukeun eta aranjeunna ngan hayang. Hana komentar ngeunaan hayang manggihan cinta sajati jeung kumaha manehna ngaharepkeun yén duanana bakal manggihan hiji aranjeunna cinta ogé.

Adegan tungtung némbongkeun urang yén Hana jeung Mugi geus pindah ti hubungan awal kahiji maranéhanana sarta sigana geus dewasa, sanajan Mugi masih napel Minagawa sarta masih ningali dirina sanggeus dirina jeung Hana satuju pikeun ngaku.

Naon hartosna pamungkas pikeun Hanabi sareng Mugi?

Tungtung dina anime mendung sareng henteu nawiskeun solusi anu saé pikeun sadaya masalah anu diwakilan dina anime. Upami éta leres-leres mangrupikeun tungtung hubungan anu bakal datang antara dua, naha éta mungkas ku cara anu leupas sareng teu ngayakinkeun? – teu nyebut eta pisan dissatisfying. Alesanana nyaéta yén éta henteu dimaksudkeun.

nu manga spin-off ngan nunjukkeun dimana karakter ayeuna dina kahirupan maranéhanana, éta pasti nunjukkeun ka urang mugi sarta Hana bakal papanggih deui. The Kuzu No Honkai Ending éta jadi sabab ieu paving jalan pikeun usum kadua atawa sahenteuna ninggalkeun eta kabuka pikeun interpretasi jeung nanaon sih.

Kamungkinan urang bakal ningali deui Hana sareng Mugi, panginten peryogi sababaraha waktos sateuacan aranjeunna duaan dina panangan deui tapi urang kedah ngantosan sareng ningali. Kaleresan Hana sareng Mugi dimaksad janten, sanaos aranjeunna ngajauhan diri masing-masing sabab aranjeunna nganggap éta hal anu pangsaéna sacara réalistis ngan ukur anu sanés terang masalah nyata anu sanés sareng naon anu parantos dilakukeun pikeun ngatasi éta.

Calon anu panghadéna pikeun Mugi nyaéta Hana sareng calon anu pangsaéna pikeun Hana nyaéta Mugi. Upami aranjeunna tiasa terang bédana sareng ngatasi éta maka kuring pikir dua bakal sampurna pikeun masing-masing.

Ieu kusabab aranjeunna terang naon anu dilalui ku anu sanés, naon anu nyababkeun aranjeunna, sareng anu paling penting kumaha ngahibur aranjeunna. Ieu mangrupikeun hal anu digali dina manga spin-off janten kami nyarankeun anjeun maca kami artikel dina usum 2 lajeng nu manga spin-off.

Dugi ka aya deui carita anu dicaritakeun atanapi panulis Manga, Mengo Yokoyari, megatkeun pikeun nulis leuwih eusi lian ti Manga spin-off, ieu tempat urang. Atanapi sahenteuna, ieu mangrupikeun tempat carita Hanabi sareng Mugi dina Kuzu No Honkai Ending. Kami ngarep-arep pisan tulisan ieu efektif dina ngabantosan ngajawab patarosan anu anjeun gaduh ngeunaan anime ieu. Kami ngarep pisan anjeun gaduh dinten anu saé, punten resep sareng bagikeun tulisan ieu upami anjeun mendakan éta mangpaat.

Ogé pariksa kaluar: Peran Manipulatif Akane Minigawa Dina Kahayang Scums

Ninggalkeun comment hiji

Translate »