Potensi / Kaluaran Datang

Sora Jempé 2 - Naha mungkin?

Pilem "Sora Senyap" parantos ngagem sababaraha penghargaan sareng nampi kamashuran anu ageung salami 4 taun éta dirilis. Pilem ieu nuturkeun carita mojang anu pireu disebut Shouko anu ngiluan sakola anu sami sareng Shoya, anu mimiti ngabully anjeunna kusabab anjeunna béda. Anjeunna dugi ka miceun alat bantu haring na kaluar jandela komo ngajantenkeun getihan dina hiji conto. Premanisme ngan ukur didorong ku Ueno, sobat Shoya sareng kamungkinan pangagumna.

Seueur pemirsa ngaraos raoseun tina trailer yén ieu mangrupikeun hiji jalan carita cinta kedah ngalibatkeun dua karakter éta, anjeun panginten panginten ngeunaan panebusan atanapi pangampunan. Janten bakal pilem anu dipikacinta ieu balik deui kadua kalina pikeun masihan kami Sora Sempi 2? Éta anu kajantenan dina tulisan ieu.

Narasi Utama - Sora rehe 2

Narasi utama A Senyap Sora nuturkeun carita budak awéwé pireu anu namina Shouko, anu dibuli di sakola kusabab katémbongna béda kusabab cacadna. Dina awal carita anjeunna nganggo buku catetan pikeun komunikasi sareng murid sanésna ngalangkungan patarosan nyerat dina buku sareng Shouko nyerat réspon na. Mimitina Ueno anu nyindiran Shouko kusabab buku catetanna, tapi engké Shoya, sobat Ueno ngiringan ngaganggu, ngagoda Shouko ku maok alat-alat pangrungu na sareng miceun na. Anjeunna ogé nyindiran cara diajak ngobrol, sabab Shouko henteu tiasa nguping sora soantenna nyalira. Ieu sadayana penting dina hal kamungkinan A Silent Voice 2.

Premanisme teras-terasan dugi ka indungna Shouko kapaksa ngadamel keluhan resmi ka sakola, dina upaya lirén premanisme. Nalika indungna Shoya terang ngeunaan kalakuanana, anjeunna badé angkat ka bumi Shouko sareng artos ageung artos kanggo mayar alat bantu nguping. Indung Shoya nyungkeun hapunten atas nami Shoyo sareng janji yén Shoya moal ngubaran Shouko sapertos kieu deui.

Saatos Shoya angkat sakola anjeunna ngagabung ka Highschool dimana anjeunna nabrak Shouko saatos lami. Éta ngungkabkeun yén anjeunna ninggalkeun sakola yén anjeunna hadir sareng Shoya kusabab cara anjeunna ngubaran anjeunna. Ieu sadayana penting dina hal kamungkinan Sora Sora 2. Anjeunna kabur ti anjeunna sareng mimiti ceurik. Ieu khususna dimana carita dimimitian, sareng adegan sakola anu premanisme jaman baheula ngan ukur visi jaman baheula.

Sésa carita nyaéta Shoya nyobian pikeun nguatkeun Shouko ku diajar basa isarat sareng lalaunan ngingetkeun anjeunna. Duanana nyanghareupan seueur tantangan babarengan, sabab aranjeunna dipoyok ku sobat Shoya, Ueno kusabab kanyataanna anjeunna biasa ngaganggu anjeunna sareng indungna Shouko, anu henteu resep kana hubungan anyarna atanapi duanana babarengan.

Palaku Utama - Sora rehe 2

Shouko Nishimiya damel salaku protagonis utama sapanjang sisi Shoya. Ti guru POv jelas yén sadaya Shouko hoyong laksanakeun di sakola pas sareng gabung sareng réréncangan sakelasna dina diajar sareng ngararasakeun kahirupan sakola. Watak Shouko nyaéta anu éra sareng sopan.

Anjeunna sigana nangtang saha waé, sareng ngan biasana nyobian pikeun nyaluyukeun, nyanyi sareng aranjeunna sareng sajabana. Shouko mangrupikeun karakter anu pohara mikanyaah sareng bertindak kalayan cara anu pisan paduli, janten hésé ditonton nalika anjeunna diganggu sareng dipoyok. Anjeunna bakal némbongan dina A Silent Voice 2.

Shoya Ishida siga henteu meta pikeun kapentingan dirina nyalira sareng biasana nuturkeun naon anu dilakukeun ku jalma sanés. Ieu kajadian kalolobaanana aya dina bagian mimiti pilem, dimana Shoya terus-menerus premanisme Shouko. Shoya henteu nanggungjawaban kanggo polahna dugi ka tahap kematanganna.

Shoya tarik pisan tanaga sareng kagok, sabalikna tina Shouko. Anjeunna henteu calik pisan, biasana saluyu sareng naon anu dicarioskeun. Anjeunna bakal némbongan dina A Silent Voice 2.

Sub Karakter - Sora rehe 2

Sub karakter dina A Silent Voice maénkeun peran anu penting pisan dina kamajuan carita antara Shoya sareng Shouko, nawiskeun dukungan émosional pikeun duanana tokoh sareng bertindak salaku cara pikeun ngaluarkeun rasa hanjelu sareng ngawangun amarah. Sub karakter ditulisna kalayan saé pisan sareng ieu ngajantenkeun aranjeunna pisan pakait, ogé sub karakter sapertos Uneo, anu ngan ukur dianggo sakedik salami satengah pilem munggaran ditambihan sareng dipasihan jerona caket akhirna.

Kuring resep ieu ngeunaan pilem sareng éta ngajantenkeun masing-masing karakter penting pisan sareng berkesan, éta ogé conto cemerlang pangwangunan karakter anu leres dilakukeun dina pilem. Aranjeunna sadayana kamungkinan bakal muncul dina A Silent Voice 2.

Narasi Utama Teraskeun - Sora rehe 2

Babak kahiji pilem nembongkeun jaman baheula Shouko sareng Shoya sareng alesan yén anjeunna bullied sareng berinteraksi sareng anjeunna tiheula. Éta gumbira yén dirina ngan ukur hoyong janten réncangna sareng ieu ngajantenkeun carita langkung émosional. Adegan munggaran saatos prolog Shouko sareng Shoya di sakola babarengan ningali duanana Shouko sareng Shoya silih udagan di sakola anyar anu aranjeunna hadir.

Nalika Shouko sadar yén éta Shoya nangtung di payuneun anjeunna anjeunna nyobian kabur sareng nyumput. Narasi utama pilem munggaran penting pisan dina hal kamungkinan A Silent Voice 2.

Shoya néwak sareng anjeunna sareng ngajelaskeun (dina tanda langauge) ka Shiouko yén alesan anjeunna ngudag na kusabab anjeunna ninggali buku catetan na. Teras Shoya nyobian deui ningali Shouko tapi anjeunna dieureunkeun ku Yuzuru sareng dipiwarang angkat. Ieu jelas anu pangpayunna dina upaya upaya Shoya pikeun ngahontal Shouko sareng ieu dimana sesa pilem ngarah, sareng sababaraha plot sareng corak anu sanés ogé, ngajantenkeun pikaresepeun pisan.

Naha urang bakal ningali teras? - Sora rehe 2

Sekuel bakal pisan saperti teu mirip jeung kuring bakal ngajelaskeun alesan kunaon:

  1. Panulis kedah nyerat carita sanés anu ngalibatkeun Shoukou sareng Shoya.
  2. Carita na kedah ngeunaan hal tiung déwasa salaku pilem munggaran ngeunaan tumuh.
  3. Upami sekuel bahkan nguntungkeun pikeun perusahaan produksi anu nyiptakeun Sora Jempe.
  4. Upami seniman éta tiasa ngahasilkeun carita anu hadé dina waktosna.
  5. Upami sekuelna bakal langkung saé tibatan anu aslina atanapi bahkan langkung saé.

Mudah-mudahan urang bakal kéngingkeun sababaraha waleran sakedap tapi kanggo ayeuna ieu nya. A Silent Voice mangrupikeun pilem anu keuna pisan anu ngaliput sababaraha poko anu béda. sareng kadang-kadang urang ngalakukeun hal-hal dina dorongan sareng tungtungna kaduhung pikeun sababaraha taun saatos éta. Pilem ieu mangrupikeun gambaran visual ngeunaan kaputusan sapertos kitu tapi ogé nyandak campuran anu saé pikeun sababaraha émosi.

Iraha sekuelna bakal dileupaskeun? - Sora rehe 2

Kami bakal nyarios dibéré sadayana anu parantos dibahas di luhur sareng ogé ngeunaan alesan yén A Silent Voice bakal ditayangkan iraha waé antara 2023 sareng 2024. Ieu ngan ukur spekulasi sareng éta nyambung kana alesan anu aya hubunganana. Mudah-mudahan upami eusi anyar ditulis urang bakal ningali Senyap Sora usum 2, tapi pikeun ayeuna éta anu tiasa urang cariosan.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »