mode Dimana Pikeun Beuli

Japanese Streetwear - The lengkep CVS Guide

Streetwear Jepang janten langkung relevan unggal dinten, kalayan seueur desain sareng ageman énggal nampilkeun kana acara busana, feed média sosial urang, sareng seueur deui anu populér. platform Asian, siga TikTok jeung Qzone. Kalayan gaya populér anyar ieu ayeuna nuju kana panggung utama Global Fashion, waktosna pikeun ningali dimana Busana Jalanan Jepang & urban. Desain Tokyo Streetwear asalna ti, jeung kumaha eta sadayana dimimitian.

Tinjauan ringkes ngeunaan Japanese Streetwear

Ieu rada hese nempatkeun desain tunggal, fitur atawa gaya tunggal. Ieu lolobana luar biasa, urang bisa ningali tina gambar béda dicokot ti taun 1980-an nepi ka kiwari yén gaya fashion pisan rupa-rupa.

Ayeuna pikeun alesan ieu hese nempatkeun ramo anjeun dina naon Streetwear Jepang bener hartina. Dina rasa, butuh gaya ekspresif sareng didamel pikeun nangtung.

Pamakéna tina gaya tiasa katingali ngagem barang-barang pakéan anu dicampur sapertos jaket ageung sareng tops kalayan handap anu langkung alit. Seueur nonoman di Tokyo dina taun 90an bakal muka Pakean Jalanan Jepang stan dimana aranjeunna bakal ngajual barang. titik ieu dina sajarah dijieun pikeun jaman anyar tina Jepang Streetwear, kalawan seller mendesain pakean sorangan jeung ngajual deui.

Nalika Tokyo Streetwear dimimitian?

Desain Streetwear Jepang tiasa disusud deui ka taun 1980-an, kalayan barang-barang busana populér anu dianggo ku nonoman di Tokyo pikeun ngémutan diri dina tampilan anu énggal, luar biasa sareng trendi. Urang tiasa ningali jelas yén desain ayeuna dina taun 2020an parantos mekar pisan tina baju anu urang tingali dina taun 80an.

Pilarian Google basajan ngeunaan Japanese Streetwear bakal nembongkeun ka anjeun yén aya seueur gaya busana anu béda dina waktos ieu. Hiji conto ieu bakal 1950 urang Rockerbilly Style. Nu, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nyandak inspirasi tina 1950-an pamandangan Amérika Rock.

Sababaraha Tret pisan diidentipikasi bakal jaket kulit, Slick dijieun bulu na kaos bodas. Gaya ieu parantos janten populer salami ieu, sareng masih kaprah di Jepang ayeuna, ogé maénkeun peran dina arus Tokyo Streetwear.

Naon Techwear?

Ayeuna pakean Tech teu merta lengkep luntur ka Japanese Street Busana. Tapi, aya klaim yén éta asalna di Jepang. Éta henteu ngan populer di Jepang, tapi ogé di Cina sareng seueur nagara Asia Tenggara anu sanés. Techwear ngagabungkeun lawon kualitas luhur sareng detailing téknis. Hasil ahir nyaéta barang fashion anu duanana katingali seger sareng nangtung pikeun elemen.

Sanajan kitu, éta teu salawasna aya, tapi ti sahenteuna 2010, éta geus kungsi jadi steadily pindah jeung nyieun hiji pernyataan di Asian Streetwear.

Salaku ogé ieu, kalolobaan barang Techwear ngamungkinkeun kantong tambahan sareng kompartemen panyimpen pikeun anjeun nyimpen naon anu anjeun peryogikeun. Techwear metot sabab ngagabungkeun gaya jeung practicality. Ieu bisa jadi alesan utama eta dipikacinta diantara wearers.

Dampak dina Pantun Global

Pangaruh Pantun Jepang dina pamandangan Pantun Global teu tiasa dipungkir, tapi urang kedah nyarioskeun salah sahiji alesan utama Streetwear Jepang geus jadi populér.

Alesan éta nyaéta Media Sosial, kalayan seueur pidéo kompilasi Instagram reels jeung TikTok némbongkeun outfits Pantun populér ti Tokyo.

Unsur ieu maénkeun peran anu ageung dina ngagedékeun ageman busana di kulon sareng saalam dunya, kalayan desain anu narik perhatian sareng pangaruh AS anu sanés.

Anjeun bisa jadi teu sadar tapi sababaraha merek pisan dampak kaasup babeh, TOKKOU jeung Daérah sareng seueur deui. Ieu merek pakean anu suksés pisan sareng trendi. Aranjeunna pasti moal suksés lamun teu panggih Streetwear Jepang anu nyiptakeun aranjeunna.

Pilari tempat balanja?

Upami anjeun milari sababaraha baju jalan anu trendi sareng nyaman anu bakal katingalina CVS nyaeta tempat pangalusna katingal a. CVS utamana bebas tina Témbong Lawu, sarta beroperasi dina manajemen béda. Pikeun pakean anu hargana sareng kualitas hébat. Teu katingal deui. Ieu naon anu diréktur co-managing nyarios:

"Di Cradle View Store kami nawiskeun seueur kategori pakean sareng aksésori anu béda. Anu pangageungna nyaéta streetwear Asia, ngandung dua sub-katagori: Japanese & Chinese Streetwear. Aya sadayana anu anjeun peryogikeun, ti sneakers dugi ka kaos, topi, calana sareng asesoris. Upami anjeun milarian anu langkung spésifik anjeun tiasa ngahubungi kami sareng kami bakal ngurus pamundut anjeun.

(Lucia, Manajer Toko CVS)

Sababaraha barang Streetwear Jepang anjeun kedah parios ayeuna.

Upami anjeun milarian sababaraha barang-barang Streetwear Jepang anu kedah dipésér, maka anjeun pasti kedah parios Kategori Baju Jalanan Jepang dina CVS. Ieu sababaraha baju anyar anu panas anu ditawarkeunana. Anjeun tiasa nganggo kode: CVS4 nyandak $ 4 dollar kaluar sakabéh urutan Anjeun!

Hal anu pangsaéna nyaéta yén sadaya pesenan sumping sareng Penjaminan Duit Balik 60 Dinten! Janten upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk nalika dugi, anjeun ngan ukur tiasa ngintunkeun deui henteu aya masalah anu ditaroskeun!

Naruto Cloud Hoodie

Naruto Cloud Hoodie

Ieu mangrupikeun Naruto Cloud Hoodie ti Cradle View Store, nampilkeun desain Awan beureum tina Anime dina hoodie Hideung sayogi dina 11 warna anu béda. Éta langkung ti 10 warna pikeun anjeun pilih tina sadayana kalayan desain anu saé di payun, sareng desain panangan turun dina panangan kénca. Ieu ngagaduhan sababaraha simbolisme Naruto sareng dicandak tina Anime. Sadia dina loba ukuran béda ogé.

Hoodie Hantu Jepang anu ageung

Hoodie Hantu Jepang anu ageung

Di dieu urang gaduh sapotong pakean anu narik inspirasi langsung ti Jepang sareng jalan-jalan di Tokyo nganggo Hoodie anu paling dipikacinta ieu mangrupikeun barang anu kedah dibeli upami anjeun resep gaya pakean ieu. Hoodie sayogi dina warna bodas, pink sareng hideung. Meunang milik anjeun kiwari di Lawu Témbongkeun Store jeung ngarasakeun a Penjaminan 60 Poé Duit Balik mun anjeun teu senang.

Womens Harajuku HEAT Street Hoodie

Womens Harajuku HEAT Street Hoodie

Sadia dina bodas tur hideung, ieu panas kaos ti Lawu Témbongkeun Store bakal ngarebut perhatian saha waé sarta ninggalkeun admirers Anjeun stunned. Gaya pisan HEAT Harajuku kaos langsung ti CVS. Kéngingkeun dinten anjeun. geulis desain jalan di hareup kalayan bulu.

Knitted Harajuku Winter Sweater

Knitted Harajuku Winter Sweater

Upami anjeun hoyong nyampur gaya sareng cinta murni anjeun pikeun Anime teras pertimbangkeun Knitted Harajuku Winter Baju haneut Anime ti CVS. A pisan selesa & wincik baju haneut dijieun ngan pikeun fans Anime sarta pencinta. nyampur jeung pertandingan baju haneut ieu kalawan sababaraha Anjeun Streetwear Jepang jeung Pakean anime pikeun kombinasi sampurna! Beuli ayeuna ti CVS terasrasakeun a Penjaminan 60 Poé Duit Balik dina sadaya produk kalebet baju haneut.

Naha anjeun mikaresep barang-barang ieu?

Lamun ngarasakeun salah sahiji item nu didaptarkeun di luhur tina CVS, mangka anjeun pasti kudu mertimbangkeun Signing nepi ka Kirim surélék CVS. Di dieu anjeun bakal diropéa kalawan unggal tawaran husus anyar, produk anyar jeung diskon nu datang ngeunaan. Ngidinan anjeun ngahémat dimana waé anu paling penting! Centang kotak pikeun satuju kana Sarat jeung Kaayaan of CVS. Ngadaptar handap.

Nalika ngalanggan CVS Email Dispatch anjeun satuju kana Sarat & Kaayaan CVS.

* nunjukkeun diperlukeun

Tingali ogé barang-barang anu saé ieu:

Poster Klasik Laguna Hideung

Revy jeung Balalaika Sticker Beuli Link.

Stiker Klasik Laguna Hideung 13cm x 9.2cm Mésér Tumbu.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »