Kaos oblong pondok awéwé CVS Hannya

£20.50 - £22.50

SKU: N / A Kategori:

gambaran

Kaos desain Siluman Hanna CVS Jepang ieu sampurna pikeun sadaya kabutuhan gaya anjeun. Desain anu raoseun pisan matak ngamudahkeun pikeun dipaké dina kaayaan naon waé. Dijieunna tina katun sareng nampilkeun Desain Hanon Sétan Jepang klasik kaos ieu cocog pikeun papakéan naon waé. Kaos oblong 100% katun anjeun anu khas (kacuali Heather Gray, Dark Heather Grey, Heather Green, sareng Heather Blue warna anu ngandung poliéster). Pra-shrunk pikeun mastikeun ukuran anjeun dijaga sapanjang sababaraha washes, sareng fit klasik.

Kaos kaos Wanita Iblis Hannya Jepang - kéngingkeun anjeun ayeuna ku ngaklik tombol tambihan kana karanjang. Kaos Iblis Jepang ieu didamel pikeun awéwé - kéngingkeun anjeun ayeuna di cradleview.net/shop/

• 100% kapas disikat ringpun
• Heather Gray mangrupikeun katun ringpun 90% disikat sareng 10% poliéster
• Poék Heather Grey, Heather Green, sareng Heather Blue mangrupikeun 35% katun cincin sisir sareng poliéster 65%
• Beurat fabrik: 4.3 oz / yd² (145.8 g / m²)
• 30 bujang
• Siluét semi kontur klasik kalayan kelim samping
• Label cimata-jauh
• Taktak-to-taktak taping
• kerah seamed
• Jarum ganda-dijahit leungeun baju sareng hem handap
• Produk kosong sumberna ti Honduras, Haiti, atanapi Nikaragua

Punten anggo tabel ukuran pikeun rujukan.

informasi tambahan

beurat N / A

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Kaos Wanita CVS Hannya kaos lengan pondok"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

ukuran Bagan

Buku ukuranana

 SMLXL2XL
Lebar (inci)17 ¼19 ¼21 ¼23 ¼25 ¼
Jangkungna (inci)25 ½26272828 ½
Translate »
%d blogger kawas kieu: