CVS Beureum Samurai Desain kaos oblong

£12.00 - £15.50

Guide ukuranana
SKU: N / A Kategori:

gambaran

Kaos oblong Samurai Beureum katun anu nyaman ieu nampilkeun sosok anu narik ati di payun pastina ngajaga gaya anjeun dina musim semi ieu. Desain kami ngan ukur fitur payun. Anjeun ayeuna parantos mendakan kaos oblong tina papakéan anjeun. Éta didamel tina katun anu langkung kandel, langkung beurat, tapi masih lemes sareng raoseun.

Sareng jahitan dobel dina cangkéng sareng leungeun baju nambihan langkung awét pikeun naon anu pastina pikaresep! Kaos Kaos ieu édisi terbatas sareng anjeun moal mendakanana dimana waé. Sumawonna desainna. Janten naon anu anjeun ngantosan? Kéngingkeun milik anjeun ayeuna.

• 100% katun-dipintal katun
• Sport Gray mangrupikeun katun ring-spun 90%, poliéster 10%
• Heather Gelap 65% poliéster, 35% katun
• 4.5 oz / y² (153 g / m²)
• Pra-shrunk
• Taktak-to-taktak taping
• ngancik kuartal-ati pikeun nyingkahan kasarna di pusat
• Produk kosong sumberna ti Bangladesh, Honduras, Haiti, Mexico, atanapi Nikaragua

Punten anggo tabel ukuran pikeun rujukan anjeun.

informasi tambahan

beurat N / A

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Kaos Desain Samurai Beureum CVS"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Translate »
%d blogger kawas kieu: