Kaos oblong Desain CVS Gangsta Girl

£23.00 - £27.00

Guide ukuranana
SKU: N / A Kategori:

gambaran

Kaos Gnagsta Girl Design ieu buatan CVS mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun dukungan anjeun pikeun halaman wéb sareng toko online kami anu lain cradleviewstore.com Éta tina katun anu langkung kandel, langkung beurat, tapi éta masih lemes sareng raoseun. Sareng jahitan dobel dina cangkéng sareng leungeun baju nambihan langkung awét pikeun naon anu pastina pikaresep!

• 100% katun-dipintal katun
• Sport Gray mangrupikeun katun ring-spun 90%, poliéster 10%
• Heather Gelap 65% poliéster, 35% katun
• 4.5 oz / y² (153 g / m²)
• Pra-shrunk
• Taktak-to-taktak taping
• ngancik kuartal-ati pikeun nyingkahan kasarna di pusat
• Produk kosong sumberna ti Bangladesh, Honduras, Haiti, Mexico, atanapi Nikaragua

Punten anggo tabel ukuran pikeun rujukan.

informasi tambahan

beurat N / A

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "Kaos Kaos Desain Girl Gangsta Girl"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Translate »
%d blogger kawas kieu: