Kaos Siluman Hannya Klasik Lalaki

£15.00 - £20.00

Guide ukuranana
SKU: N / A Kategori:

gambaran

Kaos CVS Hannya Siluman Desain klasik kami dina sababaraha warna sapertos Bodas, Hideung sareng Abu. Kaos Kaos ieu ngan ukur aya hiji desain payuneun ieu sareng Hannya Siluman klasik. Topéng Hannya Siluman asalna tina budaya Jepang tradisional sareng Folk Lore. Éta desain anu kawéntar pisan sareng tiasa dipanggihan di seueur tempat di Jepang.

Kaos ieu édisi terbatas sareng anjeun moal mendakan desainana dimana waé. Ayeuna anjeun kasempetan kanggo ngagaleuh, naon anu anjeun ngantosan?

Anjeun ayeuna parantos mendakan kaos oblong tina papakéan anjeun. Éta tina katun anu langkung kandel, langkung beurat, tapi masih lemes sareng raoseun. Sareng jahitan dobel dina cangkéng sareng leungeun baju nambihan langkung awét pikeun naon anu pastina pikaresep!

• 100% katun-dipintal katun
• Sport Gray mangrupikeun katun ring-spun 90%, poliéster 10%
• Heather Gelap 65% poliéster, 35% katun
• 4.5 oz / y² (153 g / m²)
• Pra-shrunk
• Taktak-to-taktak taping
• ngancik kuartal-ati pikeun nyingkahan kasarna di pusat
• Produk kosong sumberna ti Bangladesh, Honduras, Haiti, Mexico, atanapi Nikaragua

Punten anggo tabel ukuran pikeun rujukan anjeun.

informasi tambahan

beurat N / A

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Kaos Siluman Hannya Klasik Lalaki"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Translate »
%d blogger kawas kieu: