anime Pituduh Anime nyokot top

Top 10 Anime Paling Underrated Pikeun Nonton Taun 2022

Upami anjeun naroskeun naon Anime anu paling luhur anu anjeun kantos kantos nguping sareng heran, maka anjeun parantos mendakan tempat anu leres. Kami ngagaduhan 10 Anime anu béda anu mangrupikeun sababaraha anu paling diremehkeun. Upami anjeun resep ningali anime anu panginten anjeun henteu terang, atanapi Anime anu biasana anjeun henteu nonton teras siap-siap sabab kami ngagaduhan seueur Anime pikeun dibagikeun sareng anjeun. Kalayan anu pangsaéna dina tungtungna, pastikeun anjeun lengket pikeun ningali naon nomer 4, éta tiasa kaget anjeun. Hayu urang lebet kana éta, ieu mangrupikeun Top 10 Anime Pangsaéna Paling Diremehkeun Pikeun Dilalajoan Dina 2022.

10. Kaulinan Joker (1 Usum, 12 Episode)

Top 25 Anime Paling Underrated Pikeun Nonton Taun 2022 - nampilkeun Anime Joker Game
Ieu mangrupikeun Top 25 Anime Paling Diremehkeun Pikeun Dilalajoan Dina 2022 - nampilkeun Anime Joker Game

Joker Kaulinan diatur dina 1937 saméméh Perang Dunya II dimimitian dina earnest. Létnan Kolonél Yuki Angkatan Darat Kaisar Jepang ngabentuk "Agénsi D," hiji baju intelijen tentara di handapeun komando sareng pangawasan na. Staf Umum Angkatan Darat napel Létnan Sakuma pikeun niténan kinerja unit. Éta sanés Anime anu pangsaéna dina daptar ieu, sabab éta panginten henteu saé dina cara ngenalkeun karakter.

Dina hal kualitas produksi anime pisan alus, tapi ulah ngaharepkeun teuing tina karakter, aranjeunna spies sanggeus kabeh. Anjeun kedah parios Anime ieu sabab tiasa waé pikeun anjeun.

9. Log Horizon (3 Usum, 62 Episode)

Cakrawala log
Lalajo log horizon

Carita Cakrawala log lumangsung di alam semesta dimana 30,000 pamaén Jepang sarta sababaraha ratus rébu pamaén di sakuliah dunya anu trapped dina dunya game online lamunan disebut Sepuh Dongeng. Pikeun pamaén ieu, anu tadina "dunya pedang-sareng-sihir" ayeuna "dunya nyata"!

Urang ogé tiasa nyarios yén upami anjeun milarian Romance, maka acara ieu tiasa janten pilihan anu saé pikeun anjeun. Ieu kusabab anime Sigana di cinta ngaliwatan lénsa tina hubungan cageur. Numutkeun seueur ulasan online, roman Log Horizon mangrupikeun dekonstruksi sareng rekonstruksi anu lumayan. Anjeun kedah masihan Anime Paling Underrated ieu dina 2022 pasti.

8. Kanata no Astra/ Astra leungit di Angkasa (1 Usum, 12 Episode)

Kanata euweuh Astra / Astra leungit di Spasi
Kanata euweuh Astra / Astra leungit di Spasi

Kanata no Astra / Astra leungit di Spasi lumangsung di luar angkasa dina lapisan misterius, dimana salapan barudak manggihan diri dina plot rajapati nalika aranjeunna nimba spaceship sarta nyoba balik ka imah aman. Taun nyaéta 2061 nalika perjalanan ruang angkasa ayeuna mungkin sareng giat komersil, sareng mahasiswa Sakola Luhur Caird naek kapal on Planét Camp maranéhna.

Anime Underrated Ieu ngan boga hiji usum, tapi 12 episode pasti bakal mawa anjeun dina numpak. Coba upami anjeun resep anime angkasa tipe fantasi. Kitu ogé ieu, aya ogé sababaraha roman dina Anime lamun éta hal anjeun.

7. Baccano!

Baccano Anime
Baccano Anime

Gunung seuneuan rada sarupa jeung Joker Game sarta nuturkeun carita hiji caper lamunan gélo ngalibetkeun alkémis, abadi, gangsters, outlaws sarta hiji elixir of kalanggengan, sumebar ngaliwatan sababaraha dekade.

Dina taun 1711, sakelompok alkémis dibéré élixir kalanggengan, kalayan katetepan yén maranéhna kudu silih bunuh nepi ka ngan aya hiji. Ieu mangrupikeun Anime Top Underrated sabab ngandung campuran aksi, drama sareng komedi, sareng jalan carita anu luar biasa anu kedah diturutan, sareng matak hébat karakter.

6. Samurai Flamenco (1 Usum, 22 Episode)

Ieu mangrupikeun Anime Underrated pangsaéna pikeun Dilalajo Dina 2022
Anime Paling Diremehkeun Pikeun Dilalajoan Dina 2022

Pikeun judul Top 25 Anime Paling Diremehkeun Pikeun Nonton Taun 2022 kami, kami gaduh Samurai Flamenco, anu nuturkeun carita modél lalaki. Masayoshi Hazama, Anu megatkeun pikeun minuhan impian budak leutik na jadi superhero a, sanajan teu boga adidaya atawa téhnologi pikeun nyieun jas-Powered tinggi.

Anjeunna janten pahlawan Samurai Flamenco sareng mimiti ngalawan kajahatan dina nami kaadilan. The Anime boga karakter likeable tur dimekarkeun kalawan Tret kapribadian béda, kitu ogé ieu ogé komentar ngeunaan karakter umum / plot tropes, utamana ngalibetkeun pahlawan jeung villains.

5. Ushio jeung Tora (1 Usum, 39 Episode)

Ushio jeung Tora mangrupa Anime underrated
Ushio jeung Tora mangrupa Anime underrated

Pikeun kami salajengna Top 25 Anime Paling Underrated Pikeun Lalajo Dina 2022 judul urang boga carita Ushio jeung Tora kieu Ushio Aotsuki, Anu geus sakabeh dunya dibalikkeun tibalik ka handap nalika anjeunna manggihan sétan di basement of depot kuil jeung tumbak dipelak dina awakna. Aotsuki nyaéta murid sakola tengah anu nekad sareng putra pandita kuil saendeng anu ngalaksanakeun kahirupan tanpa paduli klaim ramana ngeunaan monster duniawi.

Sanggeus manggihan sétan, manéhna sadar yén anu diomongkeun ku bapana téh bener jeung sétan, Taurat, nyaéta sato galak pisan hina. Aotsuki teu hayang ngaleupaskeun Taurat, Tapi lamun wabah youkai ngadadak nempatkeun babaturan na imah di bahaya, anjeunna ditinggalkeun kalawan euweuh pilihan tapi ngandelkeun Tora, hijina asuransi na keur tumbak kuna lamun meunang kaluar tina leungeun.

Naha anjeun resep kana daptar Top 25 Anime Paling Underrated Pikeun Dilalajoan Dina 2022?

Upami anjeun resep kana daptar ieu, mangga pertimbangkeun ngadaptarkeun kiriman email kami di handap. Anjeun bakal nampi apdet instan ngeunaan tulisan sareng pengumuman kami. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak ka-3. Ngadaptar handap.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

4. Hamatora (2 Usum, 12 Episode)

Hamatora
Hamatora

Hamatora mangrupa Anime dipuseurkeun di sabudeureun konsép yén kamampuhan pikeun nyieun miracles teu ngan fenomena gaib; éta kado nu manifests dina jumlah kawates manusa. Handap Panyekel Minimum Alus ngabentuk agénsi detektif anu disebut "Hamatora" dumasar di Yokohama sareng anjeunna mimiti ngumpulkeun sajumlah ageung sekutu sapertos pasanganna. Murasaki jeung asisten Hajime ogé musuh kaasup sababaraha penjahat.

Anime ieu saé pikeun asup, sareng éta pasti diremehkeun. Éta ngagaduhan skéma warna anu saé sareng karakter anu saé, sareng éta adiktif, numutkeun seueur pangguna. Bisa jadi acara binge-nonton.

3. Anohana (1 Usum, 12 Episode)

Ieu Anime Anu Paling Diremehkeun Pikeun Dilalajoan Dina 2022
Ieu Anime Paling Diremehkeun Pikeun Dilalajoan Dina 2022 - nampilkeun Anohana

Anohana mangrupa Anime kami geus katutupan saméméh on kami Top 10 Irisan Hirup Anime Pikeun Lalajo Dina Netflix pos. Anime ieu lumangsung dina Chichibu, Saitama, sakelompok genep babaturan budak leutik kelas genep ngajauhan saatos salah sahijina, Meiko "Menma" Honma, maot dina kacilakaan. Lima taun sanggeus kajadian, pamingpin grup, Jinta Yadomi, geus ditarik ti masarakat, teu sakola luhur, sarta hirup salaku recluse a.

Anohana Disebutkeun pisan ngarampa sareng émosional, janten upami anjeun henteu resep kana éta, maka anime ieu sanés kanggo anjeun. Ayeuna aya 1 usum sareng 12 épisode. Dina Netflix, aya dub Jerman sareng Inggris, ogé Asli.

2. Tokyo Magnitude 8.0 (1 Usum, 11 Episode)

Anime Paling Underrated
Tokyo Magnitude - Anime Kalolobaan Underrated

Anjeun tiasa nebak tina judul Anime ieu ngeunaan hiji gempa, tapi teu ngan saha, gempa badag. Séri ieu nuturkeun dua sadulur ngora, Mirai jeung Yuki, jeung indung tunggal ameng anu dua papanggih sanggeus hiji gempa badag pencét ibukota Jepang, disimpen dina mangsa nu bakal datang (2012).

Anime dumasar pisan kana élmu sareng dina awal unggal épisode, rinci rinci ngeunaan séri dumasar kana simulasi gempa, ngajantenkeun langkung réalistis. Ieu tangtosna mangrupikeun Anime anu Paling Diremehkeun sareng anjeun kedah nyobian upami anjeun nuju kana acara bencana alam.

1. Monster (74 Episode, 2 Musim)

Anime Underrated Pikeun Lalajo Dina 2022 - nampilkeun Monster
Anime Underrated Pikeun Lalajo Dina 2022 - Monster

monster nuturkeun carita ngeunaan hiji neurosurgeon lega terhormat tur cemerlang anu manggihan hirupna dina kaributan utter sanggeus kalibet ku urut sabar psychopathic. Dr Kenzo Tenma, a neurosurgeon ngora tapi pisan berbakat, hirup hirupna digawé di rumah sakit di Jerman. The Anime mangrupa nonton incredibly satisfying jeung ganjaran nengetan rinci leutik.

Salian ti éta, caritana dijalin saé pisan pikeun ngajantenkeun kamajuan anu pangleutikna sigana patut. Kalayan matak hébat karakter anu ditulis kalayan saé anu anjeun bakal resep sareng nikmati. Tangtosna mangrupikeun salah sahiji Anime Top Underrated pikeun ditonton di 2022 sareng fans tiasa nyadangkeun ieu. Ogé, éta dijieun ku parusahaan sarua nu mawa anjeun Hideung Laguna, janten anjeun terang éta bakal saé.

Kami ngarepkeun anjeun resep kana daptar ieu, upami anjeun resep, punten like, bagikeun, sareng koméntar di handap. Tingali daptar tulisan anu aya hubunganana dina seueur tulisan kami nyokot top. Tempo aranjeunna handap.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »