Potensi / Kaluaran Datang

Toradora Musim 2 - Naha éta bakal kajadian?

Toradora mangrupikeun anime anu kawéntar anu asalna antara 2 Oktober 2008 - 2 Maret 2009. Éta dipikacinta ku penggemar kusabab karakterna pikaresepeun sareng pikaresepeun. Akhir Toradora mangrupikeun sababaraha hal anu pasti. Taiga nampi yén anjeunna henteu bogoh ka Kitamura sareng nyium Takasu. Saatos pertandingan pikeun Toradora dileupaskeun para penggemar ngaharepkeun aranjeunna bakal ningali musim anu sanés sareng pangbalikan sadaya karakter anu saencana. Dina tulisan ieu kami bakal ngabahas upami éta dimungkinkeun.

Tinjauan - Toradora Usum 2

Panungtungna aya sababaraha tungtung anu henteu pasti sapertos anu urang carioskeun sateuacanna sareng anime anyar anu nampilkeun karakter-karakter lami ti Toradora ogé anu bakal urang jalankeun. Kami bakal ngalangkungan naon anu anjeun pikahoyong pikeun usum 2 upami éta kajantenan. Nalika Taiga nyium Takasu aranjeunna henteu leres-leres kumpul tungtungna. Takasu nampi ngantepkeun Taiga supados anjeunna tiasa bahagia sareng Takasu disangka maju salaku hasilna. Ku sabab éta gampang pisan nyimpulkeun usum 2 sareng kumaha rasana, sabab urang bakal ngabahas engké dina tulisan ieu.

Tokoh utama - Toradora Usum 2

Palaku utama dina Toradora vert pikaresepeun sareng unik, éta ogé pikaresep. Aranjeunna sadayana ngagaduhan dinamika anu beda sareng masalah anu bakal ngajantenkeun aranjeunna cara anu tangtu ngadeukeutan kaayaan anu béda-béda sadayana kalayan cara adaptasi nyalira. Kuring resep sadayana bener-bener sareng aranjeunna ngalakukeun tugasna sacara saé ogé tokoh palaku utama. Aranjeunna sadayana seuseueurna ngagaduhan busur anu saé sareng aranjeunna sadayana nyugemakeun kuring nalika aranjeunna nyimpulkeun.

Mimiti urang gaduh Ryūji Takasu, murid di SMA Ohashi, dimana Taiga ogé ngahadiran. Takasu gaduh penampilan anu pikasieuneun sareng anjeunna dasarna ngersonifikasikeun bapakna anu dikenal penjahat.

Kusabab ieu sadayana ngajauhan anjeunna. Anjeunna katingalina pikasieuneun tapi marahmay sareng henteu ngagaduhan niat jahat. Bapana Takasu maot nalika anjeunna ngora sareng indungna diangkat ti saprak éta.

Salajengna urang ngagaduhan Taiga Aisaka anu ogé murid di SMA Ohashi. Anjeunna katelah "The Palm Top Taiga", rujukan anu anjeunna hirup nepi. Ieu kusabab sifatna anu galak sareng kanyataan anu leutik pisan.

Watekna anu goréng kontras sareng penampilanna anu saé pisan sareng ieu sababna seueur jalmi teu serius. Salah sahiji jalma nyaéta bapakna anu ninggalkeun anjeunna nalika anjeunna ngora ngan leumpang deui kana hirupna teras angkat deui.

Karakterna gaduh busur anu hébat ngeunaan ramana sareng ieu pasti digali dina acara éta.

Sub karakter - Toradora Usum 2

Sub karakter dina Toradora rada deet sareng salah sahijina leres-leres palsu. Ieu tangtu ngahaja sareng éta ngalaksanakeun aspek karakterna sacara umum. Kaseueuran karakter ieu nyaéta sobat atanapi berinteraksi sareng tokoh utama urang sareng ieu cara dikenalkeun. Éta penting pisan pikeun majukeun busur sababaraha tokoh utama dina séri ieu sapertos Taiga sareng Takasu.

Panungtung Toradora - Toradora Usum 2

Panungtung Toradora henteu pati diprediksi sareng kuring mimiti teu waspada. Kami henteu leres ningali Taiga sareng Takasu ngariung sareng janten pasangan. Abdi hoyong nambihan ieu saatos sadayana tegangan anu parantos ngawangun dina 20+ épisode anu kapengker sateuacanna. Abdi hoyong ningali aranjeunna babarengan tapi sigana éta sanés anu dihaja ku panulis. Pokokna Taiga sareng Takasu henteu tungtungna babarengan sareng ieu dimana caritaanana réngsé.

Panungtung ka Toradora penting dina mutuskeun cuaca atanapi henteu bakal aya Usum Toradora 2. Urang tiasa nganggo tungtung ieu pikeun nyimpulkeun siga usum naon 2. Misalna urang bakal nyarios usum anyar bakal ningali Taiga sareng Takasu ngahijikeun deui sareng ngamimitian hubungan anu anyar jauh tina kahariwang SMA na anu sateuacana. Ieu tungtungna bakal ngeureunkeun salah sahiji masalah anu timbul dina musim sateuacanna.

Hiji hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta akhir anime anu béda sareng tungtung manga. Nya kumaha bedana:

"Novel lampu réngsé saeutik béda ti anime. Novel cahaya utama réngsé di Ryuuji dimimitian taun katilu na di SMA sareng pendak sareng Taiga sapanjang jalan ka sakola, sedengkeun anime réngsé dina wisuda SMA, teras pendak sareng Taiga di salah sahiji kelas. Dina novél enteng éta, anjeunna ngalih ka blok apartemen anu sanés, tapi caket dieu sareng indungna ngabatalkeun lamaran kaluarna ti sakola. Manga teu acan réngsé, janten kami henteu terang akhir na per-se. Abdi moal nyebatna anu paling jauh tina segi plot, sabab éta henteu leres-leres ngaliput kahirupan SMA-na taun katilu atanapi sajabina.

Nanging, aya novel visual Toradora anu ngaliput naon anu lumangsung saatos lulus SMA. Akhir Taiga ngungkabkeun anjeunna janten sareng Ryuuji sareng hamil. "

sumber: Bursa tumpukan Anime

Naha bakal aya usum anu sanés? - Toradora Usum 2

Janten sakumaha anjeun tiasa tingali tungtung na mah béda dina manga. Tapi naon ieu hartosna dina hal usum? Éta hartosna aya hal anu tiasa diadaptasi. Anime tiasa ngagaduhan tungtung anu sanés anu bakal ningali Taiga sareng Takasu babarengan deui. Panungtung ieu tiasa dilakukeun dina bentuk OVA 12 épisode. Jigana ieu mangrupikeun hasil anu paling dipikaresep pikeun Toradora upami badé usum anu sanés. Nanging, Netflix sareng Funimation ayeuna ngagaduhan hak streaming ka Toradora.

Netflix tiasa sareng tiasa ngabiayaan usum ka-2 Toradora upami konténna aya. Usum kadua kalolobaanana ngandelkeun ieu sareng henteu sigana usum anu sanés tiasa dilakukeun dugi ka kajadian ieu. Kalayan nyatakeun yén henteu mustahil pikeun perusahaan produksi atanapi Netflix nyerat éta nyalira, ngan dipikaresep pisan.

Iraha usum anyar bakal ditayangkeun?

Dibikeun sadayana anu parantos kami bahas, kami bakal nyarios yén usum Toradora usum 2 teu dipikaresep. Nanging, upami usum anyar badé didamel, dumasarkeun kana carita anu parantos kami carioskeun, maka kami bakal nyarios yén usum énggal bakal hawana sakitar Oktober 2022 panginten bahkan dina kaping 2. Ieu bakal langkung masuk akal kumargi éta nalika usum mimiti ditayangkan.

Mudah-mudahan urang bakal ningali Toradora usum 2, tapi kanggo ayeuna éta anu tiasa urang cariosan. Usum anyar, upami diciptakeun sigana bakal nampilkeun Takasu sareng Taiga sareng dipuseurkeun kana kahirupan aranjeunna salaku déwasa. Ieu bakal janten cara anu saé pikeun nyimpulkeun naon anu tinggal dina anime. Éta bakal janten aspek anu sami sareng Scums Wish (baca artikel musim 2 kami ngeunaan éta di dieu) dina éta duanana karakter anu mutuskeun teu silih sareng mimitina bakal tungtungna babarengan.

kacindekan

Toradora mangrupikeun anime anu urang sadayana badé ningali deui. Nanging, nunjukkeun kaayaanana di luhur teu mungkin Toradora bakal uih deui pikeun musim anu sanés. Sanaos tungtung manga éta silih berganti sareng aya sababaraha eusi pikeun diadaptasi pikeun musim anu sanés sigana urang moal ningali Toradora usum ka-2.

Upami anjeun resep maca ieu sareng éta ngabantosan anjeun mangga baca sababaraha tulisan kami anu sanés sareng resep atanapi mairan ngeunaan ieu, éta bakal hartosna pisan. Ieu di handap aya sababaraha tulisan kami anu sami sareng anu nembé dibaca.

Tulisan anu sami:

koméntar 2

  1. Gusti tapi serius kuring kakara réngsé toradora jeung ayeuna Abdi depresi cuz Ieu jadi hébat sarta leuwih.
    Toradora mangrupikeun anime anu saé kuring resep kumaha tungtungna tapi kuring ngan ukur hoyong ningali aranjeunna dina kahirupan nikah atanapi anu sapertos kitu.

    1. Hai Eren, ieu tiasa kajantenan di hareup kalayan sababaraha jinis OVA tapi ayeuna urang kedah ngantosan dugi ka aya anu énggal ngeunaan Anime ieu. Eta sadayana gumantung kana manga sanajan. Sarta mudahan bakal aya sababaraha tuluyan tina ieu. Éta sadayana terserah aranjeunna. 😭 Hayu urang tingali!

Ninggalkeun comment hiji

Translate »