Harita

Ieu sadayana ulasan khusus kami dina halaman ieu sareng mendakan kami éta patut nonton artikel sareng ulasan komprehensif kami dina seueur pilem sareng serial TV anu sanés ..

Tari Nyi Ratu 2 Musim XNUMX Worth Watching

Naha Kelas Elite Usum 2 Patut Dilalajoan?

Saatos kami sacara akurat ngaramalkeun yén Classroom of the Elite bakal kéngingkeun usum kadua dina Méi 2021, éta aman pikeun nyarios yén kami henteu ngan ukur leres, tapi salajengna kabuktian akurat ti saprak Anime anu paling dipikacinta, populer ogé ngagaduhan usum ka-3 anu dikonfirmasi ogé! Kalayan saurna, kuring pikir éta penting pisan […]

Nyaeta Sora Jempe Pantes Dilalajoan

Naha Sora Jempé Patut Ditonton?

Tinjauan Pilem "A Silent Voice" parantos ngagemkeun sagala rupa panghargaan sareng nampi seueur popularitas salami 4 taun dileupaskeun. Pilem ieu nuturkeun carita budak awéwé pireu anu disebut Shouko anu ngagabung ka sakola anu sami sareng Shoya, anu mimiti ngaganggu anjeunna kusabab anjeunna béda. Anjeunna nuju dugi ka […]

Pemberontakan dina Netflix - Naha Éta Patut Ditingali?

Naha Pemberontakan Dina Netflix Patut Ditingali?

Pemberontakan nyaéta acara populér di Netflix nu lumangsung di Irlandia salila Easter Rising kekerasan Dublin urang 1916. Acara kieu loba karakter béda jeung ngawengku host aktor populér ti UK TV kayaning Brian Gleeson, Ruth Bradley, Charlie Murphy jeung loba deui. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas upami acara […]

Translate »