Potensi / Kaluaran Datang

Usum Panik Logam Pinuh 5 - Naha Éta Kamungkinan & Iraha Bakal Ditayangkeun

Full Metal Panic mangrupakeun salah sahiji anime populér heubeul, asalna kaluar dina Januari 2002 jeung episode newest kaluar dina bulan Juli 2018. carita kieu saurang nonoman disebut. Janten naha anime ieu bakal uih deui pikeun usum anu sanés? Jeung kumaha urang bisa yakin eta bakal? Nya dina tulisan ieu kuring bakal ngaliwat Full Metal Panic Season 5 sareng ngabahas naha éta kamungkinan pisan uih deui. Ogé, kami bakal masihan anjeun poténsi tanggal pelepasan Full Metal Panic 5 pikeun anjeun.

gambaran

kredit: Wikipedia.

Séri ieu Sousuke Sagara, anggota rahasia anti téroris pribados organisasi militér katelah Mithril, ditugaskeun ngajaga Kaname Chidori, budak awéwé SMA Jepang anu sumanget.

Anjeunna ngalih ka Jepang pikeun diajar di sakola Chidori, Jindai High School, kalayan bantosan ti réréncanganna Kurz Weber jeung Melissa Mao.

Henteu kantos ngalaman interaksi sosial, Sousuke ditingali salaku maniac militér ku babaturan sakolana nalika anjeunna narjamahkeun kaayaan sapopoé tina sudut pandang tempur.

Anjeunna datang hubungan sareng Chidori anu sadar yén Sousuke mayungan dirina, tapi anjeunna henteu ngungkabkeun alesan kusabab pesen ogé kanyataan yén anjeunna henteu terang kunaon Chidori ditargetkeun ku organisasi anu béda.

Palaku utama

Karakter utama dina Full Metal Panic éta pisan memorable sarta ditulis ogé. Sababaraha di antarana dianggap bodo atawa teu realistis sanajan éta fiksi. Mudah-mudahan, karakter ieu sadayana bakal muncul dina musim. Kami bakal ngabahas kemungkinan di handap ieu, janten ngalangkungan bagian ieu upami anjeun henteu resep atanapi parantos terang karakterna.

Mimiti urang gaduh Sousuke Sagara, anggota rahasia anti téroris pribados organisasi militér katelah Mithril, ditugaskeun ngajaga Kaname Chidori, gadis SMA Jepang anu sumanget. Anjeunna ngalih ka Jepang pikeun diajar di sakola Chidori, Jindai High School, kalayan bantosan ti réréncanganna Kurz Weber jeung Melissa Mao.

Anjeunna rata-rata katingali, anéh sareng sok nyarios dina sora monotone, sapertos kitu Sat handap ti Amagi Sarwa Park. Ieu ngajantenkeun watekna sesah pisan ditingali sareng ampir tipayun. Anjeunna lumayan bosen ogé. Sousuke bakal aya dina Full Metal Panic Usum 5.

Teras urang gaduh Kaname Chidori anu mangrupikeun deuteragonis sareng pahlawan utama novél lampu sareng serial anime Full Metal Panic!

Anjeunna mangrupikeun murid SMA 16 taun anu Sousuke Sagara ditugaskeun ngajagaan ku Mithril. Kapanggihan kamampuan Whispered na narik perhatian organisasi téroris.

Anjeunna geulis bangor sareng henteu masihan kuring seueur simpati. Chidori pasti bakal aya dina Full Metal Panic Usum 5.

Ka-3 urang ngagaduhan Kurz Weber Anjeunna saprak anjeunna damel salaku tentara bayaran pikeun nyewa. Kurz mendakan kamampuanana nganggo bedil, janten master sniper dina waktos dua taun.

Anjeunna antukna mendakan bakatna sareng Arm Slave pilot ogé. Teu kanyahoan kumaha meunang latihan pikeun pilot budak Arm Arm. Dina sababaraha taun ka pengker, anjeunna parantos janten modél majalah TAG, publikasi pikeun prajurit, sareng anu sanésna.

Teu sangka watekna ok. Henteu aya anu istimewa, lumayan jago, oh sareng anjeunna mangrupikeun jelema jitu. Anjeunna bakal di Full Metal Panic Usum 5.

Salajengna nyaéta Teletha 'Tessa' Testarossa anu kaptén kagok sareng panyipta Tuatha De Danaan kapal selam na Dana, sub urang Kecerdasan Ponggawa.

Anjeunna milik Mithril, organisasi Militer swasta Anti Teroris. Anjeunna mangrupikeun urang Amérika Amérika ku kalahiran tapi parantos cicing di kapal selam sareng markas militér dina kaseueuran hirupna. Tessa bakal aya dina Full Metal Panic Usum 5.

Melissa Mao nyaéta Melissa Mao (メ リ ッ サ ・ マ オ; Merissa Mao/ 梅利莎 毛, Méi li shā máo) mangrupikeun kontraktor militér swasta ti mithril. Anjeunna Cina Amérika sareng tilas Kelautan.

Abdi henteu resep pisan kana karakterna tapi kuring nyangka ieu kusabab anjeunna henteu kéngingkeun waktos layar. Ieu hal kuring inget. Anjeunna tetep karakter anu saé.

Gauron nyaéta Gauron mangrupikeun perencana induk, sareng teras gaduh kontingensi upami aya kajadian anu serba salah. Saolah-olah tanpa pangakuan, anjeunna bakal maéhan tanpa alesan pisan.

Gauron geus maéhan loba sipil jeung tanaga militér, sarta anjeunna ogé hayang jadi hiji anu maéhan Sousuke. Anjeunna henteu resep nyarios naon anu kedah dilakukeun, anjeunna katingali malah maéhan sababaraha anggota Amalgam anu masihan anjeunna indikasi.

Anjeunna mangrupikeun anggota luhur Amalgam sareng Gates jeung Leonard Testarossa.

Naha bakal ngagaduhan musim anu sanés? - Pinuh Metal Panik Usum 5

Dina raraga ngartos lamun urang bisa nyebutkeun tanggal release Full Metal panik 5 inbound, sababaraha aspék penting kudu dianggap. Popularitas séri anime Full Metal Panic teu kedah diémutan.

Geus aya ampir 20 taun sareng teu aya tanda-tanda badé kaluar ayeuna. Janten naon anu matak hariwang? Di handap ieu aya sababaraha faktor anu bakal gumantung kana naha atanapi henteu Full Metal Panic Season 5 bakal kajadian:

  1. Mun Gonzo atanapi Xebec daék ngahasilkeun musim sejen tur tangtu dub eta.
  2. Naha atanapi henteu usum sanés bakal nguntungkeun atanapi henteu.
  3. Waktosna waktos usum ka-5 réngsé.
  4. Lamun usum anyar bakal patut atawa henteu (eta bakal alatan popularitas).
  5. Mun manga eusi aslina geus réngsé ngidinan pikeun adaptasi sejen.

Iraha usum anyar bakal ditayangkeun?

Urang bakal nyarioskeun sadayana anu kami bahas yén Full Metal Panic usum 5 bakal disiarkeun dimana waé ti 2022 sareng salajengna. Ieu kusabab panundaan sateuacan produksi kusabab virus sareng masalah sanésna.

Kami ngarepkeun henteu kedah ngantosan deui 3 taun éta. Mudah-mudahan usum anyar Full Metal Panic bakal kaluar dina 2023 tapi sapertos urang nyarioskeun ieu ngan ukur spekulasi sareng sababaraha buktina.

Kami hoyong nyebatkeun yén usum énggal tina Full Metal Panic diproduksi ku perusahaan anu béda-béda sareng ngan ukur kaluar 2 sababaraha taun ka pengker di 2018. Teu acan lami pisan, sareng tanggal rilis Full Metal Panic 5 kamungkinan janten. ngumumkeun geura-giru.

Kacindekan - Full Metal Panic Usum 5

Kami parantos masihan sababaraha alesan kunaon kami pikir usum Full Metal Panic 5 mangrupikeun hal anu urang hoyong ningali sareng bakal katingali di hareup. Janten urang bakal kéngingkeun Full Metal Panic usum 5? Nya kuring bakal nyarios kasempetan na lumayan saé. Mudah-mudahan urang leres sareng usum anyar Full Metal Panic henteu jauh. Abdi resep pisan upami usum anyar kaluar, kuring bakal nonton deui sadaya anu lami teras nonton anu anyar.

Kusabab Full Metal Panic nawiskeun kami sababaraha 4 musim sateuacan huma, éta mangrupikeun anime anu saé kanggo dimodalan sareng kanggo nonton sapanjang jalan. Ieu ngandung harti bakal langkung saé nalika (mugia) usum anyar Full Metal Panic kaluar. Sis ieu kusabab urang bakal tiasa nyandak ti mana urang tinggaleun, hal anu kuring resep lakukeun sorangan.

Upami anjeun resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta mangpaat punten resep sareng bagikeunana ogé nyésakeun pikiran anjeun. Ieu bakal hartosna pisan. Anjeun ogé tiasa mariksa sababaraha tulisan anu sami kami di handap, sababaraha diantarana ditulis ku kuring.

Tulisan anu sami:

Ninggalkeun comment hiji

Translate »