Anime en Espanol nyokot top

Séjén Top 10 Acara Anime Dubbed Spanyol Pikeun Dilalajoan Dina 2022

2022 mangrupikeun taun anu ageung pikeun Anime, kalayan seueur Anime anu luar biasa anu kaluar. Kalayan saurna, hayu urang tingali Spanyol Dubbed Anime sareng detil 10 luhur kami Anime dina basa Spanyol nongton. Kami bakal nunjukkeun anjeun langkung seueur Spanyol Dubbed Anime, sarta numbu ka sababaraha platform streaming pangalusna dimana anjeun bisa lalajo Anime kalawan dub Spanyol. Kami moal ngajelaskeun Anime naon waé anu muncul dina tulisan kami anu sanés (Ieuh).

Perkiraan waktos maca: 9 menit

10. The Way Of The House Salaki (1 Season)

The Way Of The House Husband - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo
The Way Of The House Salaki - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo

Kami parantos nutupan ieu anime saméméhna dina artikel ieu (Ieuh) jeung alesan alus. The Cara Salaki Rumah Tangga mangrupa Anime dumasar kana urut anggota Yakuza. Ngaranna Tatsu sarta anjeunna strays ti kaliwat kriminal pikeun jadi "househusband" sangkan anjeunna bisa ngawula pamajikan hardworking na. Carita ngagaduhan seueur momen lucu anu dibungkus di jero, ogé tungtung anu saé. Anjeun tiasa nonton dina Spanyol Dubbed versi The Way Of The Househusband (Ieuh).

9. EDENS ZERO (1 Usum)

EDEN ZERO - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo
EDEN ZERO - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo

Edens Zero ngagaduhan hiji usum sareng sayogi dina Netflix pikeun streaming, hal anu hébat ngeunaan Anime ieu nyaéta yén éta ogé sayogi dina Dub Spanyol (di dieu). Sinopsis Animes nyaéta kieu:

"Hiji budak ngora dipisahkeun ti dunya papanggih jeung babaturanana sarta set off dina teuas, lalampahan panjang pikeun jadi reborn. Hiji budak ngora anu dipisahkeun tina dunya pendak sareng réréncangan na sareng angkat dina perjalanan anu susah, panjang pikeun dilahirkeun deui." Anu paling penting carita sareng visual pikeun Anime pikaresepeun pisan sareng anjeun pasti kedah masihan Anime ieu!

8. Putri Mononoke (2h, 14m)

Putri Mononoke - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo
Putri Mononoke - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo

Carita Putri Mononoke mangrupikeun pilem anu saé anu caritana kieu:

"Dina abad ka-14, harmoni anu dirasakeun ku manusa, sato sareng dewa mimiti runtuh. Protagonis, Ashitaka ngora - katépaan ku serangan sato, neangan tamba ti dewa kijang-kawas Shishigami. Dina lalampahanana, manéhna nempo manusa ravaging bumi, bringing handap murka dewa ajag Moro jeung pendamping manusa-Na Putri Mononoke. Nyakat usaha pikeun calo perdamaian antara anjeunna sareng manusa ngan ukur nyababkeun konflik.

Pilem anu paling dipikacinta gaduh dub Spanyol tina sadaya pilem, anu anjeun tiasa ningali (Ieuh).

7. One-Punch Man (1 Usum)

Hiji-Punch Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo
Hiji-Punch Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo

Anime populér katelah One-Punch Man nyaéta Anime anu rada aya dina radar pikeun kuring. Ieu sumping kaluar dina Oktober 2015. Anime nyaeta ngeunaan "carita ngeunaan Saitama, pahlawan super anu bisa ngelehkeun lawan mana wae ku hiji punch tapi neangan pikeun manggihan lawan pantes sanggeus bosen ku kurangna tantangan alatan kakuatan overwhelming na.. " Sanajan ngan ukur aya hiji mangsa ayeuna, Hiji-Punch Man mangrupa Anime kalawan a Dub Spanyol. Ieu hartosna anjeun tiasa nonton Anime dina basa anjeun nyalira upami anjeun panyatur basa Spanyol, pikeun ngalakukeunana mangga tingali (Ieuh).

6. Super Crooks (1 Usum)

Super Crooks - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo
Super Crooks - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo

The Anime Super Crooks, sakumaha ngaranna bisa nyarankeun mangrupa Anime dipuseurkeun di sabudeureun penjahat. Carita kieu kieu:

"Johnny Bolt recruits grup supervillains ragtag pikeun hiji heist panungtungan. Tujuanana: Bos kajahatan anu kejam super-powered. Johnny Bolt ngarekrut sakelompok supervillain ragtag pikeun hiji perampokan anu terakhir.

Anime éta kasohor pisan sareng dirilis dina 25 Nopémber 2021, sareng dipikacinta nalika dileupaskeun. Anjeun tiasa nonton Anime via Netflix (Ieuh).

Stiker mandiri di Cradle View Store.

5. High-Rise Invaision (1 Usum)

High-Rise Invasion - Top 10 Anime Spanyol Dijuluki pikeun lalajo
Invasi High-Rise - Top 10 Anime Spanyol anu dijuluki pikeun ditonton

ayeuna Serangan Naék Tinggi nyaéta Anime geulis alus. Éta ngagaduhan carita anu saé, karakter anu teu diinget, sareng sababaraha aksi jasa kipas. Hal anu sanés pikeun diungkabkeun nyaéta yén éta pinuh ku aksi sareng telenges. Abdi henteu ngagaduhan seueur masalah sareng éta nalika kaluar, sanaos MC henteu mereun. Sanajan kitu, éta anime tuh meunang ulasan pohara alus, sarta eta diatur pikeun a usum 2 pikeun ningali artikel kami ngeunaan éta (Ieuh). Ayeuna, lamun nuju wondering dimana lalajo Spanyol Dubbed Vérsi thriller Anime anu dibungkus aksi seksi ieu, teras anjeun tiasa Netflix ningali (Ieuh). Simkuring pikir anjeun bakal ngarasakeun eta, lagu bubuka pisan cool ogé.

4. JoJo's Bizzare Adventure (3 Musim)

Petualangan Aneh JoJo - Top 10 Anime Spanyol Dubbed pikeun ditonton
Petualangan Aneh JoJo - Top 10 Anime Spanyol Dubbed pikeun ditonton

Ayeuna pikeun seueur peminat Anime, JoJo urang Bizzare Adventure nyaeta Anime loba-nonton. Ayeuna gaduh nepi ka 3 musim eusi pikeun ditonton. Firstly, hal utama alus ngeunaan JoJo urang Bizzare Adventure nyaeta karakter jeung tangtu carita gélo. Bréh, hal hébat séjén ngeunaan JoJo urang Bizzare Adventure nyaéta yén Anime dina Spanyol kitu ogé dina Inggris jeung asli, jadi Anjeun bisa lalajo Anime ngahibur ieu dina basa asli Anjeun. JoJo urang Bizzare Adventure mangrupa carita ngeunaan carita kulawarga Joestar. Aranjeunna kasurupan kakuatan psikis anu kuat, sareng petualangan anu dipanggihan unggal anggota sapanjang hirupna. Babad perjuangan garis keturunan Joestar anu dikutuk ngalawan kakuatan jahat. Anjeun tiasa nonton Spanyol Dubbed Anime (Ieuh).

3. Cowboby Bebop (1 Usum)

Cowboy Bebop - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo
Cowboy Bebop - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo

Cowboy Bebop nyaéta Anime pohara populér nu mimiti kaluar dina 3 April 1998. Carita Anime nyaéta kieu:

"Cocky Spike Spiegel sareng awak kapal angkasa na, Bebop, hiji band pemburu karunia anu gagah, darat di Mars dina taun 2071. Maranéhna nyaéta cngabogaan ganjaran tunai gede pisan.

Tim opat jalma, milarian urut perwira militér Vincent. Tilas pahlawan parantos janten téroris biologis kalayan arsenal nano-bot anu dahsyat, hKuring bakal ngabebaskeun Kota Alba dina wengi sateuacan Lebaran upami tungtutanna henteu dicumponan. Anime nyaéta sadia dina a Spanyol Dub ogé sareng anjeun tiasa ningali éta (Ieuh).

2. My Hero Academia (1 Usum)

My Hero Academia - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo
My Hero Academia - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo

Ayeuna, kalayan Pahlawan abdi akademisi, kami nyaho sababaraha anjeun bakal resep eta, barina ogé, éta pasti salah sahiji nu pang populerna Animes tina 2021, sareng sareng pilem énggal énggal énggal tingali (Ieuh), sigana écés yén anjeun kedah masihan ieu anime hiji try lamun masih teu boga. Upami anjeun teu acan ningali ieu anime caritana kieu: "Deku nganjang ka I-Expo, paméran barang pahlawan anu unggul di dunya, tapi rencana jahat dijalankeun nalika penjahat hack sistem kaamanan." Éta mangrupikeun Anime dumasar kana pahlawan, sareng gaduh langkung ti 5 buku anu diterbitkeun dina namina. The Pahlawan Akademisi Abdi Anime aya dina basa Spanyol sareng anjeun tiasa nonton (Ieuh).

1. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba (1 Season)

Demon Slayer - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo
Demon Slayer - Top 10 Spanyol Dubbed Anime pikeun lalajo

Anime ieu sakumaha geus lumayan loba di mana-mana taun ka tukang. The Anime nuturkeun carita budak ngora anu dina misi pikeun ngéléhkeun sétan. Sétan ieu parantos nyiksa jalma-jalma sareng maéhan para Pembunuh Sétan anu nentang éta. Hiji hal hébat ngeunaan Siluman sétan nya éta na anime is dubbed dina basa Spanyol sarta geus sadia on Netflix nongton (Ieuh). Upami anjeun panyatur Spanyol maka anjeun pasti kedah nyobian ieu.

Ngagaduhan saran?

Naha anjeun ngarepkeun ningali Anime di dieu anu henteu muncul dina daptar ieu? Punten waktosna pikeun mairan di handap sareng kami pasti bakal nampilkeunana dina daptar salajengna. Pikeun ayeuna, mangga resep sareng bagikeun pidéo éta, wilujeng sumping, sareng tetep aman!

Kotektak Cradle View Shop

Pilari sababaraha merch Anime Heboh? Luang sakedap pikeun ngotéktak katalog Toko kami ngeunaan merch Anime, lengkep sareng 100% desain otentik ti seniman mandiri anu resep seni, desain, sareng gaya Jepang sareng Cina. Sadaya desain 100 asli, anjeun ngan ukur mendakanana dina Cradle View, atanapi dina situs adina urang: cradleviewstore.com - urang gaduh Hoodies, Kaos oblong, Calana & Asesoris.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »