anime Naha Perlu Ditonton? Kedah Lalajo

Naha Anjeun Kedah Nonton Samurai Champloo

Teu acan seueur anime leuwih abdi anime nonton perjalanan anu leres-leres menonjol sapertos Samurai Champloo. Serial ieu kaget kuring sabab kuring henteu ngarep pisan tina judulna jujur. Naon anu bakal janten jelas pas anjeun ngamimitian épisode kahiji nyaéta Samurai Champloo henteu pisan-pisan naon anu anjeun pikirkeun bakal kajadian. Pikeun Anime anu nembé kaluar dina 2004, kuring nyebatkeun yén éta béda payun waktosna sareng kualitas nyeratna, karakter, narasi, setting sareng aspek sanésna acara anu jelas nguatkeun hal kuring.

Narasi na pikaresepeun pisan sareng ngatur tetep seger dugi ka épisode anu salajengna. Pemeran tokohna saé, urang gaduh 3 tokoh utama anu kuring engkéna sareng koleksi ageung karakter pendukung anu sadayana kalolobaanana tiasa diinget nalika ningali ieu. anime runtuyan.

Narasi Utama

Samurai Champloo diatur dina jaman alternatip tina sajarah Jepang anu langkung penting nyaéta Jaman Edo (1603–1868) sareng nuturkeun carita 3 jalma, dua diantarana samurai sareng anu sanésna awéwé ngora. Budak awéwé, katelah Fuu damel di toko tèh di kota nalika anjeunna pendak sareng putra hiji hakim lokal anu mimiti ngancem anjeunna sareng kulawarga anu ngajalankeun toko téh (bosna).

Kabeneran anjeunna disimpen ku Mugen & Jin, dua samurai anu lebet ka toko nyalira sareng anu henteu saling pakait. Saatos ieu aranjeunna sadayana kabur ti toko anu kabeuleum saatos salah sahiji lalaki (anu dipotong pananganna) kami ningal sateuacanna ngabakar. Sadar yén aranjeunna teu gaduh tempat dimana sareng teu gaduh artos 3 miluan milarian milarian tokoh misterius anu katelah "Sunflower Samurai”Saha leres dimana ayana teu kanyahoan.

Dicarioskeun sapertos anu mimitina narasi na némbongan sakedik ngabosankeun sareng henteu raoseun, tapi éta petualangan sareng kaayaan tokoh-tokohna anu pikaresepeun pisan ditingali, asup kana masalah beban anu utamina henteu dihaja. Aya seueur épisode anu béda dimana trio kami nampi kaayaan anu rumit. Kuring moal ngaruksak tapi salah sahiji 3 karakter utama urang diculik sareng disandera langkung ti 5 kali!

Palaku Utama

Palaku utama urang di Samurai Champloo kalintang ingetan sareng kuring resep sadayana. Palaku sora ngalakukeun padamelan anu saé pikeun sadaya tokoh sareng kuring resep pikeun ieu. Aranjeunna cocog pisan sareng peranna sareng kuring henteu nyangka aranjeunna tiasa langkung hadé dilakukeun ayeuna.

Mimiti urang gaduh mojang, katelah Fuu. Fuu nyaeta ngora, sakitar 15-16 di anime kalayan rambut coklat panjang sedeng anjeunna biasana nganggo. Anjeunna ogé nganggo Kimono Gaya Jepang Tradisional anu pink sapertos babaturanana Jin jeung Mugen

Fuu jenis kalakuan salaku panyangga antara Mugen & Jin, ngeureunkeun aranjeunna silih bunuh sababaraha kali dina Anime. Anjeunna bageur sareng marahmay, duanana ka Jin & Mugen sareng karakter sanésna dina Anime.

hareup nya Mugen, Anu urang pendakan dina épisode munggaran di anime, dina perkenalan anu telenges nalika anjeunna gelut kaluar ti toko téh sareng Fuu sareng Jin. Mugen mangrupikeun pikasieuneun pedang anu épéktip sareng tiasa nyandak sababaraha musuh sakaligus sareng anjeunna tatanÃ

Anjeunna ditingali salaku penjahat di anime sareng penampilan liar na semén ieu dina pikiran urang. Anjeunna rambutna rancunit kalayan sapasang panon sesat anu pikasieuneun. Anjeunna ngagaduhan sikap kurang ajar sareng sanés karakter karesep kuring tapi kuring resep cara nyeratna, kumargi anjeunna kontras sareng Jin pisan sabab aranjeunna ngabantah sepanjang waktos. 

Tungtungna urang boga Jin anu urang ogé papanggih di episode mimiti Anime. Jin pisan béda jeung Mugen jeung dua ngagambarkeun karakter pisan béda dina séri. Kuring resep dinamis antara dua jeung Abdi resep kanyataan yén Fuu sok megatkeun aranjeunna sarta kadangkala sora alesan.

Jin téh jangkung tur ganteng, manéhna ngabogaan buuk hideung panjang nu ogé geus dihijikeun nepi lolobana waktu jeung kacamata. Anjeunna tenang jeung dikumpulkeun sarta lolobana ngajaga dirina sorangan. Fuu nyieun titik ieu dina susu nya, nu kuring bakal datang ka engké.

Sub Karakter

Sub-karakter dina samurai Champloo éta hébat sareng kuring resep pisan ka sadayana. Éta sadayana émut pisan sareng aranjeunna ngadamel épisode anu pikaresepeun pisan ditonton. Lalaki gaya Nordic-Viking lucu pisan sareng kuring resep narasi dimana awéwé pikaresepeun anu mamingan Jin jeung Mugen di teras ternyata bajingan.

Hiji hal anu kedah dicarioskeun nyaéta aranjeunna sadayana ngaraos asli sareng unik. Animasi ogé rinci pisan pikeun kaseueuranana janten gampang janten biasa aranjeunna. Palaku sora ngalakukeun tugas anu hébat pikeun ngahijikeun sadayana pikeun anu pasti.

Alesan pikeun Nonton Samurai Champloo

Ngaguratkeun Kreativitas Samurai Champloo

Ayeuna sateuacan anjeun sadar anu jelas sorangan, kuring bakal nyarios pondok yén cara narasi na samurai Champloo anu ditepikeun ka urang kreatif pisan kanggo nyarios sakedik. Conto ieu bakal janten cara panyipta transisi ti pamandangan ka adegan sareng alat anu aranjeunna anggo pikeun ngalakukeun ieu. Kadang-kadang aranjeunna nganggo transisi néwak panon sapertos potongan morph sareng topéng tapi kadang-kadang aranjeunna ngan saukur luntur janten hideung atanapi nganggo potongan hideung.

Heboh Animasi pikeun waktos na

Gaya Animasi sareng produk réngsé tina samurai Champloo mangrupikeun salah sahiji prestasi. Pikeun séri anu kaluar dugi ka taun 2005 abdi bakal nyarios éta payun pisan sateuacanna waktos payun ieu. Pasti aya Anime sejenna dina waktos éta kalayan elemen anu sami sareng anu samurai Champloo tapi Jigana keur Anime Kuring geus teu katempo loba ngobrol ngeunaan, eta bakal kaget kuring lamun urang teu nyebut aspék ieu salaku eta ngan bakal ngalakukeun runtuyan disservice a.

Aya sababaraha adegan dina Anime anu ngajantenkeun kuring ngajempolan, enya ngajempolan kumaha saéna. Éta ogé ninggalkeun kuring scratching sirah kuring ngeunaan kumaha kuring kungsi teu kapanggih Anime ieu sooner. Kuring moal nyebutkeun teuing tapi aya adegan psychedelic dimana beban tutuwuhan psychedelic disetel ka seuneu jeung sakabeh karakter dasarna dimimitian tripping kaluar sarta seuri.

Lalakon Sora Sarwa

Palaku sora bener-bener mawa karakter dina samurai Champloo pikeun kahirupan sareng cara aranjeunna nyerat ngamungkinkeun palaku sora pikeun leres-leres ngamangpaatkeun dialog dina séri. Mugen jeung Fuu gaduh sora anu cukup kaleuleuwihi bari Jin lemes sareng ditangtayungan. Sora-sora ieu leres-leres cocog sareng karakterna dina pendapat abdi.

Anjeun moal bosen sareng pamaén ieu ogé sareng aranjeunna bakal ngahasilkeun anime pikaresepeun pisan sareng gampang ditonton, ngemutan aya 3 tokoh utama. Aya ogé sababaraha waktos sareng muncul deui karakter anu gaduh sora hébat sapertos pamimpin Pulisi Rahasia anu ngabantosan nyalametkeun Fuu dina épisode-épisode anu langkung tiheula.

Ngamalir sapertos Walungan

Laju tina samurai Champloo leres-leres dikurasi sareng kuring resep cara ngalirna. Éta sami sareng walungan, maka judulna. Pokokna, cara na anime terstruktur sareng awal akhir unggal episode hartosna yén éta saling pakait pisan. Aya épisode caket tengah séri dimana urang balikkeun deui sadaya kajadian dina épisode-épisode anu terakhir anu 3 parantos dilakukeun. Dina épisode éta dipidangkeun ku cara anu pikaresepeun pisan, dimana urang ningali sadaya kajadian sateuacanna ngalangkungan buku harian Fuu.

Mugen & Jin maok éta nalika anjeunna nuju mandi sareng maca. Ayeuna anu bakal dilakukeun ku sutradara pikeun ieu nyaéta méréskeun modél saderhana tina sadaya kajadian dina épisode sateuacana salaku jinis épékap, anu intina kumaha ogé.

Nanging, naon anu kuring mendakan épisode ieu nyaéta cara anu dipidangkeun. Milih acara tiasa dibaca (mugen Mugen teu tiasa maca) ku Mugen sareng Jin sareng éta leres-leres masihan kami wawasan kumaha réaksina kana polahna nyalira nalika aranjeunna dibaca deui ti POV of Fuu. Anjeunna masihan sora anu saé pikeun sadaya kajadian sateuacanna sareng janten kami ningali sadaya kajadian ieu sanaos visi na. Ieu hal anu kuring resep.

Mangrupikeun cara anu kreatif pisan pikeun ningali sadaya kajadian ieu sareng kuring resep yén éta ti sudut pandang hiji karakter salaku éta pikaresepeun pisan. Seueur produsen anu sanés henteu bakal ngaganggu ieu tapi sigana éta cara anu saé pikeun ngalangkungan sadaya kajadian penting ieu nalika tetep pikaresepeun pikeun ditingali sareng terlibat.

Lagu Sora

Sora na asup samurai Champloo anu khusus diperhatoskeun kusabab henteu bakal anjeun ngarepkeun séri aksi-petualangan Anime ieu. Aya seueur ketukan musik ala Hip-Hop di ditu tapi ogé aya ogé anu émosional sareng lagu-lagu ieu ampir-ampiran sigana siga kuring terang séri nalika ketukan gaya Hip-Hop dina soundtracks sadayana dalit sareng kuring. Éta sigana henteu serius teuing tapi pastina henteu ngaraos teu pantes.

Dialog Séhat

Dialog di samurai Champloo hébat sareng ngajaga anjeun kana jempol. Utamana kimia antara 3 karakter utama mangrupikeun alesan yén éta tiasa dianggo saé tapi éta ogé cara nyeratna. Paguneman antara kaseueuran karakter dina séri siga kitu .... muhun… .. asli, kanyataan ieu hartosna anjeun tiasa nikmati sareng anu langkung penting percanten kana kaseueuran dialog anu anjeun nguping.

Malah saatos diadaptasi tina manga deui taun 2004 éta masih saé pisan sareng nyeratna, sanaos éta parantos kentel sareng diadaptasi tina manga. Aya sababaraha adegan gelut anu saé pisan sareng berkesan anu lucu pisan sareng ngandung dialog panjang anu ogé nawiskeun wawasan kana tulisan anu aya di tukangeun acara.

Setélan Éndah

Gaya Animasi sanés anu luar biasa teuing tapi aya sababaraha waktos anu saé dimana urang leres-leres ningali bakat seni para animator séri. Aya sababaraha latar belakang lanskap anu digambar tangan anu saé pisan dina waktos éta sareng éta pikaresepeun pisan. Anjeun leres-leres tiasa ningali seueur padamelan dina nyiptakeun séri sareng setélan anu urang tingali dina karakterna.

Maksad abdi hiji hal pikeun ditilik tina segi kumaha endahna acara ieu katingali sareng ngémutan waktos na kaluar (2004) bakal janten kiridit akhir. Kanggo kaseueuran Episod lagu aslina aslina "Shiki no Uta" ku MINMI maénkeun langkung monta karya seni. Lagu na berkesan pisan sareng leres-leres nempel sareng kuring. Kuring masih tiasa ngupingkeun dina sirah kuring ayeuna sareng éta lagu anu pohara amis, kalayan vokal anu éndah sareng paduan suara anu berkesan.

Éta leres-leres lagu alit anu sampurna pikeun diteruskeun pikeun petualangan Jin, Mugen sareng Foo sareng leres-leres jinisna ngabéjaan yén séri na henteu serius sapertos sigana na leres-leres ngamungkinkeun anjeun ngagumkeun sababaraha karya seni anu ditingalikeun nalika réngsé. Anjeun tiasa ningali éta di handap:

Samurai Champloo - Téma Akhir - Shiki No Uta

Naratif Ngembangkeun hébat

Narasi mangrupikeun hal anu henteu leres-leres didamel dina tahapan mimiti Anime sareng daun éta seueur ditaroskeun anu saé dina hiji cara sabab éta paningal sok naroskeun sareng hoyong deui. Urang mimitian ningali langkung seueur petunjuk ngeunaan carita séri engkéna. Sadayana éta gampang pisan nuturkeun sareng éta henteu saéstuna bagian-bagian ieu anime éta anu paling relevan tapi kabur saeutik aranjeunna asup kana éta anu paling pikaresepeun pikeun ditonton.

kacindekan

Réaksi umum pikeun samurai Champloo boh dina forum boh dina diskusi online nyaéta anu ngareuwaskeun. Kaseueuran jalma siga anu reuwas pisan yén aranjeunna henteu mendakan Anime ieu langkung lami tibatan aranjeunna. Ditingali salaku usum mimiti Hideung Laguna bakal hawa sataun engké, Abdi ngomong samurai Champloo tuh lumayan alus pikeun waktuna.

Sababaraha Anime anu kuring pendakan dina perjalanan nonton nonton Anime ieu, saur kuring, sapertos produk sareng ideu anu teu acan réngsé. Kacampur sareng cita-cita ciptaan anu aranjeunna adaptasi. Tapi ku Samurai Champloo, anjeun moal nampi kesan éta. Karasana ampir siga pilem. Jauh ti payun waktosna sareng urang ngan ukur tiasa impian usum kadua, antukna, Netflix mangrupikeun Lampu Héjo usum sanés 7 Siki. Aya kamungkinan aya kanyataan anu sanés dimana 7 Siki ngan ukur ngagaduhan usum sareng Samurai Champloo ngagaduhan 4. Kumaha carana lalaki tiasa ngimpi.

Teu karaos samurai Champloo bade pikeun saha waé sareng kuring ngartos éta. Nanging, upami anjeun mikeun samurai Champloo shot kuring janji anjeun moal kuciwa. Éta ngagaduhan narasi anu hébat, karakter anu pikaresepeun anu gampang pisan resep sareng simpati, lagu anu nyiptakeun acara haté tapi ogé tetep ngalir sareng seueur momen anu pikaresepeun sareng émosional dina séri. Anjeun tiasa nonton dina Netflix di dieu: https://www.netflix.com/browse?jbv=70213065

Hatur nuhun parantos maca, salami dinten anu hébat sareng tetep aman!

Pariksa urang Reddit Post dina Anime ieu.

koméntar 2

Ninggalkeun comment hiji

Translate »