Naha Perlu Ditonton?

Naha Pemberontakan Dina Netflix Patut Ditingali?

Pemberontakan nyaéta acara populér di Netflix nu lumangsung di Irlandia salila Easter Rising kekerasan Dublin urang 1916. Acara kieu loba karakter béda jeung ngawengku host aktor populér ti UK TV kayaning Brian Gleeson, Ruth Bradley, Charlie Murphy jeung loba deui. Dina artikel ieu, urang bakal ngabahas naha acara éta patut ditonton sareng ningalikeun aspék penting tina séri éta.

Tinjauan Pemberontakan

Fokus utama séri ieu disetél di Irlandia sareng nuturkeun période khusus dimana pasukan militér ti Kakaisaran Inggris gelut sareng Pejuang Revolusioner Irlandia.

Éta ngajantenkeun acara anu dipak sareng dramatis nuturkeun sababaraha karakter anu béda ti dua sisi. Acara dimimitian nalika pasukan ti pasukan Irlandia anyar nyandak leungeun jeung dimimitian serangan dina instalasi militér Britania.

Pemberontakan TV acara Netflix
Naha acara Pemberontakan dina Netflix patut ditingali?

Acara éta nengetan khusus kana Easter Rising anu telenges, dimana seueur sipil sareng prajurit ti dua sisi tiwas. Acara nyaritakeun carita tokoh ti dua sisi.

Ieu kalebet perwira Pulisi, Revolusioner Irlandia, Pulitikus, Pagawe Biasa, Kulawarga sareng Angkatan Inggris sareng nunjukkeun wawasan ngeunaan kahirupan maranéhanana salami waktos ieu kalayan detil anu caket pisan.

Sajarah Irlandia sok telenges

Irlandia teu muhrim kana kaayaan marudah sipil jeung pangaruh pulitik asing. Ti saprak 1169 saatos invasi Anglo-Norman. Ti saprak Irlandia dibagi sareng tunduk kana aturan sareng gangguan luar.

Kiwari nagara ieu dibagi kana 2 bangsa, Irlandia Kidul, nu mangrupa bagian ti EU jeung teu bagian ti Inggris, jeung Irlandia Kalér, nu mangrupa bagian ti Inggris tapi teu di EU.

Sababaraha urang di Irlandia Kalér ngaidentipikasi salaku Loyalists sarta tangtu Satia ka Raja Inggris sarta anu hoyong tetep di Inggris sarta Unionists anu hoyong Irlandia ngahiji bébas tina aturan Inggris.

Naha Pemberontakan akurat?

Pemberontakan ieu ditulis ku Colin Teevan dumasar kana carita nyata sareng nyandak sababaraha kabébasan fiksi. Anjeun tiasa nyarios yén acara éta sami sareng Peaky Blinders contona anu nuturkeun carita geng di Birmingham saatos WW1.

Tinjauan Netflix ngeunaan séri Pemberontakan
Naha kuring kedah nonton serial TV Rebellion dina Netflix?

Kusabab ieu, urang kedah nyarios yén acara éta henteu leres-leres akurat, tapi setélan, lokasi sareng pakean biasana akurat, ogé senjata sareng alat peraga anu sanés.

Dialogna ogé informatif sareng réalistis sareng henteu sigana janten pusat pikeun naon anu dipidangkeun ku acara éta.

Karakter ngabahas kajadian dina séri kalayan réalisme anu paling saé sareng ieu tiasa dipendakan dina seueur adegan.

Aksi-dipak moments

Henteu aya rahasia yén acara ieu pinuh ku aksi sareng sengit pisan. Aya loba battles gun antara dua sisi jeung faksi séjén dina séri. Acara sacara efektif nunjukkeun realitas pangperangan perang kota di kota tempat acara lumangsung.

advertisements

Kitu ogé loba gelut gun dina séri aya ogé pamandangan ngabeledug bom, massacres jeung beatings jsb acara teu isin jauh ti kekerasan jeung teu cai turun salah sahiji konflik anu lumangsung salila ieu.

Kadua pihak nganggo seueur kekerasan dina konflik sateuacana sareng saatosna sareng acara nunjukkeun ieu pisan. Abdi kedah nyebatkeun yén acara éta ogé sami sareng Narcos, dina éta seueur adegan anu sami sareng éta.

Hiji conto nyaéta loba shootings anu lumangsung dimana gunmen ngan leumpang nepi ka target maranéhanana sarta ngaéksekusi aranjeunna dina tempat, leumpang kaluar afterwards sakumaha lamun euweuh kajadian. Gaya pembunuhan ieu katingal dina acara anu sanés.

Éta acara nyaéta Narcos. Sanajan dua nempokeun pisan béda, éta speaks kana tipe perang urban nu dua nempokeun babagi jeung ngajadikeun sababaraha adegan sabenerna pikasieuneun sarta suspenseful.

Upami anjeun resep kana sajarah Irlandia maka Pemberontakan tiasa pikeun anjeun

Pemberontakan ngabejaan carita sabenerna hébat konflik di Irlandia salila periode husus kekerasan. Upami sapertos kuring, anjeun resep kana Irlandia sareng sajarahna salami lami, maka Pemberontakan mangrupikeun acara anu saé pikeun ngamimitian.

Acara TV sareng pilem sanés ngagambarkeun sajarah Irlandia ku cara anu béda. Contona, pilem, 71, dibintanginya Jack O 'Connel lumangsung dina 70s Irlandia salila kekerasan di Belfast. Ieu periode husus, 1971.

Nanging, dina Pemberontakan, sajumlah kajadian anu béda-béda katutupan sareng ieu hartosna urang nampi pandangan anu langkung panjang ngeunaan konflik anu khusus dina waktos éta. acara ieu informatif, ditulis ogé sarta host Sinématografi hébat sarta akting ti karakter dina séri.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »