Potensi / Kaluaran Datang

Hajimete no Gal Usum 2 Bisa Ngadeukeutan Ti Anjeun Mikir

Hajimete no Gal mangrupakeun populér pisan Euh tipe Anime. Ieu naros ka Kinérja nalika dirilis deui dina 2017. nu anime ieu ditampi kacida alusna sarta éta favorit kipas diantara loba. Dina tulisan ieu, urang bakal ngajelaskeun naha Hajimete no Gal Season 2 kamungkinan, sareng waktosna bakal dileupaskeun.

nu manga pikeun Anime ieu masih keur ditulis tur nembongkeun euweuh tanda slowing handap, kalawan édisi manga newest dirilis dina mimiti 2021. Dina artikel ieu, urang bakal ngabahas naha ieu téh penting jeung naon bisa hartosna pikeun a Hajimete no Gal Usum 2.

gambaran

Hajimete no Gal nyaeta tempat keur awewe piaraan tipe Anime dicampurkeun dina komedi jeung roman. Butuh ogé sababaraha nada amis ogé. Karakter (antagonis), Yame, ditampi pisan ku fans sareng anjeunna pasti ngalaksanakeun séri sateuacanna dimana éta badé angkat. Junichi tokoh utama nyaéta jenis pecundang sarta teu noticed pisan tapi katresna di sakola.

Éta dugi ka babaturanana nyetél anjeunna janten anjeunna naros Enya, ku cara nempatkeun kartu dina locker dirina tanpa idin na. Teu sadar manéhna, Enya nyokot liking ka anjeunna nalika anjeunna confesses ka dirina tur sabenerna narima kaluar jeung manehna.

Hajimete no Gal Usum 2
Hajimete no Gal Usum 2

moment ieu amplified, nalika Enya engke ngabéwarakeun ka sakumna kelas yén maranéhna duaan ayeuna keur bobogohan.

Ieu ngabalukarkeun gangguan badag di kelas jeung dulur anu amazed tur bingung yén ieu téh bener lumangsung! Enya nyaéta awéwé anu geulis sareng keren, janten katingalina aneh pisan yén anjeunna kaluar junichi dibere status SMA na jelas.

Tungtung Hajimete no Gal

Ayeuna tungtung tina Hajimete no Gal éta geulis nu ngayakinkeun, jeung Enya jeung junichi tungtungna babarengan. Ieu jenis happy ending ogé. Teu siga Scums Kahayang dimana ending pisan depresi sarta dua karakter utama teu meunang naon maranéhna rék. Kadua tokoh utama ngagaduhan naon anu dipikahoyong.

Ieu bisa jadi teu jadi tanda alus pikeun sababaraha anime fans sakumaha eta bisa hartosna yén anime moal diteruskeun langkung lami ti éta. Sanajan kitu, ieu bisa jadi teu kasus pikeun loba alesan.

The Hajimete euweuh Gal Manga Situasi

salaku tina 26th Oktober 2021, parantos aya 13 Jilid tina manga ditulis. Warta alus nyaeta ngan 5 tina manga jilid pikeun Hajimete no Gal geus diadaptasi. Anjeun tiasa ningali tina gambar di handap nu aya geus loba deui manga jilid tina Hajimete no Gal nu geus diterbitkeun. Janten ieu hartosna kitu Hajimete no Gal bakal meunang season 2?

Hajimete no gal Usum 2
Hajimete no gal Usum 2

nu Magna jilid nu geus dikurilingan téh jilid manga ku nu aslina Anime Hajimete no Gal geus dijieun jeung diadaptasi. Sakumaha anjeun tiasa tingali, masih aya 7 jilid langkung manga pikeun diadaptasi. Kitu ogé ieu kuring ogé hoyong nambihan yén éta manga masih lumangsung. Éta masih tacan dugi ka tungtung sareng henteu nunjukkeun tanda-tanda pikeun ngalakukeunana.

Bakal Hajimete no Gal Season meunang usum 2?

Hajimete no Gal éta Anime pohara populér nu kuring sorangan ngarasakeun pisan. Hajimete no Gal ngagaduhan lalu lintas nalika kaluar sareng ieu ngan ukur langkung ageung sareng langkung ageung.

Tokoh utama éta likable, Peta jasa Harem sarta Fan nampi ogé sarta antagonis (utamana aya euweuh antagonis dina séri) Yukana éta hit kalawan ampir dulur anu lalajo acara. Sapertos anu urang nyarios sateuacanna, Anime parantos diadaptasi dugi ka 5 jilid tina manga, sareng OVA khusus ogé dileupaskeun ogé.

Ku kituna kalayan 7 jilid masih kudu diadaptasi, sarta kalawan manga masih lumangsung sarta némbongkeun euweuh tanda slowing handap, sigana yakin yén hiji usum 2 tina Hajimete no Gal geus pasti dina garis pikeun produksi. Boh ku pausahaan produksi aslina Jōtarō Ishigami Ichigo Yamada atawa parusahaan produksi hayang pisan séjén daék nyandak kana peran éta.

Sanajan geus bari saprak episode panungtungan tina Hajimete no Gal dirilis, eta pasti teu hartosna yén anime moal dituluykeun. Di handap ieu aya 4 alesan utama Hajimete no Gal kudu meunang kadua:

  1. Aya geus loba anime anu parantos hiatus kanggo waktos anu lami. Ngan balik deui sanggeus istirahat. Hideung Laguna jeung Pinuh Metal panik mangrupa conto sampurna.
  2. Anime diadaptasi 5 jilid tina manga, samentawis masih aya 7 jilid deui anu kedah diadaptasi.
  3. Sanajan kabeh Hajimete no Gal Manga geus katutupan, masih bing ditulis nepi ka kiwari.
  4. The hype pikeun Hajimete no Gal aya na hayang keur Usum 2 pisan noticable, Usum Kadua mangrupakeun ide nu sae.

Alesan ieu, urang nyimpulkeun yén usum kadua tina Hajimete no Gal pisan lumrah tur sagemblengna mungkin. Sadaya komponén utama pikeun usum anu bakal diciptakeun aya, sareng sababaraha harepan, urang kedah ningali usum kadua!

Iraha Hajimete no Gal Season 2 Release?

CV ngira-ngira yén produksi hiji Usum 2 tina Hajimete no Gal bakal ngamimitian sakali sababaraha jilid deui manga geus diadaptasi. Sahenteuna 1 atawa 2. Ieu jilid sésana nu kudu. Henteu kedah adaptasi sadayana 7, aranjeunna tiasa dimimitian ku 5 jilid.

Hajimete no Gal Usum 2
Hajimete no Gal Usum 2

Janten, ti saprak 7 tina 5 anu diperyogikeun parantos ditulis, maka waktos éta usum 2 Hajimete no Gal geus rada deukeut. Kalayan langkung ti cukup eusi anu ditulis pikeun diadaptasi ku perusahaan produksi, sigana pasti yén Usum 2 bakal dileupaskeun sakitar 2022. Panginten malah Désémber, sapertos éta nalika OVA dileupaskeun.

Urang estimasi éta Hajimete no Gal usum 2 bakal dileupaskeun sakitar waktos atanapi salami 2022. Kami ngarepkeun tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun, sadayana anu kami nyarioskeun ka anjeun faktual sareng jujur. Sarta kami ogé yakin conclusions kami anu realistis tur dumasar. Kami ngarepkeun tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun sakumaha anu sakuduna. Punten tong hilap kanggo dinten anu saé, bagikeun, koméntar, sareng resep tulisan ieu.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »