Anime Dina-jero Potensi / Kaluaran Datang

Kumaha Beurat Dumbbells Anu Anjeun Angkat? Usum 2 Rumor

Dumbbel Nan Kilo Moteru atawa dina basa Inggris "Kumaha Beurat Dumbbells Anjeun Angkat” mangrupikeun salah sahiji Anime anu langkung pikaresepeun sareng émut anu kuring tonton ti saprak ngamimitian anime. Sanajan ngan aya 12 épisode Pikeun kuring ngarasakeun, abdi tetep nonton eta nepi ka episode panungtungan. Janten, dina tulisan ieu, kuring badé ngabahas kamungkinan Kumaha Beurat Dumbbells Anu Anjeun Angkat? Usum 2 sareng bahas rumor di tukangeunana.

Cara warni tur caang Dumbbel Nan Kilo Moteru digambar ngajadikeun eta pisan gampang pikeun lalajo jeung ngarasakeun. Sareng jujur ​​kuring pikir anjeun bakal gaduh waktos anu saé ningali éta sapertos kuring. Éta sanés dina genre roman sareng langkung komedi, tapi tetep pikaresepeun pisan pikeun ditonton.

Carita anu lucu, informatif sareng pikaresepeun anu pikaresepeun pikeun ditonton sareng kuring malah diajar sababaraha hal ngeunaan latihan fisik anu kuring henteu sadar, janten sacara téori, kuring saleresna gaduh sababaraha kagum pikeun acara éta kusabab nilai-nilai informatifna.

Narasi Umum

Carita utama cukup lempeng tur basajan tur revolves sabudeureun hiji mahasiswa disebut Hibiki. Kusabab istirahat kuliah terakhirna, anjeunna perhatikeun yén anjeunna parantos beurat sacara fisik.

Kalayan prospek janten langkung pikaresepeun pikeun lawan jenis, Hibiki sadar yén anjeunna kedah ngirangan beurat sareng nampi awak anu dipikahoyong pikeun nyugemakeun harga diri sareng janten sacara konvensional langkung pikaresepeun pikeun lawan jenis.

Di jalan balik ti sakola sobat pangalusna nya Ayaka catetan yén manéhna geus miboga beurat ngaliwatan hiji periode waktu, sarta warns dirina yén meunang kabogoh moal hiji tugas gampang lamun manehna teu ngamimitian boh bade diet dahareun, atawa committing mun latihan biasa.

Engké, hibiki mutuskeun pikeun ngagabung sareng gim anyar anu nembé dimimitian di kota tempat aranjeunna hirup. Anjeunna katarik ku éta kusabab reputasi anu saé sareng sipat anu pikaresepeun.

Najan kitu, Hibiki mendakan éta pinuh ku binaragawan anu ngan ukur aya pikeun dasarna ningkatkeun massa awakna sareng "janten ageung-gancang". Tapi manehna jeung gadis sejen nelepon Akemi, ogé gabung gim.

Sateuacanna, éta dicatet yén Akemi langkung sumanget kana kagiatan anu Hibiki sareng dirina sorangan kalibet dina éta hibiki tapi ieu kadang ngadorong Hibiki pikeun nyobaan malah harder.

Éta diungkabkeun yén alesanana Akemi sumanget pisan ngeunaan damel sareng gim anu aranjeunna hadiri sacara umum nyaéta kusabab anjeunna ngagaduhan jimat otot. Ieu katingalina ngajantenkeun Sakura henteu raoseun, tapi sanaos anjeunna mutuskeun ngiringan gim sabab katarik ku palatihna Ceu Machio.

Sakabéh séri nawiskeun wawasan ngeunaan latihan fisik sareng mangrupikeun produksi énggal anu bakal datang, anjeun tiasa ngarep-ngarep ningali langkung seueur ngeunaan ieu dina Kumaha Beurat Dumbbells Anjeun Angkat? Usum 2 hébat sabab kuring resep ieu bagian tina Anime.

Ieu ngan téori tapi atoh, nu utama 12 episode dasarna Hibiki jeung karakter sejenna palatih pribadi ngajarkeun aranjeunna cara anyar pikeun digawé kaluar. Sigana teu pisan metot mun anjeun nempatkeun eta kawas éta, tapi kuring manggihan Dumbbel Nan Kilo Moteru pisan pikaresepeun pikeun lalajo malah rada lucu. Komo Arnold Schwarzenegger ngajantenkeun épisode-épisode anu salajengna, anu kuring mendakan lucu pisan.

Pondokna, upami anjeun nembé ningal hal anu hanjelu sareng murung sapertos Scum's Wish atanapi Clannad, kuring nyarankeun pisan anjeun masihan jam tangan Dumbbel Nan Kilo Moteru sabab sigana anjeun moal kuciwa. Éta henteu érotis teuing, éta henteu teuing ti luhur sareng éta lucu ogé.

Tokoh utama

Anime ieu sigana ngan boga hiji karakter, kumaha oge, aranjeunna museurkeun kana sakabéh karakter ogé tapi lolobana ngeunaan lalampahan hiji karakter ieu jeung jalma manehna meets sapanjang jalan pikeun ngalatih.

Sakura Hibiki, atawa "Hibiki" sakumaha manehna disebut ku sobat nya, nyaeta murid anu attends gim dina séri. Manehna teh energetic sarta ngabogaan karakter endah. Nanging, tujuan utami na dina séri éta nyaéta pikeun meunangkeun physique anu dipikahoyong anu dipikahoyong. Ieu jelas ditémbongkeun dina episode mimiti jeung saméméhna ti séri, sarta eta susunan up naratif kacida alusna.

Manéhna ngabogaan pangabutuh basajan jeung tujuan jeung hayang manggihan kabogoh kawas babaturan sakelas nya. Anjeunna resep tuang tuangeun anu béda-béda sareng anjeunna henteu (sanes éta masalah) sieun nyatakeun cintana kana tuangeun sareng khususna ngonsumsi tuangeun dina waktos anu béda dina sapoe.

Sub Karakter

Karakter ieu hébat dina nyadiakeun atmosfir alus keur acara jeung kuring bener ngarasakeun ningali aranjeunna dina séri ieu. Sabenerna aya sababaraha karakter anu henteu kalebet dina séri, sareng anjeun tiasa mendakan karakter ieu dina manga asli (jelas).

Ieu kalebet lanceukna Sakura sareng sababaraha karakter sanés di gim sareng lokasi sanés.

Éta henteu ngaganggu kuring yén aranjeunna henteu kalebet karakter ieu dina anime, tapi éta tiasa ngaganggu anjeun. Kuring perhatikeun yén seueur peminat manga asli nyarios yén aranjeunna gumbira sareng gumbira ngeunaan adaptasi anime.

Anjeun malah bisa maca komentar dina episode on Funimation upami henteu percanten ka abdi. Paduli, sigana éta Kompor Kobo ngalakukeun padamelan anu saé dina adaptasi manga kana séri animasi.

Janten bakal aya Kumaha Beurat Dumbbells Anu Anjeun Angkat? Usum 2?

Tungtung ka Dumbbel Nan Kilo Moteru henteu leres-leres konklusif, tapi naha ieu hartosna urang bakal ningali séri deui pikeun usum 2? Nepi ka 2020, 9 jilid parantos ditulis, sareng sacara téknis, manga masih dijalankeun, (2016 - Ayeuna) hartosna langkung seueur eusi anu ditulis ku pangarang (Yabako Sandrovic) teras diilustrasi ku MAAM.

Ieu ngandung harti yén aya kamungkinan pikeun usum 2, sakumaha manga masih keur ditulis sahingga aya eusi pikeun adaptasi anime ngagunakeun. Ieu kusabab lolobana animes diadaptasi tina manga ditulis ku panyipta aslina maranéhanana.

Kami henteu nyatakeun yén usum ka 2 Dumbbel Nan Kilo Moteru pasti, tapi anu urang tiasa nyarios nyaéta popularitas adaptasi anime anu signifikan sareng éta dipikacinta di kalangan peminat sareng kritik, sareng kuring ogé ogé. Kusabab kitu, kamungkinan pikeun usum 2 tina séri ieu tinggi, sareng kami bakal kaget upami produksi pikeun usum 2 henteu kajantenan. Jujur, urang moal tiasa mastikeun pasti upami usum ka 2 bakal lumangsung tapi kami yakin éta bakal kajadian.

Iraha Kumaha Beurat Dumbbells Anu Anjeun Angkat? Usum 2 hawa?

Kami bakal nyarios yén upami usum 2 bakal dilaksanakeun sareng produksi parantos réngsé pikeun usum 2 maka kami bakal ngarepkeun usum 2 janten perdana atanapi pastina ditayangkeun iraha waé antara 2022 sareng 2023.

Kami bakal ngagambar garis dina 2024 kusabab alesan anu jelas sareng bakal ngira-ngira yén usum énggal bakal kaluar iraha waé telat taun payun. Dibikeun popularitas anime sareng kanyataan yén manga masih kedah ditulis, kami yakin bakal aya usum 2.

Kami henteu nyarioskeun ka anjeun, jalma anu maca blog ieu, yén bakal aya 100% pasti usum 2, tapi anjeun tiasa ningali dimana kami asalna. Janten naon anu urang ngarepkeun nyaéta usum 2 dumasar kana manga anu tiasa, sareng mugia bakal ditulis.

Ogé, nalika urang nyarios yén penting pikeun dicatet yén tungtung Dumbbel Nan Kilo Moteru henteu konklusif, kami hartosna yén urang henteu kantos ningali Hibiki mendakan patandingan pikeun dirina tina lawan jenis sareng dina pendapat kuring, éta henteu pisan. ngayakinkeun. Janten mudah-mudahan, upami usum 2 kajantenan, éta bakal nyandak dimana usum kahiji tinggaleun.

Peunteun pikeun usum 1 Dumbbel Nan Kilo Moteru:

Rating: 4 ti 5.

Upami anjeun resep maca blog ieu sareng blog kami sacara umum punten masihan sapertos sareng nunjukkeun dukungan anjeun ku resep sareng nuturkeun Cradle View. Ieu bakal leres-leres ngabantosan urang nalika urang gaduh langkung seueur eusi anu direncanakeun sareng siap dipasang. Hatur nuhun parantos maca sareng salami dinten anu saé.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »