nyokot top

Top 10 Anime Sarua jeung Shimoneta

Shimoneta nyaéta sét anime di dunya dimana konsép guyonan kotor teu aya. Sex jeung kagiatan sarupa séjénna anu harshly diawaskeun ku kakuatan otoritatif disebut skuad disiplin atawa panitia. Di dunya pikaboseneun ieu, aya hiji karakter anu conforms kana cara anyar tina modesty. Ngaranna Ayame Kajou sareng anjeunna moal ngantep saha waé anu ngeureunkeun pidato bébasna. Janten dina daptar ieu, urang badé ngalangkungan Top 10 anime anu sami sareng Shimoneta. Sababaraha ieu moal sadia dina platform béda, sababaraha ngan sadia dina Funimation atawa Netflix contona.

10. Kaguya Sama! Cinta Nyaéta Perang

Anime sarupa Shimoneta
© A-1 Pictures (Kaguya Sama: Love Is War)

Love Is War nampilkeun 3 karakter utama sareng carita anu pikaresepeun pisan dina mimiti. Carita ieu nuturkeun dua tokoh dina OSIS anu duanana silih pikanyaah. Hiji-hijina masalah nyaéta aranjeunna isin teuing pikeun ngaku cinta ka anu sanés. Sabalikna, aranjeunna ngagunakeun taktik sareng metode anu sanés pikeun narik anu sanés pikeun ngaku supados aranjeunna henteu kedah janten anu ngalakukeunana.

Kaguya Sama mangrupikeun anime anu saé sareng nampilkeun setting anu sami sareng Shimoneta dina hal sakola. Aranjeunna duanana disetél di lokasi ieu sanaos Shimoneta lumangsung di sadaya penjuru Jepang sareng kota-kota Jepang.

The two anime feature the same sort of chaotic atmosphere and scenes we see in Shimoneta so we would suggest you give Kaguya Sama Love Is War a go as it’s certainly worth the watch if you haven’t already watched the series. There are currently 2 seasons available on Funimation with English subtitles for both as well as a third season coming soon and there is no doubt that Kaguya Sama is one of the best Anime similar to Shimoneta to watch right now.

9. Ben-Ka

Anime sarupa Shimoneta
© David Production (Ben-To)

Ben-Ka follows the story of a small group of Highschool students who try to buy half-priced Ben-To. There’s a catch though, the Ben-to they want to buy is only half-priced to those who can afford to risk their lives to get it. Everyone from around this area of Japan comes to this store in order to fight over who gets the last few Ben-To’s, only the strongest and most cunning fighters will survive and get the last Ben-To’s that are available.

The story features many fight scenes and other sexual scenes which are similar to the ones in Shimoneta. Ben-Ka is a pretty underrated anime and many people don’t know about it so we would be happy if you could give it a go. The series is on Funimation with an English dub available.

8. SMA DXD

© TNK (Highschool DXD)

Highschool DXD nuturkeun carita saurang lalaki anu ditelasan ku awéwé nalika anjeunna nyandak jiwana. Anjeunna teras dipasihan kasempetan kadua ku dewi sétan anu masihan anjeunna kahirupan anu sanés upami anjeunna janten abdi pikeun bumina, The House Of Gremory. Anime nyaéta tipe Harem tina anime jeung ciri hiji karakter utama jalu jeung sakabeh host séjén "babes sétan" di sisi na.

The main character Issei Hyoudou aims “to be the Harem King” and wants nothing to stand in his way from getting this title, not even his queen Rias Gremory, who is in the House Of Gremory. There are 4 seasons on Funimation to watch, all with English dubs as well as the first season of this anime is on Netflix with an English dub available. With that said, it’s also important to add that this is a great Anime similar to Shimoneta.

7. Waktos Éta Kuring Énginarnasi Salaku Lendir

© Bandai Namco Entertainment (That Time I Got Reincarnated As A Slime)

Anime ieu mangrupa anime tipe fantasi sarta nuturkeun carita hiji lalaki anu tiwas sarta reincarnated di dunya sejen salaku slime ngaranna Rimuru. Séri éta ditayangkan ti 2 Oktober 2018, nepi ka 19 Maret 2019, dina Tokyo MX sareng saluran anu sanés.

That Time I Got Reincarnated as a Slime nyaéta séri anime televisi 2018 dumasar kana séri novel ringan anu ditulis ku Fuse. Séri ieu ngagaduhan 25 épisode sareng 5 OVA dina usum anu sami. Sadaya épisode ieu ngagaduhan dub Inggris anu sayogi.

6. Prajurit bikini

Anime sarupa Shimoneta
© Feel PRA (Bikini Warriors)

Bikini Warriors nuturkeun carita anime fantasi anu dipuseurkeun di sabudeureun sakelompok prajurit awéwé anu damel pikeun milarian usaha énggal. Sanaos épisodena pondok pisan, sakitar 5 - 7 menit masing-masing masih tiasa ngahibur pikeun seueur.

These scenes in Bikini Warriors are mostly ecchi and Harem types of anime and all of the main characters in Bikini Warriors are female. The group goes on various adventures and gets into all kinds of trouble. This show is a hit or miss and is available on Funimation to watch. There are 12 episodes available on Funimation which has an English dub. It’s also a another Anime that is very similar to Shimoneta

5. Rosario + Vampir

© GONZO (Rosario Vampire)

Rosario Vampire mangrupakeun anime pohara populér sarta memorable nu kaluar dina 2008. Hal ieu dipuseurkeun di sabudeureun hiji sakola ngan pikeun monster di dunya manusa anu muncul salaku manusa dina penampilan maranéhanana tapi anu sabenerna monster dina kahirupan nyata. Tskune ngora ngahaja naek beus anu salah dina hiji dinten nuju sakola sareng dicandak ka sakola énggal kanggo monster, kumaha ogé, murid-muridna sadayana dina wujud manusa janten anjeunna henteu nyangka nanaon anu luar biasa.

Tskune lajeng meets Moka sarta ragrag asih dirina, kumaha oge, ayeuna teh lajeng ngungkabkeun yén Moka mangrupakeun vampir sarta hayang getih Tskune urang salaku aroma nya intoxicating tur pikaresepeun pikeun dirina. Carita teras nuturkeun Tskune nyobian nyocogkeun sareng henteu kéngingkeun identitas asli na (manusa) anu diungkabkeun ka sadaya monster anu sanés. Moka manggihan yén manéhna téh manusa, tapi ogé ngajagi manéhna. Rosario + Vampire pasti nampilkeun yén ecchi sareng Hamre jinis anime anu muncul dina Shimoneta sareng seueur pisan adeganana. Upami anjeun teu acan nyobian anime ieu kami nyarankeun anjeun ngalakukeun, anjeun moal kuciwa.

4. Kumaha Beurat Dumbbells Anjeun Angkat?

Anime that are similar to Shimoneta
© Doga Kobo (Sabaraha Beurat Dumbbells Anu Anjeun Angkat?)

Carita ngeunaan Kumaha Beurat Dumbbells Anu Anjeun Angkat? basajan pisan, ngomong sahanteuna, tur éta gampang nuturkeun. Hal ieu dipuseurkeun di sabudeureun 17 taun heubeul Sakura Hibiki atawa ngan "Hibiki" sakumaha manehna disebut ku sobat nya anu hayang leungit sababaraha beurat saméméh mimiti usum panas jadi manehna boga kasempetan leuwih hadé pikeun ngamankeun kabogoh antukna.

Carita saleresna henteu palinter sareng henteu saé ditulis tapi pikaresepeun pisan pikeun ditingali. Éta ngeunaan sagala cara anjeun tiasa latihan sareng janten fit henteu ngan ukur di gim tapi di bumi. Manehna nyieun sababaraha babaturan salaku hasilna sarta aranjeunna dianggo kaluar babarengan. Manehna oge ukur ngagabung di mimiti sabab manehna boga naksir atra on palatih pribadi nya tapi engké nyadar yén manéhna enjoys digawé kaluar. Éta pasti ngagaduhan sababaraha jinis adegan anime ecchi sareng harem di dinya sareng ieu dibuktikeun sapanjang jalan, sadaya tindakan éta seueur pisan dina How Heavy Are The Dumbbells You Angkat?

3. D-Frag!

© Brain’s Base (D-Frag!)

Kami parantos ngaliput D-Frag dina kami Top 10 Irisan Hirup Anime Pikeun Lalajo Dina Funimation artikel tapi lamun anjeun teu wawuh jeung anime ieu nuturkeun carita klub sakola dipuseurkeun di sabudeureun kreasi kaulinan. Éta ngeunaan Kazama Kenji, anu kusabab sababaraha alesan "nganggap anjeunna nakal" dugi ka anjeunna "sareng geng-gengna" mendakan sakelompok budak awéwé anu langkung "ngerakeun" tibatan anjeunna.

Anjeunna, sareng kuring nyarios "Shanghaied kana gabung klubna, naon anu bakal kajadian dina kahirupan sapopoe ti saprak éta?" Éta anime anu gancang-gancang sareng gampang pikeun ngamimitian nonton sareng asup. Ayeuna aya 1 usum sayogi dina Funimation sareng dub Inggris ogé sayogi.

2. Buah Grisaia

Anime sarupa Shimoneta
© Studio Eight Bit (The Fruits Of Grisaia)

The Fruits Of Grisaia nuturkeun carita puseur nonoman dijaga pikeun panangtayungan grup katresna anu husus. Aranjeunna ditangtayungan tur disebut buah dipilih. Tokoh utama urang, Yuuji Kazami ayeuna ngagabung ka sakola ieu sareng kaget ku carita pribadina nalika aranjeunna ngungkabkeun ka anjeunna kumaha aranjeunna cicing di tempat suci ieu.

Yuuji must protect the girls from any attackers as they annoy and question him daily. The series shares some of the Harem and echi type scenes we get from Shimoneta and we can see they are somewhat similar. It’s quite a hard anime to begin watching and get into, however, the ending is very good and it’s very emotional. One thing is for sure though, this Anime is one of the best Animes similar to similar to Shimoneta

1. SMU Maot

© Madhouse (SMA Of Dead)

Upami anjeun resep Shimoneta maka anjeun pasti bakal resep Highschool Of The Dead anu sabagean salah sahiji jinis anime Harem, kalayan hiji tokoh utama lalaki, pasti aya sababaraha tindakan éta. Carita nuturkeun sakelompok murid SMA nalika anjeun nebak, enya kiamat Zombie.

Grup éta kajebak di sakola sareng kedah salamet nalika ngajauhan Zombies sareng angkat ti hiji tempat anu aman ka tempat anu sanés. Carita nampilkeun seueur adegan Harem sareng séksual anu urang tingali di Shimoneta.

Éta pasti diulas ngeunaan jumlah waktos anu sami dina anime, éta anime anu saé sareng upami anjeun henteu acan nyobian éta kami nyarankeun anjeun ngalakukeun. Highschool tina maot sadia on Funimation sarta ngan aya hiji mangsa sadia kalawan dub Inggris. Anjeun tiasa maca tulisan kami dina usum 2 Highschool Of The Dead Ieuh.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »