anime Potensi / Kaluaran Datang

My Dress-Up Darling Season 2 Nyaéta "Kamungkinan pisan" Ceuk Sumber

Talks for a My Dress Up Season 2 anu anyar parantos dijalankeun, sareng Anime anu kasohor pisan disetél pikeun usum anu suksés. Usum anyar My Dress-Up Darling tiasa gancang pisan di produksi. Nepi ka ayeuna, Usum 2 teu acan diumumkeun, boh ku situs resmi atanapi ku Twitter pikeun My Dress-Up Darling. Kami bakal ngajawab sadaya patarosan sareng ngabahas sadayana anu anjeun kedah terang pikeun sékrési ieu.

Perkiraan waktos maca: 5 menit

My Dress-Up Darling Season 2 parantos didamel! Anime My Dress-Up Darling anu populér bakal kéngingkeun sekuel. My Dress-Up Darling nyaéta Nyiksikan tina Kahirupan Anime roman. Marin jeung gojo duanana bakal balik pikeun usum kadua. Urang teu tiasa ngantosan ningali naon anu lumangsung salajengna pikeun dua lovebirds ieu!

Anime anu pang populerna anu dipuseurkeun sakitar 2 murid anu duanana ngabagi minat anu sami parantos janten salah sahiji Anime anu paling ditingali Crunchyroll. Ku sabab kitu, kamungkinan pisan bakal kéngingkeun usum 2.

Janten bakal My Dress-Up Darling diénggalan dina Crunchyroll?

Leres, kamungkinan pisan yén My Dress-Up Darling bakal uih deui sareng urang bakal ningali gojo jeung Marin deui. Usum anyar, upami ditayangkan, bakal dileupaskeun Crunchyroll pikeun palanggan maranéhanana. Jalma anu teu mayar Crunchyroll kudu ngadagoan saeutik contona.

Anjeun moal ningali Anime muncul di tempat sanés kecuali dina situs anu haram contona. Janten upami anjeun henteu ngadaptarkeun Crunchyroll, Anjeun bisa jadi hoyong mertimbangkeun eta sangkan anjeun pernah sono episode anyar lamun leuwih My Dress-Up Darling eusi aires.

Naha My Dress-Up Darling Season 2 kamungkinan?

Alesan anu My Dress-Up Darling Season 2 kamungkinan, sabab mimitina, Anime ieu kasohor pisan. Nalika usum mimiti Anime dirilis, éta manga kungsi dijual leuwih 5 juta éksemplar. Ieu kontras jeung leuwih 1 juta eta kungsi dijual ngan saméméh release.

My Dress-Up Darling Season 2 kamungkinan

titik sejen mertimbangkeun bakal yén Anime meunang dub Inggris, ieu tanda alus yén Anime téh populér tur suksés. Ieu biasana ngan ukur kajantenan ka Anime anu poténsial.

Tungtungna, loba tulisan dina Twitter ku sababaraha produser acara urang jeung matak, geus ngomong yén hiji "musim 2 bakal jadi hébat" na yén sanggeus leuwih bab Manga dileupaskeun, bakal "leuwih dipikaresep". Kami pamustunganana yakin yén My Dress-Up Darling Season 2 kamungkinan pisan.

Iraha My Dress-Up Darling Season 2 bakal ditayangkeun?

ti mimiti Témbong Lawu teu boga informasi anyar dina nalika Anime anyar bakal ngaleupaskeun, urang ngan bisa speculate. Warta anu saé nyaéta yén kami diperkirakeun yén éta moal lami dugi ka usum kadua My Dress-Up Darling sumping ka fans.

Urang bakal disebutkeun yen dibere popularitas Anime, éta kudu datang ka fans mana ti telat 2022 sababaraha situs geus ngadawuh, atawa mimiti 2023. Janten dugi ka waktos éta, fans kedah ngantosan My Dress-Up Darling Season 2 dileupaskeun.

Naon anu bakal ditingalikeun ku My Dress-Up Darling?

Carita My Dress-Up Darling bakal diteruskeun sareng urang bakal ningali sadaya karakter anu muncul dina usum éta ngadamel penampilan énggal dina Anime. Usum anyar bakal lepas tina naon anu urang tingali ku dua karakter utama, gojo jeung Kitagawa.

Kami ningali ieu dina sababaraha épisode engké My Dress-Up Darling, dimana dua tokoh utama ngagaduhan sababaraha kaayaan séksual. Salah sahijina nyaéta dimana Marin tungtungna tunggang gojo dina cara pisan seksual.

My Dress-Up Darling Season 2
My Dress-Up Darling Season 2 Nyaéta "Kamungkinan pisan" Sumber Ucapkeun - baca deui di cradleview.net

Ieu ampir dipastikeun yén ieu bakal neruskeun di Anime, jeung Marin sarta hubungan poténsi Gojo urang dibawa ka tingkat salajengna. Naha anjeun pikir Marin jeung gojo bakal nyieun pasangan alus jangka panjang? Hayu urang terang dina komentar di handap.

Naon palaku pikeun My Dress-Darling?

Urang bakal ningali seueur karakter anu balik ti usum 1 adaptasi Anime My Dress-Up Darling dina usum anyar. Pemeran pikeun Anime My Dress-Up Darling nyaéta kieu:

  • Shoya Ishige portrays gojô Wakana.
  • Hina Suguta ngalaksanakeun Kitagawa Marin.
  • Atsumi Tanezaki ayeuna Inui Sajuna.
  • Atsushi Ono Fitur Gojou Kaoru.
  • Hina Yomiya ngagambarkeun Inui Shinju.
Bisa jadi aya My Dress-Up Darling Season 2
Marin katingalina sieun dina My Dress-Up Darling.

Ieu karakter hébat bakal nyieun sababaraha appearances denok di Anime, jeung karakter anyar ogé muncul nu ngan geus di Manga jadi jauh. Pikeun ayeuna mah, éta sakabéh urang bisa nyebutkeun ngeunaan My Dress-Up Darling Season 2. Pariksa kami review on My Dress-Up Darling sareng wartosan kami upami anjeun resep.

Naha anjeun resep kana tulisan ieu? Upami anjeun parantos, punten like sareng bagikeun postingan ieu. Anjeun ogé tiasa ngantunkeun koméntar anjeun di handap, kami hoyong ngadangu naon anu anjeun carioskeun. Lian ti éta, punten ngadaptarkeun kiriman email kami di handap supados anjeun henteu pernah sono apdet nalika kami ngeposkeun kontén énggal. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »