umum nyokot top

Dub Romance Anime Pikeun Lalajo

Kusabab Anime janten populer pisan ayeuna, dubs tina Anime populér jauh langkung umum tibatan nalika éta anime ieu ngan take off. Anjeun tiasa ningali sabagéan ageung Anime karesep anjeun dina dubs anu saé pisan sareng ngahasilkeun anu ngabantosan anjeun ngartos hartos saleresna Anime sareng ngajantenkeun langkung pikaresepeun. Dina postingan ieu, ieu Top Dub Romance Anime Pikeun Lalajo. Ieu aya dina seueur platform sapertos Crunchyroll, Funimation, Netflix, Hulu jeung Retro naksir. Kami ngarepkeun anjeun resep kana daptar ieu anu ngandung dubs Inggris sareng seueur deui.

Ieu mangrupikeun Top Dub Romance Anime

Tanpa reureuh salajengna, hayu urang lebet kana Top Dub Romance Anime anu urang kumpulkeun Témbong Lawu. Kami ngarepkeun sadayana anime énggal sareng lami ieu bakal dipikaresep ku sadaya pengikut sareng pemirsa urang. Ieu sadayana di Inggris dubs teras salajengna. kami miharep anjeun mikaresep aranjeunna. Gaduh senang jeung daptar ieu!

Golden Time

Golden Time
Golden Time, Banri jeung Kaga

Golden Time mangrupa Anime heubeul ti mimiti 2000s, tapi budak lalaki eta boga carita hébat jeung karakter malah hadé. Ieu mangrupikeun salah sahiji Anime anu langkung lami anu kuring tonton dina perjalanan nonton Anime. Golden Boy ngabejaan carita pasangan asih anu ngaliwatan babagi adil maranéhanana masalah. Palaku utama, Banri, nyaéta murid rajin anu mikanyaah sasama muridna.

Nalika anjeunna meets hiji awéwé disebut Koko Kaga, saha anjeunna lajeng ragrag asih. Éta dugi ka anjeunna kacilakaan sareng sadayana robih. Pasihan Anime ieu upami anjeun resep Dub Romance Anime To Watch. The dub of Golden Time pohara alus.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4.5 ti 5.

Kahayang Scum

Dub Romance Anime Pikeun Lalajo
Dub Romance Anime To Watch - tonton di dieu

Scum's Wish mangrupikeun Anime anu kami parantos katutupan di Cradle View. Carita nuturkeun sababaraha murid di sakola anu duanana bogoh ka jalma dina kahirupan maranéhanana anu aranjeunna henteu tiasa gaduh pikeun sagala rupa alesan.

Duanana ngabentuk hubungan dina basa aranjeunna silih bantosan ngaliwatan kalakuan seksual sareng kanyamanan dina cara pikeun ngatasi kanyataan yén aranjeunna henteu tiasa gaduh anu aranjeunna dipikacinta.

Kami parantos ngadamel tulisan ngeunaan Kahayang Scum Season 2 jeung Kahayang Scum urang Dijelaskeun. Kami ogé parantos ngadamel tulisan ngeunaan peran Akane urang jeung Hanabi. Anjeun pasti kedah masihan Anime Romance hanjelu ieu.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 5 ti 5.

Ngomong kuring bogoh ka anjeun

Ucapkeun Abdi bogoh ka anjeun Dub Romance Anime Pikeun Lalajo
Ucapkeun I Love You Dub Romance Anime Pikeun Lalajo dina cradleview.net

Ngomong kuring bogoh ka anjeun nyaeta sejen Anime heubeul ti 2012. Eta ngabejaan carita ngeunaan Méi Tachibana rumaja anu kagok sacara sosial anu henteu ngan ukur percaya yén silaturahim ditungtungan ku panghianatan, tapi ogé henteu kantos gaduh kabogoh dina sadayana. 16 taun tina ayana.

Manehna meets budak sejen dina taun nya anu pisan pikaresepeun tur nice ka dirina. Katresna anu sanés timburu sareng caritana dimimitian, kami nyarankeun anjeun masihan Dub Romance Anime To Watch ieu. Ieu Anime pisan amis.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4.5 ti 5.

Spy X kulawarga

Nenjo X Kulawarga Dub Romance Anime To Watch
SPY X FAMILY Dub Romance Anime Pikeun Lalajo di cradleview.net

Nénjo X Kulawarga mana saperti kieu: A nenjo dina misi Undercover nikah jeung adopts anak salaku bagian tina panutup na. Pamajikan sareng putrina gaduh rahasia sorangan, sareng sadayana tilu kedah narékahan pikeun tetep babarengan.

A nenjo dina misi Undercover nikah jeung adopts anak salaku bagian tina panutup na. Anime ieu mangrupikeun Anime énggal anu nembé ngagaduhan usum kahijina. Éta mangrupikeun Anime Dub Romance anu saé pikeun Dilalajoan sareng dihurungkeun Crunchyroll.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 5 ti 5.

Cium Anjeunna Henteu Kuring!

Kiss Him Not Me on Top dub anime roman pikeun lalajo
Kiss Him Not Me on Top dub anime roman pikeun lalajo on cradleview.net

Kiss Me Not Him nyaéta carita Romantis anu lucu ngeunaan budak awéwé di sakola anu henteu resep pisan ku budak lalaki sareng henteu pikaresepeun pisan. Hiji poé manéhna cicing di jero pikeun jadi lila yén manéhna leungiteun loba beurat jeung robah penampilan nya jadi manéhna kasampak pikaresepeun ayeuna. Ujug-ujug, manehna metot grup anyar babaturan lalaki sarta aranjeunna masing-masing nyoba nyieun kabogohna. Téh mangrupa Anime harem sabalikna.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 3.5 ti 5.

Cinta Tyrant

Cinta Tyrant on Top dub roman anime pikeun lalajo
Cinta Tyrant on Top dub roman anime pikeun lalajo

Love Tyrant mangrupikeun Anime anu populer ngeunaan Kiss Note, anu mangrupikeun notebook anu kuat anu ngajantenkeun saha waé anu gaduh nami anu ditulis babarengan bakal langsung murag asih upami aranjeunna saling cium henteu paduli kaayaan naon waé. Barang gaib sareng dalit ieu milik malaikat anu namina Guri anu tugasna salaku cupid nyaéta nyiptakeun pasangan. Sanajan kitu, manehna ngahaja nulis handap Aino Seiji, murid SMA biasa, sarta iwal anjeunna kissings batur, Guri bakal maot.

Manehna convinces Seiji mun balik cium naksir na, Hiyama Akane, gadis populér sakola urang nu tétéla boga parasaan malah kuat pikeun anjeunna, wates on obsesip jeung psychotic. Ahirna Akane jeung Seiji ngumpul tapi teu saméméh Guri mutuskeun yén manéhna ogé resep Seiji. Naon sigana Heboh keur paling guys janten naraka pikeun Seiji anu ngan hayang hubungan normal jeung katresna

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4 ti 5.

Emma: A Romance Victoria

Emma: A Romance Victoria
Emma: A Romance Victoria

Carita Anime Top Dub Romance ieu ngeunaan Emma a babu anu geus digawé pikeun lolobana hirupna. Gawé pikeun pensiunan governess - nu ketat tapi welas asih Kelly Stonar-Emma geus tumuwuh cinta karyana sarta geus lila narima tempat nya di masarakat.

Geulis, rajin, sareng bageur pisan, Emma parantos ngarebut manah seueur pagawé London-tapi parasaanana tetep teu dibales. Emma keur ngantosan cinta, sarta manehna manggihan eta di tempat paling saperti teu mirip.

Peunteun Téang Lawu:

Rating: 4 ti 5.

Naha anjeun resep Top Dub Romance Anime?

Upami anjeun resep daptar ieu sareng hoyong langkung seueur tina Cradle View, maka anjeun kedah mertimbangkeun gabung kami Kiriman Email. Kami moal ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »