Profil Karakter

Hanabi Yasuraoka - Profil Karakter

Ihtisar | Hanabi Yasuraoka - Profil Karakter

Yasuraoka mangrupikeun salah sahiji ti dua tokoh utama dina Scums Kahayang sareng tiasa janten tokoh utama, sabab urang tingali seueur kajadian ti POV na sareng nguping cariosanna di awal épisode munggaran sareng dina épisode anu sanésna. Yasuraoka curhat ka Mugi sareng pura-pura bogoh ka anjeunna, balesna Mugi lakonan hal anu sami ka dirina. Aya seueur tulisan dina situs ieu ngeunaan Scums Wish sareng kami bakal ngantunkeun tautan ka aranjeunna dina tulisan ieu dimana aya hubunganana.

Penampilan sareng Aura | Hanabi Yasuraoka - Profil Karakter

dina anime, Yasuraoka pondok sakitar 5 suku, kalayan rambut hideung pondok sareng panon biru caang. Katingali Yasuraoka khusus na unik sareng tiasa diidentipikasi sareng anjeunna leres-leres katingalina nyata sareng asup akal tentang anjeunna, khususna pikeun tampilan Highschool anu anjeunna gambarkeun. Katingaliana sacara umum saé kusabab éta tiasa dianggo upami anjeun ti Jepang.

Henteu aya rambut beureum atanapi pink anu caang henteu aya payudara ageung atanapi sapertos kitu sareng éta ampir ngajantenkeun carita langkung dipercaya atanapi tiasa dilakukeun. Panonna anu dina anime mangrupikeun warna biru ngora sareng masihan perasaan tiis ngeunaan watekna. Aya adegan dina anime dimana Yasuraoka teu kaluar ku cara kieu sareng ieu katingali dibantuan ku penampilan awalna.

Salian ti éta penampilanna biasana formal, sabab papakéan normalna nyaéta baju seragam sakola na. Nanging aya sababaraha adegan dimana anjeunna nganggo pakean normal, teu aya nanaon teuing atanapi luhur, tapi anjeunna henteu katingalina pikaresepeun ku cara naon waé, dina basa sejen anjeunna ngurus dirina sorangan.

Kapribadian | Hanabi Yasuraoka - Profil Karakter

Kapribadian Yasuraoka rada rumit dina anime sareng sesah pin-point paripolahna sabab polah béda nalika anjeunna béda-béda karakterna. Alesan pikeun ieu nyaéta yén Yasuraoka terang yén anjeunna kedah bertindak cara di sakitar Mugi contona sareng cara sanés kanggo Mr Kanai. Sakumaha parantos disebatkeun sateuacanna ieu ngajadikeun hésé nyimpulkeun kapribadian anu saéstuna sabab anjeunna rada jalma palsu nyarios sahenteuna. Sanaos kitu Yasuraoka ngagaduhan kapribadian anu rada modér sareng marahmay sareng dipikasieun ku tokoh sanés dina carita. Sigana dirina mandiri tapi sesah dicarioskeun, sabab anjeunna gampang dimanipulasi sareng dipangaruhan ku karakter anu sanés.

dina anime anjeunna henteu masihan saha waé anu nyobian ngaganggu atanapi memusuhan dirina iraha waé sareng sering masihan taktak anu tiis. Cara anjeunna ngalaksanakeun Mr Kanai benten pisan, anjeunna sering ngantepkeun anjeunna ngadukung anjeunna sareng sering ningali ka anjeunna. Éta atra dina anime yén Aisyah hoyong ngingetkeun anjeunna sareng nyenangkeun anjeunna.

Sejarah | Hanabi Yasuraoka - Profil Karakter

Di Scums Wish, Yasuraoka pendak sareng Mugi dina épisode anu munggaran, sadar yén anjeunna ogé aya di kelasna, sanaos anjeunna mimitina henteu pernah merhatoskeun anjeunna. Saatos patepungan kahijina Yasuraoka naros ka Mugi naha anjeunna bogoh ka Minagawa anu anjeunna ngaku teras naroskeun anjeunna ngeunaan sabaraha lami anjeunna raoseun sapertos kitu. Mugi nyarioskeun ka anjeunna sadayana sareng urang kaluar sadayana dina épisode munggaran.

Saatos ieu dina épisode kahiji urang teras ningali yén Mugi sareng Yasuraoka teras mimiti silih tingali sareng ieu sadayana ditingalikeun dina épisode anu munggaran.

Saatos ieu Yasuraoka sareng Mugi mimiti silih tingali sareng ieu jelas dina anime. Mimiti ngandelkeun silih pikeun hubungan séks sareng émosional sareng ieu hubungan sareng pakta anu dilakukeun dina episode 1.

Dina akhir épisode kahiji aya sora ngeunaan dimana Yasuraoka nyarios yén aranjeunna badé ngadamel pakta, hartosna anjeunna sareng Mugi badé ngadamel pakta pikeun tetep silih sisi sareng sok ngahibur anu sanés nalika aranjeunna lieur. Dina épisode munggaran Yasuraoka ngajelaskeun éta téh anjeunna Scums Kahayang, maksadna ngan ukur hoyong aya hubunganana sareng naon anu dimaksud ku dirina nyalira.

Aranjeunna tetep ngalakukeun ieu pikeun bagian ageung tina épisode sareng éta ngan ukur lirén nalika Yasuraoka ngamimitian hubungan séks anu anyar sareng tokoh sanés Sanae Ebato. Aranjeunna ogé ngamimitian patepungan séks langkung babarengan sareng ieu lumangsung pikeun sababaraha episode.

Hubunganna sareng Mugi leres-leres mimiti réngsé di dieu sareng aranjeunna silih tingali kirang na kirang. Ieu sadayana kagambar dina adegan anu nampilkeun sora saliwat sareng Yasuraoka nyatakeun yén aranjeunna silih tingali kirang na kirang sareng henteu ningali silih tingali nalika ngalangkungan anu sanésna di aula.

Mugi sareng Yasuraoka ngalakukeun pendak deui sateuacana akhir sareng satuju lirén saling hubungan. Ieu mangrupikeun kaputusan anu duaan ku duaan pikeun lirén kontak janten aranjeunna henteu kedah ngandelkeun anu sanés. Nyaan mikiran éta ayeuna éta kaputusan anu pangsaéna pikeun dua nonoman.

Aranjeunna henteu kedah gaduh hubungan séks sareng nganggo anu sanés pikeun kanyamanan sareng dukungan émosional deui sareng réalistis éta mangrupikeun kaputusan anu pangsaéna sareng paling masuk akal pikeun aranjeunna duaan, kecuali upami aranjeunna tiasa diajar cinta silih leres sareng leres. Ieu lumayan dimana hubungan Mugi sareng Yasuraoka bérés sareng urang henteu ningali aranjeunna deui babarengan dina anime.

Ieu mangrupikeun tungtung anu hanjelu pisan sareng anu nyugemakeun sababaraha pemirsa nalika réngsé nongton na. Hanjakal pisan urang henteu ningali aranjeunna deui dina anime sareng éta seueur hal anu hoyong ditingali ku seueur jalma. Mudah-mudahan a usum 2 bakal nawiskeun ieu sareng urang bakal ningali aranjeunna babarengan deui.

Ngakhiri hiji hal anu urang bahas sacara lengkep dina artikel kami ka kénca, dimana kami ngabahas naha atanapi henteu usum 2 mungkin sareng kumaha rasana upami éta dihasilkeun. Kami ogé ningali karakter dina manga spin-off sareng dimana aranjeunna ayeuna ngabahas jalan anu aranjeunna candak saatos kajadian anime na.

Ieu kusabab saatos anime nalika manga spin-off lumangsung. Sareng urang tiasa ningali dimana masing-masing karakterna ayeuna.

Ieu sanés carita dugi ka akhirna, sabab dina manga spin-off urang tiasa ningali Hana sareng Mugi babarengan deui sareng éta mangrupikeun adegan anu saé. Kami parantos nyerat sababaraha tulisan ngeunaan ieu sareng bahkan ngadamel pidéo YouTube anu nunjukkeun tulisan kami. Anjeun tiasa nonton pidéo ieu di dieu:

Arc Karakter | Hanabi Yasuraoka - Profil Karakter

Arc Yasuraoka dina hal watekna rada pikaresepeun kusabab anjeunna ngagaduhan seueur pangalaman sareng interaksi anu béda sareng seueur karakter sanés dina séri anime. Anjeunna ngamimitian hubungan palsu ieu sareng Mugi sahingga anjeunna tiasa nyobian sareng dipikacinta tapi éta henteu leres-leres ogé. Teras nyobian hal-hal anu sanés ku budak awéwé Ebato anu sigana anjeunna resep pisan ngan ukur akhirna sareng ngaku ka Mr Kanai teras ngeureunkeun pakta sareng Mugi ogé. Éta dieusi ku seueur pamandangan anu béda anu dipuseurkeun kana téma ieu.

Yasuraoka teras-terasan dina kaayaan atanapi kaributan sareng sedih kusabab hal ieu. Anjeunna sakuduna bogoh ka Mr Kanai, tapi ditolak ku anjeunna, teras anjeunna curhat ka Mugi anu teu bogoh ka dirina ogé sareng ngan ukur ngagunakeun anjeunna pikeun pura-pura anjeunna anu anjeunna bogoh, éta masif bunderan anu ngan buleud, éta palsu. Saatos ieu anjeunna tungtungna ngantepkeun sareng Mugi teras urang tingali dimana anjeunna aya dina manga. Dina manga spin-off anjeunna leres-leres leres-leres dilakukeun pikeun dirina.

Anjeunna ngamimitian damel manajemén acara di tempat sareng damel salaku staf pikeun acara. Ieu mangrupikeun hal dimana Mugi mendakan anjeunna di tempat sareng ngawartosanna

"Cegah nahan meunang kabogoh"

Ieu Mugi ngabayangkeun Hana pikeun henteu milari hubungan sareng ngantosan anjeunna. Mangrupikeun tungtung anu narik pisan pikeun manga Spin-off sareng nyuhungkeun patarosan anu badé terang naha aranjeunna bakal akur deui atanapi henteu. Nyaan kuring pikir éta masalah waktos sateuacan eusi anyar dileupaskeun urang tiasa ningali hasilna antara dua tokoh dina Scums Wish. Urang ngan kedah ngantosan sareng tingali.

Signifikansi Karakter dina Kahayang Scums | Hanabi Yasuraoka - Profil Karakter

Karakter Yasuraoka di Scums Kahayang penting pisan dina a Scums Kahayang sabab anjeunna protagonis utama. Anjeunna bertindak salaku kabogoh Mugi dina kaseueuran séri tapi engké ngagaduhan seueur hubungan séks anu sanés. Tanpa Yasuraoka moal aya carita Scums Kahayang sareng sadayana cinta dinamis antara dua anu palsu atoh moal jalan.

Mugi ngagunakeun dirina pikeun kabutuhan séksual na Yasuraoka lakonan hal anu sami pikeun Mugi dina hubungan maranéhanana. Sigana mah duanana sami dina hubungan sareng éta jelas nalika aranjeunna nyandak kaputusan séwang-séwangan pikeun henteu sasarengan. Yasuraoka mangrupakeun karakter anu penting pisan sareng dirina sami penting sareng Mugi.

Tanpa Hana, kuring pikir Mugi bakal hésé nyanghareupan parasaanna pikeun guru musikna. Hatur nuhun ka Hana anjeunna ngandelkeun anjeunna pikeun gangguan na. Upami anjeun resep maca tulisan ieu dina Hanabi Yasuraoka maka punten parios sababaraha tulisan anu sami kami di handap ieu. Kami gaduh seueur propil karakter anu béda dina seueur karakter anu béda tina sababaraha karakter anu sanés tina séri sareng pilem anu béda.

Tulisan anu sami

Ninggalkeun comment hiji

Translate »