Potensi / Kaluaran Datang

Kono Oto Tomare Usum 3 Poténsi Tanggal Premier - Naha Éta Mungkin?

Kono Oto Tomare atanapi Sounds Of Life! atawa dina basa Inggris "Sounds Of Life!" mangrupikeun salah sahiji anime dimana anjeun resep atanapi benci. Carita anu lugas pisan sareng gampang diturutan sareng gaduh carita jinis solusi masalah anu sederhana. Pribadi, kuring resep duanana musim sareng kuring leres-leres gaduh waktos anu saé ningali éta. Hadé pisan upami aya Sounds Of Life Season 3. Ieu seueur sub-carita anu béda sareng narasi berliku sanés anu kalebet dina carita. Tapi naon anu ngajadikeun Kono Oto Tomare saé? Sareng naha Kono Oto Tomare Usum 3 tiasa waé? Tetep maca blog ieu pikeun milarian ngeunaan Kono Oto Tomare Sounds Of Life Season 3.

Kono Oto Tomare Usum 3
© Platinum Vision (Kono Oto Tomare!)

Upami anjeun teu acan ningali Kono Oto Tomare sareng henteu yakin upami anjeun hoyong nyobian, kami nyarankeun anjeun maca Is Kono Oto Tomare kami! Patut Dilalajoan? blog. Tong hariwang kami henteu ngarusak nanaon. Busurna hébat sareng urang ningali seueur tegangan, boh séksual sareng guligah, antara karakter anu béda sareng éta leres-leres netepkeun patok ti mimiti. Kami ningali carita epik tina sadaya sudut pandang karakter sareng éta jujur ​​​​salah sahiji séri karesep kuring anu kuring tonton dugi ka ayeuna. Éta ogé luar biasa émut sareng kuring parantos ningali dua musim dua kali! Sateuacan urang ngobrol ngeunaan Kono Oto Tomare Sounds Of Life Season 3, hayu urang bahas narasi umum Anime.

Narasi umum Kono Oto Tomare!

Narasi utama Kono Oto Tomare geulis basajan tur revolves sabudeureun grup Mahasiswa jeung klub Koto aranjeunna sadayana gabung dina episode saméméhna, dijalankeun ku Takezo Kurata. Mimitina, Takezo mangrupikeun hiji-hijina anggota klub Koto pikeun sakolana, salaku anggota anu sanés, numutkeun naon anu dipidangkeun, sadayana lulus nalika aranjeunna nuju ngudag kasempetan pendidikan anu sanés.

Sora Kahirupan Usum 3
© Platinum Vision (Kono Oto Tomare!)

Klub éta rék ditutup, nalika loba kaget Kurata urang, anggota anyar gabung, Chika Kudo. Kudo Ditingali ku sabagéan ageung babaturan sakelasna salaku delinquent, istilah anu sigana sering muncul dina acara TV sareng anime Jepang. Panginten sabab kuring ti kasang tukang anu langkung barat, tapi éta frasa anu jarang kuring kantos nguping, tapi panginten éta ngan kuring.

atoh, Kudo sarta Takezo nyadar yén lamun maranéhna teu meunang leuwih anggota, klub bakal Cicing turun sacara standar. Janten, aranjeunna nyobian sareng nampi jalma-jalma énggal pikeun gabung. Hiji poé maranéhna asup ka kamar latihan jeung budak awéwé keur diuk di dinya. Ngaranna Satowa Hozuki, tétéla manéhna téh pamaén Koto anu kasohor pisan, umurna ogé sarua jeung Kudo jeung Kurata. Anjeunna ngayakinkeun yén anjeunna bakal nyandak aranjeunna ka warga nagara kalayan kaahlianna nyalira.

Koméntar anu kéngingkeun kritik sengit na Kudo, sabab anjeunna teu ngartos kumaha éta bakal mungkin pikeun aranjeunna pikeun ngahontal ieu tanpa anggota tambahan lianna di klub maranéhanana. Dina episode kahiji atawa kadua, maranéhna datang di sakuliah 3 karakter deui, Saneyasu Adachi, Kota Mizuhara jeung Michitaka Sakai.

Dina awalna, aranjeunna horéam gabung klub tapi Hozuki ngagunakeun penampilan na pesona dirina pikeun meunangkeun aranjeunna gabung, staring langsung di aranjeunna sarta nelepon aranjeunna ganteng. Ieu ngajurung 3 anu sanés pikeun gabung ka klub sareng ti titik ieu ieu mangrupikeun anggota klub Koto anu énggal. Urang museurkeun utamana dina Hozuki, Kurata jeung Kudo salila sakabeh runtuyan Sora Kahirupan tapi karakter sejenna Kuring geus ngan disebutkeun ogé meunang sababaraha waktos layar.

Grup éta teras teraskeun pikeun nyobaan pikeun "warga nagara" sareng henteu hasil dina usaha anu munggaran sanaos usaha anu pangsaéna. Carita ieu leres-leres kalibet dina cara ieu sareng leres-leres nempatkeun jero kana karakter. Éta sababna kuring nganggap narasi éta saé sareng éta leres-leres netepkeun patok anu luhur pikeun tungtung usum kahiji. Mudah-mudahan ieu bakal sami dina Sounds Of Life Season 3, urang kedah ngantosan sareng ningali, atanapi henteu.

The Koto Clubs niat Kono Oto Tomare! Usum 3

Grup terus ngusahakeun pisan pikeun ngahontal kualifikasi pikeun warga negara sareng aranjeunna teras-terasan lumangsung sapanjang séri. Hozuki pernah deukeut sareng indungna dugi ka pagelaran anu anjeunna maénkeun lagu anu sanés ti anu sakuduna. Pagelaran anu anjeunna pasihkeun disebut "Tenkyu", sareng kuring nyangka tarjamahan basa Inggris nyaéta" Heavens Cry ". Signifikansi kinerja anu anjeunna masihan nyaéta yén éta mangrupikeun cara pikeun ngémutan amarah sareng nyeri anu disangsara ku anjeunna dina waktos éta.

Hozuki ngajelaskeun éta salaku "ngalungkeun tantrum". Hanjakalna, indungna henteu ningali kitu sareng ieu nyababkeun anjeunna didiskualifikasi tina kompetisi sareng dikucilkeun ti sakola Koto anu anjeunna dihadiran dina waktos éta. Diungkabkeun yén ieu mangrupikeun alesan yén anjeunna mutuskeun gabung ka klub Kurata, sabab anjeunna tiasa nyandak klub ka warga nagara sareng meunang. Manehna nilik eta salaku move karir opportunistic, hiji nu bakal meunang dirina deui dina kaayaan alus kalawan indungna sarta hiji anu bakal mulangkeun reputasi dirina.

Ieu mangrupikeun niat asli Hozuki, tapi engké, dina séri kahiji, urang ningali yén anjeunna resep pisan maén Koto sareng jalma sanés, sareng anjeunna janten babaturan sareng sadaya anggota klub anu sanés. Imanna ka Koto sareng kamampuanana dibalikeun sareng ieu kumaha jalanna carita. Aranjeunna gaduh prestasi anu sanés di sakola anu aranjeunna angkat dina usum kadua, sareng ieu leres-leres masihan motivasi anu aranjeunna peryogikeun pikeun cocog pikeun warga nagara sareng nyobian meunang tempat kahiji.

Éta leres-leres carita anu saé dina pamanggih kuring sareng ieu sababna seueur jalma anu ngarep-ngarep usum kadua, sanaos akhir akhir usum kamari. Aranjeunna bakal muncul dina Kono Oto Tomare Sounds Of Life Season 3. Urang bakal ngabahas éta engké, tapi mimitina, hayu urang angkat ka karakter.

Palaku Utama

Mimiti urang gaduh Takezo Kurata, anu murid di Tokise Highschool. Anjeunna isin, kurang percaya diri sareng umumna dianggap kerja keras dina pendapat kuring. Anjeunna resep maén Koto sareng sigana henteu ngagaduhan hobi sanés, sanés yén éta mangrupikeun hal anu goréng. Anjeunna gaduh karakter anu luar biasa sareng teu aya anu goréng anu kuring tiasa nyarios ngeunaan anjeunna.

Takezo ogé karakter anu émosional sareng urang ningali ieu tina interaksi na Kudo sarta Hozuki, duanana ngajadikeun anjeunna ceurik jeung kabagjaan di sawatara titik.

Sadayana, anjeunna mangrupikeun karakter anu munggaran pikeun simpati sareng diinvestasi, sapertos Kudo sareng Hozuki, tilu ieu sareng anu paling urang pikahoyong. Upami aya Kono Oto Tomare Sounds Of Life Season 3 teras Takezo bakal némbongan pasti.

Teras, urang gaduh Chika Kudo, nu katempona troublemaker sarta pangaruh goréng ku loba jalma di SMA anjeunna attends. akina nya éta hiji maker Koto profésional sarta anjeunna hiji anu ngamotivasi (sanggeus pupusna) Kudo pikeun ngamimitian maén instrumen bener.

Kudo ngabogaan waktu teuas nungkulan pupusna akina sarta sanggeus anjeunna almarhum manehna nyieun jangji pribadi ka dirina pikeun ngudag prospek nu diajukeun ka anjeunna ku Hozuki sareng Takezo bade ka warga nagara.

Anjeunna mangrupakeun worker teuas kawas Kurata sarta anjeunna admires maén Hozuki sarta skill ogé. Anjeunna bisa boga parasaan romantis nuju Hozuki tapi éta pernah bener dimekarkeun dina anime, urang teu yakin kana manga. Upami aya Kono Oto Tomare Sounds Of Life Season 3, anjeunna bakal muncul.

Panungtung urang gaduh Satowa Hozuki, saha, kawas Kurata jeung Kudo ogé nuju ka SMA Tokise. Manehna teh worker teuas sarta exceptionally berbakat dina maén Koto. Mirip baturna Klub Koto anggota anjeunna investasi pikeun ngahontal warga Koto sareng hoyong ngalakukeun ieu supados anjeunna tiasa ngahijikeun deui sareng indungna sareng ngagaduhan reputasi salaku pamuter Koto profésional dibalikeun.

Anjeunna sacara konvensional pikaresepeun sareng gaduh kaahlian anu ngajantenkeun anjeunna katingali menawan sareng pikaresepeun. Éta dipidangkeun dina séri anime yén anjeunna tiasa gaduh minat romantis Kudo. Manehna meta béda sabudeureun anjeunna sarta ilaharna nyokot gelut jeung manehna, teasing anjeunna on rutin.

Kadang-kadang nalika duaan nyalira atanapi sareng anggota klub anu sanés, anjeunna biasana isin sareng stumbles kalayan kecap-kecapna, janten katingali gugup di sabudeureun anjeunna. Éta écés yén anjeunna gaduh parasaan pikeun anjeunna sareng Kudo sarta hubungan Hozuki urang tumuwuh sakumaha runtuyan progresses. Anjeunna pasti bakal aya dina Kono Oto Tomare Sounds Of Life Season 3 poténsial.

Sora Kahirupan Usum 3

Sub karakter

Sub-karakter dina Sounds Of Life henteu leres-leres sub-karakter dina pamanggih kuring. Unggal karakter anu béda nawiskeun kaahlian sareng kagunaan sorangan pikeun klub sareng anu sanés. Hal ieu ngajadikeun unggal karakter berharga jeung hartina urang sabenerna bisa neangan invested di tiap hiji. Salaku conto, dina épisode awal usum kadua, Adachi mimiti mikir yén kaahlianna henteu diperyogikeun di klub, sabab anjeunna tetep ngaco dina praktékna.

Najan kitu, Tuan Takinami ngabejaan Adachi yén manéhna pohara penting pikeun klub jeung anggota lianna. Takinami ngungkabkeun alesan ieu nyaéta sorana harmonis sareng sadaya sora anu sanés, ku kituna anjeunna tiasa ngaitkeun sadayana nalika maén babarengan. Upami Kono Oto Tomare Usum 3 janten kanyataan, maka urang tiasa yakin ningali karakter ieu deui.

Abdi henteu kantos resep pisan kana instrumén sumawona instrumen tradisional Jepang sapertos Koto. Nanging, Sounds Of Life leres-leres ngajantenkeun kuring resep kana jinis hal ieu. Abdi henteu kantos gaduh kawani maén alat di payuneun ratusan jalma sakaligus sareng jalma sanés.

Kono Oto Tomare leres-leres nekenkeun ieu sareng nunjukkeun naon anu dilalui ku mahasiswa Jepang sapertos anggota klub Koto. Sadaya karakter dina Kono Oto Tomare henteu émut, sareng aranjeunna sadayana gaduh kaahlian anu béda pikeun ditawarkeun. Ieu sababaraha anu paling kuring resep, rengking ti luhur (paling karesep) ka handap (pangsaeutikna karesep).

Ngartos plot ahir

Ngartos plot ahir sok penting nalika mutuskeun naha usum anyar pikeun séri anime tinangtu perlu atanapi mungkin. Ieu lumaku pikeun kalolobaan anime, kaasup Kono Oto Tomare. Plot ahir KOT rada endah pisan dina pamanggih kuring. Éta ogé ngarengsekeun seueur masalah anu timbul dina usum kahiji. Ampir kabéh masalah sareng busur ieu direngsekeun / réngsé.

Urang tingali Hozuki reunited kalawan indungna sanggeus aranjeunna geus fallen kaluar, Kudo na Kurata jeung sesa klub Koto ngahontal tujuan maranéhanana bade kawarganagaraan. Salila épisode 11 sareng 12 urang tiasa ningali pagelaran sakola sanés anu urang tingali dina usum munggaran. Urang kedah ningali kumaha sakola-sakola sanés parantos ningkat sareng ningkat tina pangalaman masing-masing tibatan ningali réaksi sareng perbaikan murid Tokise.

Jero karakter

Sababaraha tiasa ngabantah yén ieu mangrupikeun cara anu murah pikeun ngalaksanakeun jero karakter nalika aranjeunna ngalakukeunana dina menit terakhir, bari henteu nunjukkeun éta nalika kajadian ieu leres-leres kajantenan. Tapi, adegan-adegan alit ieu ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngajantenkeun anjeun simpati sareng karakter-karakter sanés di sakola sanés, sabab ayeuna anjeun tiasa ngaraosan aranjeunna ku cara sapertos kieu. Abdi henteu satuju sareng kumaha aranjeunna ngalakukeunana, tapi éta ngajantenkeun unggal pagelaran anu dilakukeun ku sakola anu béda-béda langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun. Ieu kusabab kuring terang naon anu aya dina jalur pikeun tiap sakola sareng khususna naon anu parantos dilalui sateuacanna.

Hozuki ngahiji deui + Kudo ngobrol sareng indungna Hozuki

Urang nempo Hozuki reunited jeung indungna. Duanana diwangun sarta ahirna dina leungeun masing-masing, sanajan umum teu resep indung Hozuki urang nalika manehna disowned putri nya. Duanana ngahiji deui dina Episode 13 sareng éta mangrupikeun pamandangan émosional pikeun ditonton sareng duaan ceurik kabuka di payuneun sadayana. Éta anu kami antosan, sareng éta ngarengsekeun masalah utama anu munggaran. Kudo meets indung Hozuki sarta dua tukeur sababaraha compliments on unggal lianna. Ieu mangrupikeun hal anu teu disangka-sangka sareng kuring henteu émut nalika mimiti nonton Kono Oto Tomare.

Dōjima & Takinami

Urang tingali Miss Dojima jeung Bapak Takinami wareg jeung kinerja nu Tokise méré. Dua ieu mangrupikeun kakuatan pendorong utama pikeun kasuksésan klub, nawiskeun bantosan sareng bimbingan ka sadaya anggota klub dina waktosna peryogi. Ieu nice pikeun nempo dua urang wareg jeung kinerja Tokise urang. Mudah-mudahan upami aya Sounds Of Life Season 3 urang tiasa ningali deui.

Tokise

Masalah utama anu direngsekeun nyaéta patarosan naha Tokise bakal angkat ka warga nagara, sareng urang sadayana terang aranjeunna. Adegan nalika aranjeunna ngumumkeun saha anu mimitina ogé ngagerakkeun pisan, sabab éta anu kami pikahoyong pikeun sadayana séri. Éta pantes pisan sareng éta leres-leres ngajantenkeun anjeun raos. Éta cara anu saé pikeun ngeureunkeun carita epik. Kudo sareng dasarna sadaya anggota klub anu sanés mimiti ceurik kalayan bungah nalika sadar yén aranjeunna parantos meunang.

Babaturan baheula Kurata

Simkuring ningali salah sahiji babaturan heubeul klub Koto Kurata urang Mashiro balik jeung lalajo sakabéh pagelaran maranéhanana. Anjeunna hatur nuhun ka Kurata sareng nyarioskeun kumaha hebatna anjeunna panginten pagelaran na. Éta masalah sanés anu direngsekeun sareng urang tiasa ningali dua pujian anu silih tukeur.

Pangakuan ti Ibu Dōjima

Kami ogé ningali sadaya anggota klub Koto hatur nuhun ka Miss Dojima pikeun bantosanana ka aranjeunna nalika anjeunna ngabantosan aranjeunna latihan. Miss Dojima mangrupakeun karakter geulis well-ditulis dina pamanggih kuring jeung busur nya éta kacida alusna dipigawé. Urang ningali lanceukna balik ningali kinerja maranéhanana. Duanana jenis reunited sanggeus aranjeunna eureun ningali silih, tapi Kaula teu bener yakin naon hubungan maranéhanana. Kusabab lanceukna lirén maén Koto sareng anjeunna henteu satuju sareng ieu. Tapi senang ningali aranjeunna babarengan deui. Kamungkinan karakter ieu bakal muncul deui dina Sounds Of Life Season 3.

Hubungan unexpanded

Hiji-hijina hubungan anu kuring henteu ningali dilegakeun nyaéta hubungan antara Hozuki sareng Kudo. Kuring kungsi ngira yén aya sababaraha jenis hubungan seksual antara dua. Aya loba tegangan seksual antara dua, tapi hanjakalna urang pernah bener meunang ningali naon anu lumangsung antara dua. Meureun ieu dimekarkeun dina manga, kumaha oge, kuring teu maca eta jadi teu nyaho.

Tokise Koto Club

Tungtungna, urang ningali klub Koto indit ka nasional, congratulated ku sakola séjén maranéhna nembé maén ngalawan. Kami ogé nampi pamandangan aneh sapertos kitu di tungtung ku Kudo, anu kuring henteu tiasa terang. Upami aya anu terang naon anu kuring nyarioskeun, atanapi naon anu leres-leres kedah dilambangkan, punten mairan di handap.

Adegan ahir

Urang ogé meunang hiji adegan ahir sanggeus sks klub Koto dimimitian latihan pikeun sapotong anyar maranéhanana. Ieu mangrupikeun tungtung anu saé sareng nunjukkeun karep anu masing-masing murid gaduh pikeun anu sanés. Jujur éta mangrupikeun tungtung anu saé sareng lumayan pikeun carita anu saé dina pendapat kuring sareng éta pasti salah sahiji anime anu paling dipikaresep ku kuring.

Naha Kono Oto Tomare Usum 3 Mungkin?

Nya, upami anjeun hoyong terang upami Sounds Of Life Season 3 bakal kajantenan, atanapi ngan ukur impian-impian Anime anu sanés, teras tingali di handap ieu sababaraha poin anu kami daptarkeun pikeun masihan anjeun ide ngeunaan naha Anime ieu. bakal balik pikeun usum ka-3.

Tungtung adegan kiridit

Kahiji, urang kudu sadar tungtung Usum 2, nu éta geulis conclusive dina pamanggih kuring. Upami anjeun ningali pamandangan saatos sks sanaos anjeun bakal terang yén pamandangan ieu nyababkeun hiji hal. Aranjeunna nyieun kasalahan sarta nganyatakeun parasaan maranéhanana sakabéh ngeunaan sapotong anyar aranjeunna geus dibikeun. Ieu nostalgia a (lamun bakal) maén dina episode saméméhna ti Usum 1 nalika anggota klub bakal remen mess up. Sanaos dina waktos éta aya seueur deui dina jalur sabab kedah ngalaksanakeun seueur latihan dina waktos anu pondok.

Aya rohangan pikeun ékspansi?

Kalolobaan jalma bakal nyebutkeun éta meureun dimana carita datang ka tungtung, tapi kudu? Pikirkeun éta, pamandangan tungtung pas dina tungtung Episode 13 cukup jelas, klub Koto ayeuna badé ngamimitian perjalanan ka warga nagara. Ku kituna pasti carita masih bisa dimekarkeun. Sakumaha urang ngartos, panulis asli manga, Amyu, parantos nyerat langkung seueur bab ngeunaan Kono Oto Tomare. Janten masih aya ékspansi carita sakumaha anu urang ngartos sareng anjeun tiasa maca ngeunaan éta Ieuh.

eusina aya

nu anyar eusi manga pikeun Kono Oto Tomare parantos ditulis sareng kami ngarepkeun éta bakal dilegakeun dina épisode anu bakal datang. Kami ogé hoyong negeskeun yén waktos dua musim dileupaskeun éta pondok pisan (kirang ti sataun). Éta pondok pisan pikeun usum anyar sareng éta nunjukkeun status Kono Oto Tomare.

Kasuksésan duanana musim

2 musim anime Kono Oto Tomare suksés pisan sareng dijual pisan saé, éta dilisensikeun ka Funimation sareng aranjeunna gancang ngahasilkeun usum dubbed, sareng engké usum dubbed 2. Ieu nunjukkeun yén duanana musim sareng Kono Oto Tomare salaku a sakabeh pisan worthwhile dina hal produksi. Kami ngarepkeun yén usum anyar bakal mangpaat pisan pikeun perusahaan produksi anu ngurus Kono Oto Tomare.

Tungtung Kono Oto Tomare!

Sajauh ningali naha tungtung Kono Oto Tomare konklusif atanapi henteu, urang henteu tiasa nyarios pasti. Di hiji sisi, kami ningali seueur masalah anu timbul tina Usum 1 direngsekeun sareng kami ogé ningali yén busur anu biasana dimimitian dina Usum 1 parantos réngsé dina ahir Usum 2. Di sisi anu sanés, kami ningali dina adegan ahir. sanggeus sks yén sakabéh klub Koto dimimitian prakték maranéhanana pikeun warga nagara. Ieu geulis ngarah, sarta kami bisa nyebutkeun pasti yén tungtung Kono Oto Tomare (tungtung anime) teu pisan konklusif. Janten, naha ieu tiasa janten jalan pikeun Sounds Of Life Season 3?

Kusabab aya langkung seueur eusi manga anu ditulis, teras aya cara pikeun neraskeun carita sareng nunjukkeun perjalanan Tokise Highschool Koto Clubs ka warga nagara. Nyaan kuring nyangka yén carita bakal dilegakeun langkung seueur sareng ieu mudah-mudahan tiasa dilakukeun ngaliwatan adaptasi anime katilu anu bakal janten Usum 3. Dina pamanggih kuring, Kono Oto Tomare Sounds Of Life Season 3 sapinuhna mungkin sareng kamungkinan pisan dipasihkeun. kasuksésan usum kahiji jeung kadua.

Iraha Kono Oto Tomare Usum 3 Ditayangkeun?

Sora kahirupan usum 3
© Platinum Vision (Kono Oto Tomare!)

Waktu nu diperlukeun keur usum kadua

Dibikeun waktos anu diperyogikeun pikeun musim 2 KOT kanggo dihasilkeun urang bakal nyarios yén usum 3 henteu jauh pisan upami ayeuna keur dihasilkeun. Urang bakal nyarios yén aya usum ka 3 keur dihasilkeun ayeuna. Usum 2 Kono Oto Tomare ditayangkeun dina taun anu sami (2019) salaku usum mimiti. Ieu panginten kusabab perusahaan produksi ngamimitian produksi usum kadua nalika usum mimiti masih didamel.

spekulasi urang

Ieu ngan geus sataun saprak urang panungtungan nempo adaptasi anime kadua, jadi urang moal nyebutkeun yén usum katilu bakal datang sabudeureun iraha wae geura-giru (taun ieu). Kami hoyong spekulasi yén usum Sounds Of Life Season 3 bakal ditayangkeun sakitar 2021. Kami badé nyarios di awal, tapi salami musim semi atanapi usum panas taun 2021 langkung dipikaresep. Upami usum kadua henteu sumping, maka urang kedah nyarios 2022, tapi ieu sigana teu mungkin.

pikiran final

Mudah-mudahan, urang bakal ningali Sounds Of Life Season 3 pas pisan tapi urang henteu hoyong ngarep-ngarep sadayana gancang-gancang. Kami henteu hoyong pamiarsa urang ngan ukur ngandelkeun inpormasi kami. Anjeun kedah milarian sumber anu sanés teras ngadamel perkiraan anu diitung dina subjek ieu. Upami anjeun resep kana tulisan ieu dina poténsi Sounds Of Life Season 3, teras punten resep sareng bagikeun pos ieu, ogé anjeun tiasa ngadaptarkeun kiriman email kami di handap. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Sakali deui kami ngarepkeun yén blog ieu parantos épéktip dina ngawartosan anjeun sakumaha kuduna, kami arepkeun anjeun tiasa nangtoskeun nyalira dumasar kana inpormasi kami. Hatur nuhun pisan kanggo anu parantos maca blog ieu, mugia salam baktos.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »