Potensi / Kaluaran Datang

Grand Blue Usum 2 - Poténsi Tanggal Premier

Saatos ningali Anime populér ieu ti 2018, éta nyarios yén seueur fans anu ngantosan Grand Blue Dreaming Season 2 datang. Kami hoyong neraskeun carita, sareng ningali deui karakter anu paling dipikacinta. Naha éta bakal kajadian? Nya, dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas Grand Blue Season 2 anu paling diantisipasi, sareng teraskeun upami sigana atanapi henteu séri éta bakal uih deui pikeun ngajalankeun anu sanés. Urang ogé bakal ngabahas poténsi Grand Blue Season 2 tanggal release, nu penting.

Perkiraan waktos maca: 11 menit

Kami parantos sadar yén sababaraha tautan Reddit sareng Wéb tiasa dialihkeun atanapi ayeuna henteu tiasa dianggo. Ieu bisa jadi hasil tina pamaké ngarobah ngaran maranéhanana. Kami hapunten tina kasulitan sareng hanjelu anu tiasa ditimbulkeun sareng kami nuju ngusahakeun ngalereskeunana.

Tinjauan Anime

Grand Blue pasti salah sahiji adaptasi Anime anu langkung pikaseurieun di luar sana, sareng sanaos caritana henteu gaduh seueur substansi sareng henteu nangtung nyalira tanpa guyonan, éta tetep ngahibur pikeun nonton sapanjang jalan. Sagalana ti raray gélo karakter anu narik pamandangan kontes kageulisan geus kuring seuri beungeut kuring kaluar. Jeung kuring teu gampang amused.

Pribadi, kuring henteu tiasa ngantosan tanggal sékrési Grand Blue Season 2, sabab kuring jujur ​​​​maksudna nalika kuring nyarios yén éta mangrupikeun anime anu paling lucu anu kuring kantos ningali. Janten naon anu ngajantenkeun séri ieu lucu pisan? Jeung naha éta jadi populer di kalangan fans?

Naha urang kantos ningali Grand Blue Season 2
Grand Blue Season 2 - baca deui di cradleview, net Now.

Nya pikeun ngamimitian, éta digambarkeun dina bentuk anu saé pisan, sareng kuring resep cara ngagambar sacara umum, tapi naha éta janten séri anu saé sacara subjektif? Dina pamanggih kuring ieu ngan salah sahiji loba alesan Abdi bogoh séri ieu sarta kuring bakal dijelaskeun naha a Grand Blue Season 2 tanggal release mungkin jeung kamungkinan dina pos ieu.

Usum mimiti Grand Blue dileupaskeun dina 2018 sareng usum 2 aya dina cara anu urang pikirkeun. Hanjakalna, carita Grand Blue henteu pikaresepeun sapertos anu anjeun pikirkeun, éta berkisar ngeunaan nyilem sareng sakola nyilem khususna.

Tapi naon ngajadikeun anime ieu jadi pinunjul sarta naon ngajadikeun eta nangtung kaluar ti anime sarupa séjénna? Abdi nyarios kumaha guyonan diatur sareng manor anu dieksekusi.

Candak pamandangan kontes kageulisan contona, (lamun geus diawaskeun Grand Blue anjeun bakal nyaho naon atuh hartina) éta salah sahiji pamandangan funniest Kuring geus kungsi katempo dina anime, sarta éta nyebutkeun hal. Upami anjeun henteu acan ningali éta, kuring nyarankeun pisan pikeun anjeun.

naratif umum tina Grand Blue ngalamun

Carita umum Grand Blue terutama aya di sakola diving di Jepang. Ieu dimana urang dikenalkeun kana tokoh utama urang Lori Kitahara. Lori nyaéta murid Jepang anu badé ngamimitian teuleum. Lori nepungan batur lalaki di sakola disebut Kouhei Imamura, dua papanggih silih tur jadi babaturan. Jeung sesa carita dumasar kasarna sabudeureun escapades duanana Lori na Kouhei tur éta carita utama.

Teu disada pisan pikaresepeun dina mimiti tapi sakali anjeun lebet kana éta anjeun bakal ngaleupaskeun naha ieu téh kawas anime alus. Aspék komédi tina Grand Blue nyaéta anu ngahijikeun éta sadayana, sareng piagam dina séri ieu dianggo sacara efektif pikeun nyiptakeun suasana sareng nilai komedi.

Sanajan séri nyoba némbongkeun urang hubungan antara Lori jeung awéwé séjén anu ogé di sakola diving. Chisa Kotegawa. Éta ditingalikeun dina séri éta

chisa mangrupakeun awéwé conventionally pikaresepeun dina séri jeung manehna salawasna boga panon pikeun saha museurkeun dirina, sanajan éta wangsit engké, yén kapentingan utama nya di diving, sarta ieu mangrupa tempat sagala karakter bisa sisihkan béda maranéhanana sarta ngahiji.

Tapi salian ti ieu, carita utama Grand Blue nyaéta naon anu didadarkeun di luhur, sareng éta waé anu anjeun kedah terang. Kuring resep cara séri ieu muka karakter anu béda pikeun dunya nyilem, sareng ieu cara aranjeunna ngalakukeun ieu ngahibur kuring. Sanajan kitu, éta komédi dina acara nu ngajaga eta sadayana babarengan.

Palaku Utama

Ieu sababaraha karakter utama Grand Blue, kami ngarepkeun anjeun mendakan wawasan karakter pondok ieu anu pikaresepeun. Ieu sadayana karakter anu bakal muncul dina Grand Blue Dreaming Season 2.

Mimiti peureum nyaéta Lori Kituhara, murid anu geus mutuskeun datang ka sakola diving di Jepang. Anjeunna gaduh pandangan konvensional ngeunaan awéwé, jinis sareng padamelan, sareng resep nginum alkohol. Dina pamadegan mah Lori sigana cukup basajan tur tingkat dipingpin individu, manéhna hayang ngan naon di hareup manéhna, sarta ngabogaan haté alus.

Nanging, kabodoanana mangrupikeun hal anu tetep sapanjang séri ieu sareng ieu mangrupikeun ciri anu ngahartikeun ngeunaan Lori anu dipikacinta ku seueur. Anjeunna henteu sigana anu mimiti pisan anu resep nyilem sareng éta ngan ukur dugi ka chisa nembongkeun anjeunna mangpaat anu anjeunna sabenerna nyadar anjeunna enjoys eta.

Grand Blue Usum 2

hareup nya Chisa Kotegawa anu ogé angkat ka sakola diving anu sami sareng Lori di Jepang. Dina pandangan heula chisa Sigana jalma anu sepi / malu anu henteu ngungkabkeun émosina sacara umum. Anjeunna sering kabur nalika nyanghareupan kaayaan anu sesah atanapi kagok ku sababaraha urang. Siga Lori anjeunna mangrupikeun karakter anu pikaresepeun tapi tiasa rada pikaboseneun dina waktos kuring.

Diturunkeun kumaha ogé yén minat utamina henteu dina lawan jenis atanapi anu sanés tapi ngan ukur dina teuleum, sareng nunjukkeun yén anjeunna komitmen pisan sareng dédikasi pikeun teuleum. Anjeunna malahan nyatakeun kacintaanna pikeun teuleum ka Lori, sareng ieu anu ngajantenkeun anjeunna ngungkulan rasa sieun na kana cai. chisa bakal vital dina Grand Blue ngalamun Usum 2 sarta bakal némbongan deui pasti.

Grand Blue Usum 2

Panungtung tapi teu saeutik ogé Kouhei Immuhara anu babaturan kalawan Lori, sanajan aranjeunna sigana ngajawab loba waktu. Dina hal POV naratif, Kouhei mantuan Lori on loba escapades na kadang hiji anu ngamimitian aranjeunna.

Anjeunna ogé dianggo salaku rebound antara th-e dua, sarta sanajan maranehna ngajawab sepanjang waktos, sakapeung terus, aranjeunna sigana ngarojong silih sangkan duanana tujuan maranéhanana jalan dina tungtungna. Kouhei mangrupakeun karakter pisan nikmat tur lucu, utamana lamun anjeunna kaasup kalayan Lori, sarta ieu ngajadikeun dua duo comedic hébat.

Grand Blue Usum 2

Sub Karakter

Ieu sababaraha sub-karakter tina Anime ieu. Tiap di antarana éta pisan unik tur bisa disebutkeun yen aranjeunna sagampil lucu salaku silih. Lamun urang nuturkeun Manga nu Anime ieu diadaptasi tina, loba karakter ieu kawas Kotegawa jeung Yoshiwara pasti bakal muncul dina usum hareup.

Dina pamanggih kuring, teu aya seueur anu ngahartikeun karakter atanapi ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun, langkung-langkung interaksi saling anu ngajantenkeun aranjeunna lucu teras pikaresepeun. Kami ningali yén Kouhei, sok nyobian logis ngeunaan kaayaan tapi sakapeung anjeunna tungtungna janten anu ngamimitian argumen.

Anjeun teu kudu resep carita Grand Blue pikeun ngarasakeun eta sanajan, abdi tiasa janji yén, nilai comedic na cukup.

Naha bakal aya Grand Blue Dreaming Season 2?

A nu make (anu urang nolak ngaranan sabab ngaran jorang maranéhanana) ngaku dina situs forum reddit diklaim dina ayeuna pos dihapus yén produksi keur usum 2 geus dimimitian.

Pamaké ogé nyatakeun yén pangguna anu populér pakait sareng Grand Blue sareng khususna anu Anime, kungsi ngobrol ngeunaan kamungkinan Grand Blue Usum 2 dina blog na.

Nanging sapertos anu kami nyarios dina paragraf bubuka tulisan ieu, kami, sareng parantos, badé ngaliwat upami éta. kamungkinan atawa henteu yén séri bakal balik pikeun ngajalankeun sejen.

Ku kituna, urang teu bisa nyebutkeun pasti yén usum sejen dina jalan. Kami henteu ngaku yén kami bakal usum kadua pasti. Ieu jauh kontras jeung rants ridiculous & téori bébas kanyataan Kami parantos ningali ti pangguna anu ngan saukur, dina pendapat kuring sareng terus terang, gaduh waktos teuing dina pananganana.

Kami masih gaduh seueur argumen dina dua sisi naha usum 2 sanés kanyataan anu jauh. Janten hayu urang tingali langkung seueur poin pikeun ngabahas ngeunaan tanggal sékrési Grand Blue Season 2 sareng seueur deui.

jeung pamaké éta anu ngaku, yén salila taun ieu, Zero-G (perusahaan produksi adaptasi anime aslina) ngumumkeun yén maranéhna bakal ceasing atawa delaying produksi atawa release pikeun adaptasi anime kadua Grand Blue alatan pandémik COVID-19, éta raises. patarosan naha loba fans anu jadi harepan hiji usum 2 jeung naha aya kitu loba artikel na forum pos patali subjek?

Di momen urang teu tiasa pariksa lamun ieu sumber alus, sanajan pamaké éta boga leuwih 40,000 Reddit Karma sarta geus dina platform keur rada lila.

Sanaos langkung saé terang upami usum 2 pasti bakal datang, éra yén urang kedah ngantosan. Éta ogé sigana nyarios kalayan otoritas anu luhur sareng naon anu nunjukkeun dirina salaku jahiliah anu teu jelas ngeunaan henteu ngan ukur Anime tapi aspék séjén tina Grand Blue.

Upami tanggal sékrési Grand Blue Season 2 sigana & iraha Grand Blue Season 2 bakal ditayangkeun?

Lain hal nu 40,000 + pamaké Reddit Karma Anu dimaksud nyaéta pengumuman anu sakuduna dituju ti Zero-G anu nyatakeun yén usum resmi 2 Grand Blue bakal ditayangkan dina pertengahan 2020, salami bulan Juni atanapi Juli, tapi ayeuna 2020, janten upami éta énggal-énggal kaluar, éta. teu kasampak alus.

Éta ogé dicutat dina pos anu ayeuna dihapus yén sababaraha minggu ka tukang Zero-G ngaluarkeun pernyataan anu nyatakeun yén produksi sareng ku kituna waktos sékrési usum kadua Grand Blue bakal ditunda kusabab pandémik COVID-19.

Kami henteu tiasa nyarios pasti upami ieu leres atanapi pantes dipertimbangkeun, tapi upami aya nanaon, pengumuman anu kedah dilakukeun sareng Grand Blue Dreaming Season 2 bakal nguatkeun kaaslian tulisan, upami éta janten wawasan anu akurat ngeunaan kamungkinan. tina Grand Blue Dreaming Season 2.

Numutkeun WhenWill.Net Grand Blue kungsi volume Search badag jeung alus tapi teu hébat média sosial traction on Twitter. Kami ogé nyangka yén Anime bakal dibajak. Ieu anu ceuk maranehna:

"Grand Blue, anu nampi pemirsa anyar unggal dinten bahkan salami sababaraha taun saatos rilis kahijina, rengking ka-256 dina peringkat popularitas Myanimelist. Anime ngabogaan a Halaman Twitter dituturkeun ku 43k jalma. Sanajan teu popularitas média sosial suksés di Jepang, masih aya volume pilarian Google kuat ngeunaan anime. Mertimbangkeun popularitas ayeuna, usum kadua bisa jadi suksés di viewerships. Panyipta tiasa ngaevaluasi popularitas ayeuna sareng nyandak tindakan pikeun usum kadua."

Unsur séjén pikeun ngangkat éta Grand Blue teu payu kacida alusna dina watesan kauntungan Disk. Éta dirilis dina taun 2018, seueur jalma ningali Grand Blue dina platform streaming anu sah sareng haram. Upami éta kasuksesan dievaluasi, panginten usum sanés sanés waktos anu panjang.

Saterusna, nurutkeun sumber online kawas scoopbyte.com Rupa-rupa petisi geus Filed requesting Nol-G pikeun ngaleupaskeun usum kadua.

Loba fans of Grand Blue éta gancang pisan nunjuk kanyataan séjén yén Manga ngagaduhan a adaptasi aksi hirup. Aranjeunna imply yén ieu mantra tungtung pikeun Grand Blue. Sanajan kitu, hiji titik pikeun ngangkat bakal éta Kaguya Sama ngagaduhan usum kadua saatosna peta live.

Grand Blue ogé geus dibawa ku Amazon Perdana, anjeun tiasa ningali Gran Blue dina Amazon di dieu. Ieu mangrupikeun indikasi anu saé yén séri éta dipikaresep ku raksasa streaming anu ageung. Ieu kabeh bakal nambahan ka panghasilan Grand Blues.

A pamaké tinangtu kami datang di sakuliah, ieu pisan ditangtukeun pikeun discourage urang malah entertaining pamanggih usum 2. Hiji pamaké ogé ceuk.

"Langkung kamungkinan ngaleupaskeun adaptasi anime tina séri adina, Temple, tibatan usum ka-2 Grand Blue bakal dilakukeun."

Pandemik masih mangaruhan nagara-nagara sapertos Amérika Serikat sareng Brazil ayeuna, tapi sigana yén Jepang nuju kaserang virus.

Janten, anjeun tiasa ngaduga usum padeukeut kadua Grand Blue bakal ditayangkan boh ahir taun 2024 atanapi 2025 sapertos Oktober contona, atanapi awal taun 2024, sigana Januari.

Ieu masih rada jauh, sarta kami ngan bisa ngantisipasi tanggal release Grand Blue Season 2. Janten, sapertos sadayana fans anu sanés, urang kedah ngantosan. Sanajan teu bisa disebutkeun pasti, Anime ieu bakal meunang usum sejen.

Tapi pikeun ayeuna éta sadayana anu urang tiasa nyarios. Upami anjeun resep maca blog kami mangga parios situs kami pikeun maca inpormasi anu langkung lengkep ihwal anime, sareng séri-séri sanés anu kami resep nutupan. Kami ngarepkeun pamiarsa urang sadayana anu saé, sareng anjeun tiasa nunjukkeun dukungan anjeun ku nga-like pos ieu, atanapi mairan. Langkung seueur eusi anu sami sareng ieu bakal datang pondok, tetep katala!

koméntar 5

  1. Bacaan hébat! Abdi ngarep pisan bakal aya usum 2. Ku teu sangka pamaké terang naon anjeunna on tapi artikel anjeun diangkat sababaraha titik pisan valid tur ayeuna Jigana éta teu sapertos shot panjang. Hatur nuhun Dima!

    1. Hatur nuhun, kami bakal nginpokeun ka anjeun upami aya deui warta anu terang. Hatur nuhun kana pangrojongna.

  2. Kuring resep kumaha tulisan éta nyebatkeun yén sababaraha studio sanés tiasa ngalakukeun éta bari ogé nyarios yén produksina parantos ngamimitian pas 2018 sareng Zero-G parantos ngumumkeun yén aranjeunna bakal dilakukeun dumasar kana sababaraha pangguna Reddit acak.

    Sahenteuna nyadiakeun sumber pikeun pengumuman misalna atawa edit artikel anjeun boga fakta sabenerna ngeunaan masalah jadi jalma teu mungkas nepi percanten ieu bener.

    Henteu aya warta ngeunaan Grand Blue sanés tina jinis tulisan blog ieu dina internét anu sadayana henteu ngagaduhan sumber. saprak anime ngeunaan promosi bahan sumber aranjeunna jarang meunang leuwih ti 1 usum. Paling animes meunang usum sejen cukup gancang sanggeus hiji saméméhna (atawa pilem lamun maranéhna balik jalur éta), nya geus ampir 4 taun ayeuna keur Grand Blue jadi ods bener teu ni'mat usum sejen lumangsung.

    Inb4 koméntar ieu dipupus sareng tanggal sékrési didorong langkung jauh kana sabab usum 2 henteu dileupaskeun dina tanggal-tanggal éta (Kuring malah bakal nyangka dina sababaraha waktos postingan blog ieu ngagaduhan tanggal anu langkung awal).

Ninggalkeun comment hiji

Translate »