Kajahatan Nembongkeun TV séri TV Guide

Kumaha Lalajo Pupusna Di Surga Upami Anjeun Ti AS

Loba jalma anu fans serial TV hit ti Inggris katelah Death In Paradise. Nanging, upami anjeun sanés ti Inggris, nonton acara anu rada komedi ngeunaan skuad CID leutik di pulo anu indah tapi fiksi. Saint Marie bisa jadi masalah. Kabeneran pikeun anjeun, kami bakal ngajelaskeun kumaha ningali maot di surga upami anjeun ti AS.

Perkiraan waktos maca: 5 menit

Tinjauan gancang

Maot Di Surga mangrupakeun serial TV fiksi diatur dina Karibia, di Pulo disebut Saint Marie. Di dinya sok cerah (seuseueurna waktos) sareng rajapati, perampokan sareng korupsi henteu pernah jauh tina tokoh utama urang. acara geus lumangsung saprak 25 Oktober 2011 sarta geus ogé muji salaku komedi / acara kajahatan ngeunaan lokal (na wungkul) Unit CID di Pulo.

Unit ieu biasana diwangun ku 1 DCI atanapi DI, 1 DS sareng 2 patugas pulisi seragam. Urang ogé gaduh komisaris kajahatan. Mangtaun-taun, maot di Pirdaus parantos janten acara anu hoyong ditingali ku sadayana.

Karakter anu lucu sareng serius nyiptakeun kontras sareng skénario anu pikaresepeun salami pamandangan anu poék tapi sering wawasan ngeunaan panyelidikan rajapati anu lumangsung di Pulo.

Ieu Kumaha Nonton Pupusna Di Surga Upami Anjeun Ti AS
Ieu Kumaha Ningali Pupusna Di Surga Upami Anjeun Ti AS - di cradleview.net

Di luhur éta, sababaraha carita sareng plot anu ngalibetkeun pembunuhan éta spektakuler sareng ditulis saé pisan, ngajantenkeun unggal episode Death In Paradises sok patut ditingali. Ieu sababna kami nunjukkeun yén anjeun kedah nonton Death In Paradise upami anjeun ti AS.

Naha anjeun tiasa nonton Death In Paradise upami anjeun ti AS?

Leres, anjeun tiasa nonton Death In Paradise upami anjeun ti AS. Serial TV kaluar biasana dina BBC iPlayer, platform streaming disambungkeun ka British Broadcaster nu BBC. Janten, nalika épisode munggaran kaluar, éta bakal aya di dinya. Saatos ieu, épisode atanapi musim dijual ka Netflix sareng platform streaming anu sanés sapertos Koropak.

Masalahna nyaéta BBC ngan ukur ngamungkinkeun konténna ditingali di Inggris atanapi panginten ngan ukur di Inggris sareng ieu tiasa janten masalah pikeun fans. Kabeneran aya cara anjeun tiasa ngurilingan ieu sareng nonton Death In Paradise ti AS.

Janten kalayan masalah ieu, hayu urang tingali kumaha anjeun tiasa nonton How To Watch Death In Paradise If You're From The US. Anu mimiti, aya 3 cara anjeun tiasa nonton séri éta. Salah sahijina nyaéta ku antosan dugi ka sadaya épisode diunggah ka Britbox, anu sanés ku angkat ka pamuter BBC sareng kéngingkeun épisode langsung tina sumberna sareng katilu anjeun tiasa nyobian ngalirkeun séri TV sacara ilegal tina situs bajak laut anu kami henteu nyarankeun.

Kumaha Lalajo Pupusna Di Surga Upami Anjeun Ti AS

Cara anu pangsaéna pikeun nonton Death In Paradise upami anjeun ti Amérika Serikat nyaéta ku jalan BBC iPlayer. ti mimiti BBC iPlayer moal ngantep anjeun lalajo eta lamun anjeun ti nagara bagian, éta bakal meungpeuk anjeun ti nempo eusi ku mintonkeun pesen nyebutkeun anjeun teu diwenangkeun pikeun lalajo eusi.

Sateuacan ngalakukeun ieu, anjeun kedah kéngingkeun VPN ti panyadia VPN anu anjeun tiasa mendakan. Jelas, VPN pangsaéna nyaéta sapertos Nord VPN sareng anu sanés anu sami anu nawiskeun seueur kota sareng lokasi anu béda. Nanging, ieu dibayar, hartosna anjeun kedah mayar langganan bulanan.

Ieu henteu langkung dipikaresep pikeun kalolobaan jalma. Janten milarian VPN gratis sapertos ProtonVPN or iTop VPN, ieu ngidinan Anjeun mask alamat IP nyata anjeun sarta spoof lokasi nyata Anjeun pikeun waktos kawates biasana dina 24 jam. Sababaraha ngan ngabutuhkeun anjeun ningali sababaraha iklan sateuacan diluncurkeun. pilihan Anjeun. Teras angkat ka boh Koropak or BBC iPlayer sarta manggihan Death In Paradise ku ngagunakeun bar teang.

Kieu Kumaha Lalajo Pupusna Di Surga Upami Anjeun Ti AS
Pilarian Kumaha Ningali Pupusna Di Surga Upami Anjeun Ti AS - di cradleview.net

Upami anjeun henteu mendakan éta dina Britbox, tautanna aya di dieu: Maot Dina Paradise Britbox Judul.

Pikeun BBC iPlayer éta: Pupusna Dina Paradise BBC iPlayer Series.

Saatos anjeun mendakanana, pastikeun VPN anjeun dihurungkeun, pilih Inggris atanapi Inggris salaku lokasi server anjeun teras refresh halamanna. Aya anjeun, Death In Paradise kedah jalanna saé. Seueur jalma Inggris anu ngumbara di sakumna dunya ngandelkeun metodeu ieu pikeun nonton acara karesepna di luar negeri. Kuring parantos ngalakukeun sababaraha kali nalika di Italia sareng tempat-tempat sanés.

Éta kumaha anjeun ningali Death In Paradise upami anjeun ti AS. Kami ngarepkeun tulisan ieu parantos ngabantosan & gampang diturutan. Kanggo langkung seueur tip sareng wawasan ngeunaan cara ningali acara anu sanés upami anjeun ti AS atanapi nagara-nagara sanés, punten pertimbangkeun ngadaptarkeun kiriman email kami supados kami tiasa ngirim pesen langsung ka anjeun kalayan tulisan sareng pengumuman anyar kami. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak ka-3 anu sanés sareng anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun ngajaga data anjeun aman saatos anjeun ngirimkeunana.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »