BBC IPLAYER Dramas Kajahatan TV séri TV Guide

Kumaha Lalajo Sherwood Upami Anjeun Henteu Ti Inggris

Saatos pembunuhan dua jalma di tilas désa pertambangan di Ashfield Nottingham, Inggris. Serial TV anu linier, diwangun ku 6 épisode, anu ka-6 épisode ahir. Dua jalma anu dipaéhan disebut Keith Frogson jeung Chanel Taylor. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas kumaha carana nonton Sherwood upami anjeun sanés ti Inggris. Upami anjeun hoyong masihan séri ieu - ieu téh kumaha carana lalajo Sherwood on BBC iPlayer.

Séri ieu nuturkeun sajumlah karakter anu béda, sareng henteu hiji karakter anu fokus dina séri ieu. Sabalikna, urang nampi pandangan tina sadaya karakter dina séri éta, kalebet, pamajikan lalaki anu dibunuh dina épisode munggaran, pulisi lokal anu ngabantosan panambang anu henteu nyerang dina taun 1980-an, sareng Patepung Pulisi anu diutus pikeun ngadalikeun karusuhan anu lumangsung.

Tinjauan gancang

Jadi naon Sherwood ngeunaan? Muhun, séri sabenerna nuturkeun dua murders real-hirup nu lumangsung di 2004. murders ieu ngoyagkeun masarakat satempat, sarta sanajan séri nyokot sababaraha liberties jeung carita na nambahkeun leuwih drama sarta ngarobah matak.

Saatos ningali Sherwood ngan sababaraha dinten kapengker sareng ngarengsekeunana, kuring aman tiasa nyebatkeun yén éta séri anu saé pikeun nonton upami anjeun resep kana jinis drama kajahatan ieu. Aya ogé loba karakter metot séjén sarta well-ditulis dina séri.

Naha anjeun kedah nonton Sherwood?

Kalayan plot anu parantos disetél dina épisode munggaran saé pisan, sareng béwara pondok anu nyatakeun yén séri ieu dipuseurkeun kana 2 rajapati anu lumangsung dina 2004, séri éta gampang janten drama anu pikaresepeun anu kedah ditingali. Séri ieu ngagaduhan musik anu saé sareng soundtrack asli ogé sinematografi anu saé.

Kumaha Lalajo Sherwood dina BBC
Kumaha Nonton Sherwood dina BBC - Patepung Pulisi Riot nyanghareupan demonstran striker

Sajaba ti éta, séri méré urang flashbacks ka jaman di 80s nalika serikat pekerja tambang sakuliah Inggris anu ngahalangan, dibikeun ku karakter utama dina séri, kitu ogé ningali aranjeunna nalika aranjeunna keur sawawa ngora, nepi ka ayeuna nalika aranjeunna. nyaeta sawawa heubeul.

Kami parantos nutupan kumaha anjeun tiasa nonton séri BBC iPlayer Pupusna di Paradise upami anjeun ti AS. Anjeun tiasa nyandak léngkah anu sami pikeun lalajo Sherwood sarta kami bakal outline aranjeunna dina pos ieu.

Dupi abdi tiasa Nonton Sherwood upami abdi sanés ti Inggris?

Jawaban pondokna nyaéta enya, anjeun tiasa nonton séri ieu upami anjeun sanés ti Inggris. Aya cara anu saderhana pikeun ngalakukeun ieu upami anjeun ti nagara sapertos AS, Kanada atanapi Perancis. Anu mimiti, anjeun kedah ngaunduh VPN, kami bakal nyarankeun salah sahiji pilihan anu mayar sapertos kitu Nord VPN, Hiu salancar or Nganyatakeun VPN, Ieu mangrupikeun jasa anu dihargaan anu bakal nawiskeun anjeun seueur lokasi server anu béda pikeun dipilih.

Upami anjeun badé milarian versi gratis, kami bakal nyarankeun pisan, ProtonVPN. Ieu tanpa ragu pilihan bébas pangalusna, kumaha oge, lokasi server anu kawates.

Kumaha nonton Sherwood upami anjeun sanés ti Inggris

Mimiti, setel VPN anjeun ka server anu aya di Inggris, langkung saé ti Inggris, tinimbang Wales, Skotlandia atanapi Irlandia Kalér. Teras angkat ka situs wéb: BBC iPlayer, atanapi langsung ka BBC iPlayer Sherwood judulna. Upami tautan henteu tiasa dianggo, kantun lebet kana ramatloka BBC iPlayer sareng ngetik: "Sherwood".

Kumaha nonton Sherwood upami anjeun sanés ti Inggris
Kumaha nonton Sherwood upami anjeun sanés ti Inggris

Masih, nampi pesen ieu? Pastikeun VPN anjeun disetel ka hiji bangsa di Inggris atawa ngan disetel ka Inggris lajeng gancang refresh kaca. Upami éta tetep henteu hasil, pastikeun anjeun ngareset panyungsi anjeun sareng mupus cache, teras buka deui panyungsi anjeun sareng angkat ka BBC iPlayer jeung ngetik dina Sherwood atawa boh buka dina Sherwood runtuyan.

Kumaha Lalajo Sherwood dina BBC
Kumaha Nonton Sherwood dina BBC - DCI St Clair nyanghareupan pembunuh bersenjata

Mudah-mudahan judulna bakal dimuat sareng anjeun tiasa ningali séri hit online sapertos dina telepon anjeun, tablet, laptop atanapi TV. Anjeun kudu asup kana akun BBC iPlayer lamun nempo dina platform nu, jeung anjeun kudu nyatakeun ka BBC iPlayer yén anjeun gaduh lisénsi TV. Sareng, éta kedahna!

Naha anjeun resep pituduh ieu ngeunaan Kumaha Lalajo Sherwood dina BBC? Upami Sadérék, punten tinggalkeun sapertos di handap, koméntar, sareng tangtosna bagikeun tulisan ieu sareng réréncangan sareng kulawarga anjeun. Pariksa tulisan anu aya hubunganana di handap ieu:

Ninggalkeun comment hiji

Translate »