Potensi / Kaluaran Datang

Naha anjeun milarian Poténsi / Kaluaran anu bakal datang tina sababaraha acara anu pang populerna di sabudeureun? Teu aya deui ti halaman curate ati-ati kami anu ngamungkinkeun anjeun ngotéktak sacara éksklusif ngan ukur Poténsial / Kaluaran anu bakal datang anu kami liput dina Cradle View. Mangga tingali di handap ieu sababaraha Pilem & Seri TV ieu.

Poténsi/Kaluaran nu bakal datang katutupan ku Cradle View:

Sora rehe 2

Sora Jempé 2 - Naha mungkin?

Pilem "A Silent Voice" parantos ngagemkeun sagala rupa panghargaan sareng nampi seueur popularitas salami 4 taun dileupaskeun. Pilem ieu nuturkeun carita pireu […]

Hajat Scum Season 2

Hajat Scum's Usum 2 - Kumaha Bakal Tingali?

Upami anjeun nembé réngsé nonton Scum's Wish, anjeun panginten panginten aya usum kadua. Adaptasi anime tina manga asli ku Mengo Yokoyari ngagaduhan anu rada hanjelu […]

Kaguya Sama Season 3

Kaguya Sama Usum 3 Tanggal Release + Karakter Anyar

Kaguya Sama mangrupikeun Anime Romance anu dipikacinta anu asalna kaluar taun 2019. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas sadayana anu ngalibetkeun Kaguya Sama Usum 3. Kaguya Sama ngagaduhan anu pikaresepeun […]

Sakumaha beuratna Dumbbells Anjeun Angkat? Usum 2

Kumaha Beurat Dumbbells Anu Anjeun Angkat? Usum 2 Rumor

Dumbbel Nan Kilo Moteru atanapi dina basa Inggris "How Heavy Are The Dumbbells You Lift" mangrupikeun salah sahiji Anime anu langkung pikaresepeun sareng émut anu kuring tonton ti mimiti anime. Sanajan […]

Toradora usum 2

Toradora Musim 2 - Naha éta bakal kajadian?

Toradora mangrupikeun anime anu kasohor pisan anu mimitina dijalankeun antara 2 Oktober 2008 - 2 Maret 2009. Dipikacinta ku fans kusabab karakter anu pikaresepeun sareng pikaresepeun. Tungtung […]

Rosario Vampire Musim 3 - Naha éta bakal kajadian?

Rosario Vampire nyaéta anime heubeul nu mimiti ditayangkan dina 3 Januari 2008 sarta réngsé dina 27 Maret 2008. Usum kadua ditayangkan ti 2 Oktober 2008 – 24 Désémber 2008. Ieu anime […]

gangsta anime usum 2

GANGSTA. Usum 2 - Naha Bakal Kajadian?

Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas kamungkinan anime gangsta usum 2 atanapi GANGSTA. sakumaha eta sacara resmi disebut. Anime populér Gangsta atanapi Gangster anime [...]

Naha Hyouka mangrupikeun Anime Romance?

Hyouka Usum 2 - Naha Éta Mungkin?

Hyouka puseur sabudeureun grup siswa SMA anu ngawangun klub katelah "The Classic Lit Club". Dina waktosna di klub ieu aranjeunna nuju petualangan ngarengsekeun "Misteri" [...]

Haganai Usum 3

Haganai Usum 3 - Anu Urang Apal Ayeuna

Haganai nyaéta anime dirilis dina 2011 nu nuturkeun carita grup siswa anu ngabentuk klub Highschool dimana maranéhna bisa nongkrong. Éta sadayana gaduh hiji hal […]

Translate »